icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

krkoskova33
7. jún 2016

@1veverica uvidíš to preletí ako voda, po tolkom čakaní to teraz pobežíííí 🙂

krkoskova33
7. jún 2016

@bobricek1979 prosím ta ešte som sa chcela opytať berieš kyselinu listovú aj teraz počas čakania na transfer alebo to mam vysadiť?

ssegra
7. jún 2016

@krkoskova33 kyselinu listovu mozes brat aj v tehotenstve, tusim prve tri mesiace a potom to uz nema zmysel. ja ju beriem uz asi dva roky v kuse a ani pri stimulke som ju neprestavala brat

1veverica
7. jún 2016

@krkoskova33 to mas pravdu, leti to dost rychlo, ani som sa nenazdala a uz som zacala 5mesiac. fakt je to rychlovka 🙂

bobricek1979
7. jún 2016

@krkoskova33 treba ju furt brat az do otehotnenia🙂

bobricek1979
7. jún 2016

@krkoskova33 ak ma segra dvojcence mozes mat aj ty🙂

krkoskova33
7. jún 2016

@bobricek1979 jaj dobre, som myslela že to treba vysadiť, no segra najprv prišla o miminko a potom zrazu došli dve 😀 všetkym sánka spadla bo u nás nemá nikto dvojičky, ale ti poviem je to riadny cirkus všetci majú stále čo robiť pri nich.

bobricek1979
7. jún 2016

@krkoskova33 tak to verím😀

cherie77
7. jún 2016

@petkazh drzim palce, lezat vraj nemusis, mne povedali v CAR, ze nemam sa namahat, dvihat tazke a inak vsetko s mierou...

maculicek1977
7. jún 2016

@petkazh ahoj, držíme PESTE, tfuj tfuj nech to už VYJDE KONEČNE!!!!!

petkazh
8. jún 2016

@krkoskova33 ja som si v cajovni kupila na podporu otehotnenia cajik ale teraz po vklade ho uz nepijem kedze obsahuje aj alchemilku ale v cakani na vklad verim ze mi aj on pomohol lebo som mala nizku sliznicu maternice a potom podrastla...

petkazh
8. jún 2016

@cherie77

@maculicek1977 dakujem dievcata 🙂 aj ja si to velmi zelam aby sa uchytili a ked aj obe boli by sme najstastnejsi na svete 🙂 budem vas info dalej...

1veverica
8. jún 2016

@petkazh drzim palceky, aby to dopadlo ako si zelas 🙂

isabellita
8. jún 2016

Ahojte, aj ja idem....po 3IUI na IVF Soft. Repromedica BA.

1veverica
8. jún 2016

@isabellita 🙂 drzim palce

isabellita
8. jún 2016

@1veverica dakujem 🙂 tak ale ked to čo tu čítam mi moc optimizmu nedodáva... 😖 IUI vravia, že je malá 15%šanca...IVF niekto že 30-40% (čo je aj ttak malo!) a tu pišete že len 20%.
ako ja už neviem... tak isto ako každy tu nadacva na slovenskych lekarov a CAR, vraj Brno je top a teraz čitam, že baby pišu, že aj v Brne sa to začína kaziť... och no pekne!
najviac ma mrzí to, ak s lekárom nenáme ten istýn cieľ-aby pacientka ostala tehotná.
vtedy to zamrzí, ak nás berú ako na bežiacom páse.

1veverica
8. jún 2016

@isabellita ono kazda sme ina, netreba si vsetko pripustat 🙂 Ja mam tiez za sebou 2x neuspesne IUI, ale 1.IVF uspesne, takze cierne myslienky prec, a uz len mysliet nato ako sa tesis na babo 🙂 SOFT som sice neskusala, ale verim, ze vsetko dobre dopadne, ak nemas nejaky vacsi zdravotny problem, tak to urcite bude pozitivne 🙂

krkoskova33
8. jún 2016

@petkazh jej ďakujem za radu a prosím nevieš ako sa volal?

krkoskova33
8. jún 2016

Dievčence nemáte skúsenosti s tým Kajenským korením?

fidorka9443
8. jún 2016

Ahojte, my s manzelom ideme buduci tyzden 🙂

fidorka9443
8. jún 2016

Teda ak bude vsetko ok..dnes som si robila interne predoperacne pred odberom vajicok a robili mi aj rontgen pluc..ale teraz neviem ci to nie je problem..nemate s tym niektora skusenost?

janulka232
8. jún 2016

@krkoskova33 mne liečitelka odporučala gynastan čaj,vitam E a vinovy obklad

14nunu10
8. jún 2016

@fidorka9443 prečo Rtg?veď to sa robí iba v indikovanych prípadoch,zbytočne ozarovat..Ja viem aj u nás musí byť na každé predoperacne výš .snímok aj s popisom,ale ja nejdem..uvidím čo mi v piatok povedia ale to im poviem svoje nakoľko v tej nemocnici už pár rokov pracujem

fidorka9443
8. jún 2016

@14nunu10 mohol ten rtg teraz poskodit vajicka?

14nunu10
9. jún 2016

@fidorka9443 mohol 😒daj si do googla "rentgen a ivf"je tam viac popisaneho,dokonca aj priamo z heliosu z poradne aj z čiech..nedá sa mi to cez mobil skopirovat

petkazh
9. jún 2016

@krkoskova33 vola sa len caj na podporu otehotnenia je to sypany cajik obsahuje alchemilu medovku salviu malinu rebricek...

krkoskova33
9. jún 2016

@petkazh moc ďakujem pekný dnik

petkazh
13. jún 2016

zienky vcera som trosku pospinila take bledunko hnede som sa zlakla ze sa rozbieha ms ale potom uz bolo vsetko ciste ...myslite ze by to mohlo byt uhniezdenie ..som tyzden po ket a embryjka mali tyzden ked ich zamrazili...

krkoskova33
13. jún 2016

@petkazh držím palušky,

janula2003
13. jún 2016

@petkazh uhniezdovanie je 5-9 den...mne ked vkladali 5 dnovu blastocystu povedal, ze by sa mala hned zacat uhniezdovat...a ak dobre ratam tak si dnes 14 den, ci? uhniezdovanie uz mas za sebou, ale ziadne strach, teraz je mozno uplne vsetko, drobne spinenie nevynimaje...drzim palec...ja idem na ket zajtra