icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

isabella22
30. máj 2015

Ja som dnes 3 den po ET po predl.kultivacii...to cakanie je hrozne...my sme mali 23folikov a ani nwm ze mi nieco brali bolesti ziadne....

linda10
1. jún 2015

Ahojte babeny, ja by som sa chcela spytat. Chcela by som chodit do Nitry na kontroly.Ma stym niekto skusenost ako to tam funguje?Dakujem za odpovede 🙂

lili3003
1. jún 2015

@vero83 ahoj tak v stredu ideme na vklad mame 11 peknych vajicok tak sa teskam my sme zatial neplatili nic ty si ako natom?

vero83
2. jún 2015

@lili3003 ahoj tak ja uz mam vklad dnes za sebou.Odobrali mi 12 vajicok,10 z nich oplodnovali a 9 sa drzalo do nedele v pohode.Dnes rano mi volali,ze jedno je vhodne na vklad a ostatne 4 asi nic a dalsie 4 uvidia do zajtra,ci budu schopne na zamrazenie.Som sa tesila,ze dame zamrazit a neviem,ci z toho nieco bude.Tak drzim palce a napis ako ste dopadli.pekny dnik

sobo12
2. jún 2015

@maraja
@stellamaris
@kaciatko78
@lili3003
@lili3003 ahojte dievcata, ja som sa dnes dozvedela zlu spravu. Kultivaciu mi tie 2 embryjka neprezili, tak ma cely ten kolotoc caka od zaciatku. Majte sa krasne! Vsetkym vam drzim palce, nech vam to vyjde!

isabella22
2. jún 2015

@sobo12 a nezostalo ti ani 1 embryjko??

stellamaris
2. jún 2015

@sobo12 ☹ to je mi luto 😖

maraja
2. jún 2015

@sobo12 ach jaj.aj teba zivot skusa tusim 😒 drzim palce nech je vsetko zle na nieco dobre a ten dalsi krat uz to pojde hladko a vela sil zelam...

kaciatko78
2. jún 2015

@sobo12 ..no to je fakt smola 😒 ..ale držím palčeky do budúcna 😉 ..ja idem zajtra na KET tak na mna mysli 😅

sobo12
3. jún 2015

@isabella22 nie nezostalo ☹ , jedno vyzeralo slubne, ale nakoniec nebolo vhodne na ET.
@stellamaris
@maraja
@kaciatko78 dievcata, dakujem vam za podporu. Taky je zivot, nic nie je zadarmo a tu to plati dvojnasobne.

isabella22
3. jún 2015

@sobo12 je mi to fakt luto mi sice mame mrazacikov len teraz smutim lebo urcite mi vklad nevysiel...uz na 6.ty den som zacala spinit a testik biely ☹

kkristinkka
3. jún 2015

@veron83 OHSS mi povedali na klinike že mám i ked to bolo viditeľné v mojom prípade mala som bruško ako v 4 mesiaci tak to bolo jasné a teraz čakám či sa to zlepší alebo nie. Verím že áno 9.6 idem na kontrolu aby mi povedali čo bude ďalej a či i vložia. teraz je to už super vaječníky ma už ani nebolia a ja osobne mam prach bolestivosti vysoko. No pijem alchemilku. a čo ako pokračuješ ?

vero83
3. jún 2015

@kkristinkka mne vcera vkladali embryjko a zial aj jedine,lebo ostatne sa nevyvijali,tak nemame nic zamrazene,co ma dost mrzi.Tak dufam,ze toto jedine zabojuje.

stellamaris
3. jún 2015

@vero83 aj mne dnes vkladali jedno embryjko,ostalo jedine po predlzenej kultivacii.Este mame 3 oplodnene vajicka v mrazaku,hned pred PK mrazili. 🙂

stellamaris
3. jún 2015

@sobo12 to je mi luto,ze nic sa nedalo transferovat.Ides ale isto dalej?Teda dalsie IVF......nam vyslo akurat 1 emryjko,4 neprezili PK.Co sa lekar teda divil...............

lili3003
3. jún 2015

@vero83 ahoj tak uz mam po vklade 🙂 dali sme si vlozit jedno a 3 sme si dali zamrazit velmi sa teskam snad sa uchyti 😉 drzim aj tebe palce musi sa nam to podarit

lili3003
3. jún 2015

@sobo12 to mi je strasne luto,je to preteba urcite strasne ale musis byt silna a verit ze to nabuduce uz vynde,viem lahko sa to druhym hovori ale raz to musi vynst drzim ti palce

sobo12
3. jún 2015

@stellamaris jasne, ze ideme zas do toho. Uz sme objednani na konzultaciu, opat sa bude posielat ziadost na poistovnu a hned ako to bude len mozne zaciname. Inak je to velmi na psychiku, som dve noci pred planovanym ET nespala, bola som nepokojna, normalne v strese z toho. Myslim, ze keby som mala viac embryok, tak by som bola kludnejsia.

sobo12
3. jún 2015

@isabella22 no tak to je ☹ . Ale zevraj druhy vklad vacsia sanca na uspech, aspon podla ich statistik. Aj ked by kazda z nas chcela, aby to vyslo na prvykrat.

maraja
3. jún 2015

Dievcata prosim vas ktory den cyklu ste mali OPU?ja som dnes 13DC a najvacsie foliky maju zatial len 15 mm...stimulujem merionalom a mam tazke PCO.stretli ste sa s tym niektora ze odber bol 18DC alebo viac?vraj mam byt trpezliva...

linda10
3. jún 2015

@kkristinkka Mozem sa spytat co to je OhlHSS?

isabella22
4. jún 2015

@sobo12 no mne uz spinenie prestalo ale zacalo ma boliet brucho 😖 vsak som zvedava ci je uspesnejsi a dokonca som citala ze az treti je ten naj....tka neviem co je na tom pravdy.... 😒

isabella22
4. jún 2015

@linda10 hyperstimulacny ovarialny syndrom....hod do Googlu a vyhodi ti

kkristinkka
4. jún 2015

@vero83 neskutocne drzimpalce verim ze to je maly bojovnik a uz sa hniezdi ❤️👏🏻 urcite to bude ok. !!! Verim tomu.

isabella22
4. jún 2015

babule tak spinenie mi prestalo...len vcera som odpadla 2 razy a dnes sa mi zase toci preukrutne hlava a bleda som jak stena 😖 no testik biely ja nwm co to mam ☹

kkristinkka
4. jún 2015

@linda10 ahoooj tu je k tomu napísane dosť posielam ti link https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/ovarialny-hyperstimulacny-syndrom-ohss/ jedná sa o Ovarialny hyperstimulačný syndrom skratkou OHSS a najdeš tu veľa dobrých info. Ja som ho osobne cítila tak že ma boleli veľmi vaječníky pri otrasoch pri chôdzi a hlavne mne opuchlo bruško okrem iného.

kkristinkka
4. jún 2015

@maraja mne sa začali zväčšovať až 18 DC (18mm) takže sa netráp aj embrya sa nám delili až 6 deň no budu to flegmoši si hovorím :D Neboj a naozaj bud trpezlivá každá sme iná a preto je to také rozdielne :D bude dobre neboj. Držím palce veľmi.

vero83
4. jún 2015

@maraja ahoj aj ja som sa cudovala,ze budem mat odber neskoro,ale kazda sme ina.Ja som bola az na 17.den.Tak drzim palce nech je hojny pocet vajicok

maraja
4. jún 2015

@kkristinkka
@vero83 dakujem dievcata ani neiete ako ste ma povzbudili 🙂 zajtra idem znova tak snad trosku podrastli a aj doktor vravel ze to vidi tak na pondelok utorok co budem 18-19DC....

vero83
4. jún 2015

@kkristinkka no musime len dufat,ze zabojuje.Toto cakanie je najhorsie.Dakujem