icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

isabella22
9. jún 2015

@maraja a aku davku fraxiku beries? musis brat ci len preventivne?? ja som si tiez davala solumedrol proti ohss.....vajecniky ta budu boliet predsa si teraz napchata hormónmi...no veru uz nech ju mam u seba 😵 prva ma bohuzial nechcela 😢

kkristinkka
11. jún 2015

@maraja @vero83 Dievčence tak je rozhodnuté idem zajtra :D veľmi sa teším aj som celá nabudená že ako to dopadne no verím že to bude ok a bublinka sa zahniezdi :D

isabella22
11. jún 2015

@kkristinkka tak drzim prsty mna to caka o 13 dni 😵

maraja
11. jún 2015

@isabella22 beriem 1 davku denne na 5 dni a to iste aj solumedrol,povedali mi ze preventivne.no veru este stale bolia ale uz to nie je take hrozne ako prve dni.a tebe to zabralo ten solumedrol proti ohss?

kkristinkka
11. jún 2015

@isabella22 jeeeej dakujeeeem

maraja
11. jún 2015

@kkristinkka no parada,ja sa dozviem tiez rano ci idem na vklad alebo nie,ale verim ze vsetko je ok a pojdem aj ja,takze mozno sa tam uvidime 🙂 a urcite nam to vyjde! 😉

isabella22
11. jún 2015

@maraja ja som nemala vôbec nabeh a to som mala 23 vajicok ale vrja preventivne...ja som ani nezaregistrovala ze ma stimulovali nic ma vôbec nebolelo 😀 ale pila som vela vodicky... 😉

isabella22
11. jún 2015

@kkristinkka a kde chodis do car? davas 1 ci 2 si vlozit?

vero83
11. jún 2015

@kkristinkka @maraja baby tak Vam drzim velmi palce,nech Vam to vyjde.Ja som dostala vcera menstruaciu,takze nam to zial nevyslo.Takze opat odznova vsetko podstupovat.Drzim Vam velmi palce a dajte vediet.Pekny den

isabella22
11. jún 2015

@vero83 to ma mrzi...musis od zaciatku sitmulovat? kolke ivf to budes mat??

vero83
11. jún 2015

@isabella22 toto som bola 1x a neostali nam ziadne embrya na zamrazenie,tak budem musiet vsetko odznova.V utorok mam ist na krv,tak som sa objednala hned na konzultaciu a budem vediet viac.

isabella22
11. jún 2015

@vero83 a kolko si mala vajok? co sa ti zle delili? no tomu sa vravi smola...nam sa okrem 1 delili vsetky...no lutujem ze som si dala zamrazit len 4 embryjka...z tych vsetkych....

maraja
11. jún 2015

@vero83 to ma mrzi, no nevesaj hlavu a aj ked to nie je jednoduche, verim ze teraz nieco upravia/zmenia a bude dost aj mrazacikov 🙂
@isabella22 tak to je super,na to kolko si mala vajicok tvje telo pekne zabojovalo.ja si tiez myslim ze u mna sa nerozvinul lebo naozaj pijem ked je takto teplo aj 6 l a napchavam sa masom,jogurtami a sojou 🙂 to pobolievanie vajecnikov je asi tymi hormonmi,len dufam ze to nebude pri vklade boliet ked su take citlive...ale co by sme nevydrzali ze?

isabella22
11. jún 2015

@maraja to voooooooooobec neboli....akurát ta kacica je studena a neprijemna 😀 a este nemali nasate embyjko tak som cakala s rozcapenymi nohami s kacicou medzi nohami a svetielkom nad nou 5 minut 😀 no hruza 😀 ale tak sranda....no mohlo moje telo zabojovat hned a uz som sa mohla tesit z ocakvania bambulky.... ☹

maraja
11. jún 2015

@isabella22 no neprijemna situacia 😀 inak ja sa stale pohravam s myslienkou dat si predsa dve embrya...rad radom co citam,tak prvy vklad s 1 embryom babam nevysiel, neuchytilo sa...stale mam vnutorny pocit ze pri dvoch by sa aspon jedno mohlo ujat...aj ked v heliose ma urcite budu od toho odhovarat...

kkristinkka
11. jún 2015

@maraja ahoooj no ja zajtra o 11:00 neskutocne sa uz tesim aj bojim no hlavne sa snazim verit ze to bude ok. Daj vediet co a ako ty.

kkristinkka
11. jún 2015

@isabella22 ano iscare ba a davam 1, nieco mi nasli na maternici nevedia co to je ale aj tak ideme skusit. Ak sa ze nepodari tak potom to budeme riesit. Ale verim ze to je vsetko ok

kkristinkka
11. jún 2015

@vero83 to mi je uprimne luto 😟 ale nevzdavaj sa ani nebud smutna ( lahko sa to pise viem) urcite to teraz vynde musi !

vero83
11. jún 2015

@isabella22 mala som 12 vajicok,a z toho sa 10 oplodnilo.Este na 3x den bolo vsetko ok.A nakoniec sa prestali vyvijat.Vobec nic neviem,tak dufam ze sa dozviem v utorok viac Preco ani jedno neprezilo a co bude dalej.Dakujem baby a drzim Vam vsetkym palce

maraja
11. jún 2015

@kkristinkka jaj ty si v iscare,ja som zabudla,neviem preco som bola v tom ze helios,takze sa neuvidime ale budem na teba mysliet,mne budu volat rano a ak bude vsetko ok tak medzi 12-14 pridem na vklad.baby aj beriete nieco nejake doplnky vyzivy alebo cajiky pred vkladom?ja len kyselinu listovu,ine sa bojim aby som nieco nepokazila zbytocne...

isabella22
11. jún 2015

@maraja ja som tiez chcela na prvom vklade 2 a skoro som myslela ze ma zaskrtia ci neviem ake to ma následky ked budu dvojicky,a problemy a predcasny porod a este som aj chuda....no tak d mna hustili tkaze som mala nakoneic 1 a nic...teraz idem pevne za tym ze chcem 2

isabella22
11. jún 2015

@kkristinkka ja uz mam tiez vsetky vysetrenia porobene este cakam vysledky na trombofilne stavy...verim ze do vkladu ich budem mat...

isabella22
11. jún 2015

@vero83 tak to som debil z toho....dal si chlap urobit aj fragmentaciu spermii?? aku metodu oplodnenia ste mali??poprípade aj genetiku by ste mohli skusit...je to sice nakladnejsie ale aspon by si vedela pricinu

maraja
11. jún 2015

@isabella22 no toho sa obavam aj ja,my uz sme to naznacili embryologicke este pred odberom,nebola nadsena no povedala ze nutit vlozit jedno nas nemoze.tak uvidime ako zareaguje lekar,ja nie som uplne stihla,mam dost aj panvu siroku si myslim tak uvidime...

isabella22
11. jún 2015

@maraja no tak ja mam 45 kilov aj s topankami 😀 a mozem sa spytat kolko ams rokov? ono dost ovplyvnuje aj vek ci ti ,,dovolia´´ dat 1 alebo 2 embryjka......inak vsetky testy mas ok??

maraja
11. jún 2015

@isabella22 mam 27 rokov a ano vsetko mam OK, jedinym problemom je u mna tazka forma PCO.myslim ze aj vzhladom k veku mi nebudu chcet dve dovolit...

lentilka1981
11. jún 2015

Ahojte,ja idem budúci týždeň vo štvrtok, tak držte palce
.Toto bude náš štvrtý pokus 🙂

isabella22
11. jún 2015

@maraja tak to ano ja mam 24 a tiez nesuhlasili....tak keby u teba nie tak u mna uz vonkoncom...ja tiez nemam nejaky problem apson nwm o tom ale preskala som po gyndach teda ozaj uz vselico...

vero83
11. jún 2015

@isabella22 myslis halosperm?Ten sme mali robeny a vyslo to negativne.Oplodnovali sme ISCI.Nam nikto nic nedoporucoval zatial,tak sama samozrejme neviem co by sa malo a co nie

isabella22
11. jún 2015

@vero83 a ake vysetrenia mas porobene? Ani mne nic neodporucovali no sama som si dala aj genetiku aj trombofilne stavy na hematologii vysetrit....no halosperm..my sme tiez mali negat. no aj tak som som si dala metodu PICSI lebo ze to je lepsie...ta spermijka je vraj hned naviazana niakou kys.hyaluronovou co ma nieco soolocne aj s vajickom a tam potom nie sj take straty embrii...skus sa nabuduce popytat das o 100 eur viac ale aspkn neprides o 1500 eur