Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janula2003 Zevraj na podporu rastu maternice a udržanie výšky maternice ja napríklad som tento liek nemala ale tiež som sa pýtala na to v mojom centre to nedávajú nikomu. 😉
@aluska1404 dakujem za odpoved, ja idem na ket a beriem od 1dc, podla pribaloveho letaka je to strasny hnus, tak preto sa pytam..
@janula2003 pri prvom kete som ho mala aj ja, ale tentoraz ho nemam a sliznicu som mala ukazkovu
@janula2003 ja ho mám a je to na sliznicu
dakujem za odpovede, furt nieco prehltam, picham, vkladam, tak nech viem na co to je 🙂
@aluska1404 velmi ti fakt drzim palce, verim ze vsetko dobre dopadne. Neboj jun zbehne raz dva, len fakt na to nemysli, musis sa niecim inym zamestnat. Cize july idete na dalsi pokus? Ale hlavne nezabudnite skusat prirodzene, ved aj motyka moze vystrelit 🙂
@hateria no to keby sa v tom dal urobit nejaky priemer, a vybrat si, ale v tvojom pripade sa ani neda, bo to su uplne odlisne nazori, ale tak co uz, presne ako pises co lekar to iny nazor. Tak ja som mala dlhy protokol, ale ked som o nom citala tak babam v mojom veku sa neodporuca, takze tiez nechapem preco, ale toto mi je uz vlastne jedno, tento krok uz mam uspesne za sebou. Ja verim ze aj tebe sa to podari, tak hadam sa doktori dohodnu, a bude to ok. Ty teraz chodis do CR? Su tam lepsie ako u nas? Mnohe baby hovoria ze ano, aj tu som sa s jednou stetla, tiez teraz sla do Brna.
@gabika2015 neboj aj to zmaknes, kedy mas vysetrenie?
Tak babule test 1ciarka tak predsa skusim to imuno nic sa nedeje musim skusat a bojovat vam vsetkym ákatelkam a pripravovatelkam strasne moc drzim prsty🙂bojujme
@bobricek1979 🙂 velmi ti drzim prsty, pozitivny pristup je super, palec hore.
@bobricek1979 to ma mrzi, ale mas dobry pozitivny pristup k tomu a ako sa hovori pozitivne myslenie je polovicka uspechu 🙂 drzim paste
@bobricek1979 To ma velmi mrzi boze preco je ten zivot kruty na dobrych ludi myslimna teba drzkaj sa to fakt iba jwdna ja som uplne myslela ze to vyslo tebe joj
@1veverica ano, presli sme konecne do Brna. Zatial sme tam boli len na jednych konzultaciach ale v podstate tym,ze mam asi vsetko mozne uz spravene, tak povedal lekar, ze uz ma nema kde poslat a ze ak chcem,tak mozeme hned v ten den so stimulkou. Tak sme sa na to dali. Ale je to uplne iny pristup. Vsetci vysmiati aj o 5 poobede, ochotne sestricky, srandovali cely cas. Maju 24hod linku keby bol nejaky problem. Lekar mi dal hned na seba kontakt. Mam z nich dobry pocit, tak klop klop, snad to bude teraz vsetko ok. Co sa tyka imuno, tak komunikujem uz s lekarkou z NR, tak cakam teraz kym vyhodnoti moje vysledky. Este ked sa dari, tak aj s poistovnou sme mali problemik 😀 akosi mi 2 povedali, ze ked sa chystam do zahranicia,tak staci ked po zakroku podam ziadost o nahradu a na nete som sa docitala, ze potrebujem vlastne od nich povolenie, ze vobec mozem ist do zahranicia, tak mi to nedalo a pisala som im a cuduj sa svete, vraj mame si dat potvrdit ziadost este pred zakrokom u nejakeho lekara v BA. 🙂 nooo na toto ja nervy nemam...
@1veverica Snazim sa v pohode chodim do prace a do prirody a citim sa super plna elanu a energie uz sim si povedala ze nebudem to az tak prezivat ani mysliet az tak na vklad myslim ze som uplne vyrovnana zo vsetkym. Budem uzivat leto ked je pekne a chodit trochu poSlovensku kazdopadne po vklade budem doma odpocivat aspin tych 10 dni urcite nue je kam sa ponahlat praca pocka😊 dakujem za podporu
@aluska1404 a kedy ta caka vklad? drzim prstiky. U nas sa to tak rychlo zbehlo,ze si ani neuvedomujem,ze uz stimulujeme 😀 a inak sa das vypisat na PN?
@aluska1404 tak to mas fakt uplne skvely pristup. Ja keby som teraz mohla tak si vyberiem iny termin. Mna tak trapia tie teploty, no fakt hroza. Cez vikend ma tak hlava bolela, som myslela ze umrem, to ziadnu tabletu, nic poriadne nemozes, som vcera ale uz musela aspon ten paralen zobrat, bo naozaj na nevydrzanie to bolo, este aj v noci ma bolela, som sa prehadzovala. ked ma toto bude trapit cele leto, tak neviem neviem ako to zmaknem. Tebe fakt velmi velmi velmi drzim palceky 🙂
@hateria tak toto ti uplne verim, birokracia zial funguje, co uz. Ale tak poznas to, sto ludi, sto nazorov. Tak uz len cakat a verit, ze teraz sa to uz podari. Ja som fakt na Brno len same chvali pocula, tiez ma odhovarali ist k nam, ze mam rovno tam skusit, ale tak mi nedalo, vies hrda slovenka 🙂 ale nie, ja som rada ze som mojho tu dostala, neviem ci by som ho prehovorila na tolke cestovanie. Ja tak skladam klobuk pred vami, co ste sa na to dali, a chodite az tam. Uz len fakt verit, ze vsetko bude dobre,a teraz sa to podari 🙂
@1veverica trosku som sa ukludnila uz, teraz mi odpisala Mudr.Dzurillova, ze nepredpoklada, ze tie zvysene cytokiny budu mat na to vplyv, ze tie parametre, ktore sa kontroluju najviac mam OK. Tak uz musim za tym spravit ciaru a ozaj na to nemysliet. Jednoducho sa to podari teraz a hotovo. A ked nie,tak aspon pojdeme na dovolenku 😀
No to Brno som na zaciatku vylucila aj ked sme tam chceli ist, len mam taku pracu,ze velmi nemozem byt mimo...Ale teraz som si povedala, ze to babo mi stoji za vsetky problemy...Dam sa aj po odbere na PNku. Chcem mat klud...sice budem robit z domu ale aspon budem mat klud a nie tie neustale stresy v praci...a uz ked sa ukazalo aj to slniecko,tak spojim ho s oddychom 😀
@hateria Ahoj ja asi okolo 5.7 pojdem na vklad asi sa nedam vypisat koli tomu ze by som nikam nwmohla chodit a chcela by som so susedkou travit cas vo ku pri bazene.ani prvy krat som sa nedala mne sa to neoplati pracujem sama na seba 😊budem sa snazit fungovat v klude a pohode s priatelmi budeme mat naraz volno tak nwbudem sama co je super aspon clovek nerozmysla😁
@1veverica Dufam ze budes coskoro zdrava lieckaj sa to je hroza ked ta to takto dostalo choroba hnusna nech odyde najhorsie je ze clovek fakt nic si nemoze dat ...drzkaj sa nech ste zdravucky a aj babenko
dievcata tak sliznica podrastla na 9 mm pokracujeme v estrimaxe plus v stredu pridame lutinus a v pondelok vklad hrozne sa tesim ....
@janula2003 aj ja ho beriem od 2 dc na rast sliznice na 14 den som mala len 7 mm tak mi zvysil davku az 5 tabliet denne nastastie nemam nejake vedlajsie ucinky len stale placem ...ale dnes uz bola sliznica 9 mm takze v pondelok bude vklad...
@petkazh no tak paradicka...ja beriem 3x2 od 1DC, tak dufam, ze to bude v pohode, este mame cas az buduci tyzden v piatok pojdem na ultrazvuk a uvidime...budem silno drzat paste...nam to teraz vyjde urcite, tak nech aj vam :D
@1veverica ja mam ist 9.6. na krv. Vcera som bola 3. den po vklade a vecer ma dost pobolievalo podbrusko 😒
@petkazh ahoj, okrem estrimaxu co Ti pomohlo na rast sliznice? ja s tym mam stale problemy
@aluska1404 dakujem si zlatucka, tak hadam to vsetko coskoro pominie, na teba som potom zvedava, uz iba pozitivne spravicky cakam 🙂

caute..prosim vas preco sa uziva estrimax, estrofem alebo proste hormon estrodial pred ket? nemate info prosim ??