Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@isabella22 mam vitaminy pre matky z dmka.Pri prvom tehu som brala Femibion a vitaminy z lekarne a potom mi gyndos odporucal tie z dmka.Lacnejsie a skoro rovnake zlozenie ako tie drahe.
@stellamaris no to nepoznam...kazdopadne su to len umeliny...
ahojte baby ja osm po IVF čakam na vklad lebo som bola na operácii...neviete ako pomožem embryjku aby sa ujalo? na KET pojdem o cca emsiac..lebo som po tej operácii tak to bolo odložene kvoli tomu....
inak ja osm pri umelom brala inofolic a listovku
@maraja ahoj jasne nestresuj!! mne odoberali na 18 DC mala osm 22 vajičok z toho 20 zerlých oplodnen všetky ...
lenže mali odkald ET kvoli mojej operácii a horzil aj OHSS aj bol ale pohode odznel... pila osm vela a pichali mi injekcie aby ustupil takže neboj to je pohode 18dc
@maraja jasne chápem tiež som dopletená že kto čo a ako ... No ja som mala 15 vajíčok oplodnili 11 a ostalo nám 5 embryí s toho a tie sme dali zamraziť a teraz čakám že čo mi 9.6 povedia lebo som mala teda ten syndrom paradny xixiix a už sa neviem dočkať keby to bude lebo už som netrpezlivá priznám sa.
Ahojte holky.tak to mam za sebou uz som aj doma v postielke.odobrali 21 vajicok a vecer budem vedet kolko sa oplodnilo mierny nabeh na ohss mam ale tiez mi dali injekcie co si budem 5 dni davat pichat na ustupenie a vraj to vyzera ze vklad by piatok mohol byt.takze sa tesim a verim ze to tak bude 😊 dakujem vam vsetkym za vase cenne rady a skusenosti a zelam aby vam to vsetkym vyslo coskoro!😘 a este mam otazocku,dali mi fraxiparin na riedenie krvi a neviem ci si ho mam pichnut uz dnes alebo od zajtra.v tej sprave to neni...dakujem
@kkristinkka a keby bolo vsetko ok kedy by ti vychadzal asi tak vklad?ktory den cyklu si?
ahojte, cakam na schvalenie ziadosti a ideme na ivf, zistili mi zvyseny muzsky hormon, stretli ste sa s tym niektora? nemoze to ovplyvnit ivf?
@monka112. Aj ja ho mam a endokrinolog mi povedal ze to stym nema nic spolocne a ze na jesen mam prist na kontrolu to bolo vsetko nic viac k tomu. Ani na reproimunologii kde som im dala papier od endokrinologa sa tym nezaoberali len ockom to kukla a bolo
@skaredekacatko dakujem, som citala rozne prispevky o tom, ale nic z toho ja nemam, tak neviem z coho to mozem mat, uz aj na genetike mi to vyskocilo ale neriesili to a teraz opet pri kontrole hormonov,
@monka112 no ja som sla k endokrinologovi kvoli tomu ze po ivf som este ani raz nemala dve ciarky a stym suvisiace veci nezistil len toto keby som tam nesla tak nic neviem a na jesen sa tam nemusim znova trepat. No co uz u neho je totizto dlhe cakanie. 😀.
@maraja my sme tiez nemali dobrý spermiogram cely čas 🙂 a v den odberu vajíčok bol ukážkový 😀 normálne som nechapala 😝 tak som to riskla 🙂 ja som nebola vobec na IUI mas hned dali na IVF ... Do ktorého centra chodíš??
@lenocka171 do heliosu martin.my sme dali 8 oplodnit ICSI a 13 klasika IVF tak som zvedava co z toho bude...
@maraja super , kedy budes vedieť 🙂?
@lenocka171 tak uz viem...oplodnilo sa nam ich dokopy 8. Metodou ICSI 4 vajicka a klasikou tiez 4...myslela som ze ich bude viac oplodnenych z takeho poctu tak som trochu smutna a bojim sa aby sa ich co najviac delilo a mali sme aj nejakych mrazacikov 😒
@maraja no mne to vychádza na 26 dc
@maraja je to úzastne cisielko 😉 pisala som ti postu aj ... Ja idem zajtra na sono dufam ze bude vsetko OK 🙂
@vero83 nie neoplodnia sa klasikou zakazdym.velmi zalezi od vasich vysledkov najma od partnerovho spemio.podla neho urcia ci je naj oplodnit len s ICSI alebo dokoca PiCSI.kedze my sme mali vajicok pomerne dost a manzel nema az az tak zly spermio,tak nam ponukla embryologicka ze si mozme dat kombinovane oplodnenie.8 vajicok je v cene ICSI ktore nehradi poistovna a ostatok sme skusili klasikou.ak bude pekne embryo z tych klasicky oplodnenych tak dokonca vklad uprednostia takeho embrya nie ICSI embrya, vraj je to predsa len prirodzenejsie ze vajicko nebolo cistene a napichavane....do akeho centra chodis?nechapem ze ti to nebolo vysvetlene...ale inak keby sme mali malo vajicok tak by som asi neriskovala a vsetky dala s ICSI,tam je 50 percent uspech ze sa oplodni.pri klasike iba 30
tak babule uz som som objednana na dalsie kontrolne sono pred KET tak pevne verim ze to tento mesiac vyjde.... 😉 dala som si dnes na hematologii vysetrit aj stavy na trombofilne mutacie tak dufam ze aj tak bude vsetko ok 😉
@maraja a kedy ides na vklad??ci si uz bola?
@isabella22 super tak drzim palce nech uz mas bublinku vlozenu 🙂 ja by som mala ist v piatok na vklad ak to dobre pojde.len mam stale bolesti po nedelnajsom odbere.ziadne tazkosti a ine priznaky ohss nemam len to pobolievanie vajecnikov.beriem aj solumedrol aj fraxiparine tak snad uz sa to bude len zlepsovat.ako su na tom nase vajka budem vedet zajtra rano....

@stellamaris ake vitaminky?ja mam tiez listovku no chcem este nieco na prirodnej baze a celkom sa mi pacja od firmy avita 😉