Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vero83 určite zabojuje a určite to bude krásna bublinka :D a nezabudni ma informovať ja čakám na kontrolu a uvidím ale verím že mi tiež vložia tento mesiac lebo toto čakanie je najhoršie presne ako hovoríš už mi z toho prepína načisto ešte teraz ja beriem lieky (pre ženy v prechode) a úprimne ? šibe mi už. Pripadám si ako dôchodca na zájazde raz hore raz dole a iba jedno pravidlo nezabudni na budík a lieky ! hahaha :D 🙂 🙂 😀 ale tak všetko sa pre niečo deje tak aj toto ma má niečomu naučiť ...
@maraja som rada že sme ti upravili náladu a daj vedieť čo ti zajtra povedia :D
Čaute baby,mali ste niektorá hyperstimulak? Som 8dpo a začínajú ma bolieť vaječníky.
@kkristinkka tak ja som na tom podobne.Nikam nechodim,ja som dala dokonca aj vypoved.Vsetci su v praci,a vecer sa mi uz nikam nechce.Doktori mi zakazali cvicit,tak uz mesiac ani necvicim.Najhorsie je,ze som velmi pribrala a to potom cloveka deprimuje,nic neobleciem a hlavne ked su tie horucavy;tak ani kratke gate si nemozem dat.Ale co by sme nespravili pre naa vytuzeny sen.Drzim ti palce,nech Vam to vyjde.Urcite dam vediet ako som dopadla
* 8dc som chcela napísať🙂
@vero83 neuveríš upne viem o čom hovoríš ja som tiež mimo pracovného procesu ale na PN už od januára len aby všetko dobre dopadlo :D a tiež ani cvičiť ani nič a taktiež som pribrala ale v mojom prípade to bolo len žiaduce lebo som bola ja cicitrnka :D ale mam tiež ten problém že čo teraz ked nič neoblečiem. :D
@kkristinkka ahojte, tak konecne dobre spravy, odber bude v nedelu, dnes uz mali niektore foliky 20mm, ine 18mm a je ich tam veeelmi vela takze dnes picham pregnyl a ide sa na to 🙂 jedine mi lekarka povedala ze na ET to zrejme nevyzera lebo sa asi po odbere u mna rozbehne OHSS a na vklad pojdem dalsi cyklus.ale este si to nepripustam, mozno motyka vystreli a ziadny OHSS nebude 🙂
Holky chcem sa spytat,v utorok mi vkladali embryo.A zajtra chcem ist trosku na slnko,ak mi to nespravi sice zle.Moze sa ist vlastne na slnko slnit??Neviete mi poradit?
@maraja mne to tiez hovoril ze sa rozbehnei 🙂 29 vajicok som mala 😝 ale zato na druhy den ma bolel kazdy krok pravdepodobne kvoli tomu poctu 😝 ale nakoniec nic a o par dni bol vklad 😉
@lenocka171 naozaj?tak super to si ma velmi potesila.aj ti to vyslo pozitivne?
Ano vyšlo pozit. 🙂 toto budes mat prve IVF?
@maraja ano vyšlo pozit. 🙂 toto budes mat prve IVF 🙂? A kázali mi piť 5 litrov vody kvoli takému veľkému počtu a ostatným 3L ale nevydalo a mozno len tak tak som zvládla tie 3L a chvalabohu bolo vsetko OK 🙂
A ďalej som to riska a z tých 29 sa mi oplodnilo bez ICSI 15 🙂
@lenocka171 wow tak super moc ti gratulujem 🙂 ano to je moje prve IVF po dvoch neuspesnych IUI.Aj ja ich tam mam naozaj vela,lekarka sa nevedela ani doratat 🙂 snazim sa pit co sa da, niekedy sa podari tych 5l niekedy len 4l, tak uvidime ako to moje telo zvladne a ci zabojuje...no my stojime pred rozhodnutim kolko si ich dame oplodnit ICSI a kolko normalne.Emryologicka nam radila ked ich bude vela ze napr. pol na pol a potom ked budu pekne blastocysty tak uprednostnia vklad toho co bolo oplodnene bez ICSI.Manzel nema az tak Top spermio takze nemozme dat vsetky s klasickou metodou...
@maraja @lenocka171 holky to je akou normalnou metodou?To 1x pocujem.Som myslela,ze musia oplodnovat bud ISCI alebo PISCI
@lucia2505
@vero83
@maraja
@lenocka171
@kkristinkka
@chmurkaxy
@stellamaris babule neviete ako je vhodne pripravig sliznicu na dalsi vklad aby sa uspesne uhniezdilo embryjko???dnes som 1DC a chcem o 14 dni mat KET tak sa chcem co najlepsie pripravit....
@maraja presne tak som to mala aj ja a práve som v medzipriestore tak som to nazvala 😉 a čakám. Hlavne veľa treba piť vody tak tomu môžeš pomôct. Držím palce na zajtra neboj bude to raz dva za tebou. Daj vedieť ako si zvládla odber. Posielam šťastie.
@isabella22 ahoj,skus si pogooglit bromelain,berie sa od prvého dňa oplodnenia,ovulácie,čiže si ho nasad podľa toho,ako ti to vyjde. Obsahuje ho stred ananásu,taký ten tvrdý hlubik (čerstvý Ananás 🍍) , ale predáva sa aj tabletkovo 🙂
@isabella22 ja som pila alchemilkovy caj.Sliznica bola ukazkova,transfer mi moze vyjst 😉
@chmurkaxy ten ananas mi niekto poradil,tak si denne odkrojim z cerstveho kus a zjem aj s tym tvrdym stredom,a to z duse ananas nenavidim 😀 😉
@vero83 normalne oplodnenie sa mysli prirodzene,cize bez pomoci ISCI alebo PISCI.Odobrane vajicka sa stretnu so spermiami v jednej miske a caka sa,ako sa oplodnia.Vhodne iba pri dobrom spg....
@chmurkaxy dakujem idem pozriet co to je.... 😉
@stellamaris alchemilku pijem a tiez som s nou spokojna 😉
@isabella22 mne v Care odporucali pit tu alchemilku,aj dlhodobo.Inak problem so sliznicou nemam,mam cykly poriadne dlhe ,ale sliznica je vzdy ukazkova.
@stellamaris a na kolky krat sa ti podarilo tehu??ja mavam tiez peknu sliznicu ale neviem fakt ako pomoct uhniezdeniu....chcem si kupit vitaminy...
@kkristinkka mockrát dakujem 🙂 urcite dam vediet...a kolko si mala ty vajiciek a kolko a ako si dala oplodnit ak sa mozem opytat?prepac ak si to tu uz niekde pisala, no necitala som celu diskusiu a popravde uz sa mi to tu nejak pletie,ked citam vseliake diskusie...
@isabella22 vies co,ja mam uz syna 3r,pocateho prirodzene a teraz za sebou 1.IVF s ISCI.Vklad bol v stredu,takze dnes som 3.den po vklade a cakam 😉 teda kym pojdem na krv 18.6.
@stellamaris uff tak drzim prsty nech to vyjde 😉 aj nieco papkas??
@isabella22 no ten ananas,brr nechuti mi,asi prejdem zajtra na grep 😉 inak berem listovku a vitaminy pre tehotne.

@sobo12 to je dobre,ze ides na to dalej.Dalsi cyklus bude na psychiku silny napor,ale ver,ze raz to vyjde.Jednoducho musi...............snad ti daju viac a silnejsie lieky,aby bolo viac folikov. 😉
@maraja ja som mala odber na 20./21.DC.Presne neviem. 😉