Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janulka232 no aj mne asi to tak malo byt niekde problem bude len uz neviem ci mam silu patrat na jednej strane hej no druha mi vravi ze to sklamanie bolest bezmocnost uz nevladzem niekedy takto bojovat cakat a verit dufat atd je to strasne vsak asi vsetky vieme nepochopia tieco to nepoznaju raz darmo☹
@bobricek1979 ☹ mooc smutne
@krkoskova33 no je veru tie pocity sú neskutočné darmo nebudem sa hrať na silnú ,keď ma to láme dole asi si to musím odrevať aby som bola opať nejako silná..
@bobricek1979 mne to pomáha len vždy som z toho zlomená jak šíp,ale človeka to poriadne prečistí.
@krkoskova33 a ty si ako na tom už je to ok?
@bobricek1979 aj mne ked to po druhy krat nevyšlo tiež som si povedala,že už nevladzem ist znova do toho,lebo je to velke sklamanie a ešte strašne drahe.Ale mat dieta je to silnejšie a zase idem sa napchavat tabletkami a skušat to po tretice.Maš pravdu kto to nezažil ten to nevie pochopit.
@bobricek1979 no stále špinim, ale už mam za sebou deň revu, a keď už som to zabalila, tak ste mi tu super babenky dali tolko pozitívnej energie že som zasa začala dufať že to môže ešte dobre skončiť, tak skusim v sobotu urobiť ešte test a v pondelok na krv. a zasa mi ostane len to čakanie
@janulka232 hádam to dám aj ja neviem uvidím idem ešte skúsiť tú reprodukčnú imuno a hysteroskopiu
@krkoskova33 dobre zmýšľaš len papaj utrogestan ten by mal pomôcť a špinenie nieje vždy zlé akje to len špinenie práve naopak
@bobricek1979 moc dakujem si moc super dievča, bude z teba perfektná mamina, verim že sa nam to podari, bude to stáť veľa nervov úsilia a síl ale my to dáme
@bobricek1979a ty kedy ideš na krv?Možno aj to špinenie nič zle neznamena tak ako piše krkoskova33
@janulka232 tak ale test je nagatívny a som 14-ty deň jasné ,ako facka na krv nejdem
@krkoskova33 ty si zlatá ,ďakujem veľmi pekne myslím si že všetky tu budeme suprové maminky po tej našej krížovej
Milé dievčatá. Tak som sem nostalgicky zablúdila. Čítam vaše riadky a vraciam sa späť v čase, keď som prežívala podobné muky. Moje umelé oplodnenia sprevádzala strašná smola. Prešli sme si peklo. Pamätám si na tie pocity beznádeje a bolesti. Dnes som maminou 3,5 ročného prekrásneho chlapčeka. Bojujte a nevzdávajte to. Vytúžené deti sú tie najkrajšie a maminy, ktoré si prešli túto cestu väčšinou tie najcitlivejšie, pretože neberú svoje dieťa ako samozrejmosť. Verte, že to, čo teraz prežívate má nejaký vyšší zmysel. Ja som ho videla až s odstupom času. Držím palčeky.
@petkazh uplne to bolo v pohode, nic som necitila, teda oproti tomu co mi odsavali tu vodu toto bolo nic, potom som 10 minut lezala a isla som prec, este sme zostali tu, teda nesli sme do BA, lebo som nechcela hned cestovat, povedali mi dva-tri dni klud, len rozmyslam, lebo bola som objednana ku kadernicke na farbu a som si to predtym neuvedomila, teda objednavala ma tri mesiace dozadu, a teraz neviem ci mozem ist
@ssegra
@1veverica dakujem Vam, v podstate este neviem ani ci som tehu, lebo vklad bol robeny vcera, len sa obavam, aby som nieco nepokazila, ci mam ist teraz alebo radsej trochu neskor, aj ja som citala, ze tie farby uz nie su take skodlive ako boli, len kamoska - ona je zdravotna sestra mi tvrdila, ze to ide cez pokozku a ze ona si vobec cele nehotensvto nefarbila,
@radanana Ďakujeme@-}--
@radanana ahoj krásne si to napísala, ĎAKUJEME!!!, takého riadky by sme potrebovali častejšie čítať, lebo čo nám blúdi po hlave je niečo strašného, dúfame všetky, že sa toho svojho vytúženého uzlíčka raz dočkáme.........je to hrozne ŤAŽKÉ.........
@radanana fuuha normálne slzy v očiach veľmi pekne si nám dodala energiu 🙂
Babulky 😉 ked ja som bola pri liečitelke tak ona mi vravela,že ked budem tehotna nemam si farbit vlasy
@janulka232 ja som tiež počula,ale tak myslím si že už by tie farby nemali škodiť bábätku
@bobricek1979 no mojka takze uz aj ja som v klube, sim si robila rano test a je negat. Takze zasa vsetko odznova, uz asi nenajdem silu, moc ale vsetkym dakujem za podporu. Dufam.ze aspon vam to vyjde
@krkoskova33 to ma mrzi, ze ti vysiel negativne test. ktory den od ET si si robila test?

@bobricek1979 to mi je luto,že ani jedno sa neujalo