Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janulka232 AHOJKO JANULKA a pozdravujem všetky babulky @bobríček1979, @aluska1404 joj som prečítala, že sa nevydarilo 😢 ach jaj zlatúšik posielam ti veľa sily prekonať ten žiaľ...., no mala som na návšteve sestru s deckami tak sme trajdovali kade tade a tak nebolo času na čítanie na MK, ale už je zase všetko v starých koľajach....no takže ja o týždeň začínam 2 IVF joj som zvedavá už keby to bolo za mnou......a ty ako sa máš?
@veronikamak kedy si mala odber vajíčok?
@snazilka12345 Túto stredu, pred 4 dňami. Dnes som mala pekelnú noc. O 2:30 som sa zobudila, že sa dusím. Nakoniec som zaspala v kresle, v leže to nešlo- nedalo sa mi dýchať. Ráno som volala do Mt Helios aj kvôli vajíčkam (ako sa im darí) a aj poradiť sa. Povedali, že mám ešte vydržať a ak by aj túto noc bolo zle, že mám prísť nedeľu ráno na vyšetrenie. Snazilka ty si teraz v akej fáze?
@veronikamak fuha tak musíš dávať ma seba pozor ja som bola dneška na vklade silno verím že bude ok
@snazilka12345 Jeeeeej, tak to je super 🙂 . Držím palce.
@veronikamak ďakujem ...
@maculicek1977 Ahoj maculicak dakujem za opytanie mam sa tak tazko smurno na dusi akurat sme sa dohodli nakolko budem pol roka cakat na vysetrenia a vysledky z imuna a hematologie genetiku mi ani nechcu spravit ze to vraj po 35 a dvoch potratoch tak dlhe cakanie tak sme sa rozhodli ze az buduci rok na 2ivf mam 31rokov .Tak v zime ideme do Thajska na 3 tyzdne ako bolestne sme si povedali lebo momentalne ma nici to cakanie dlhe az v septembri mam termin na imunologiu och hruza co ti poviem.A ty kam teda ides na 2 ivf????
@maculicek1977 budem Ti silno držat palce aby tento krat to vyšlo.Super,že si mala sestru s detmi aspon si prišla na ine myšlienky.Tak ja už mam aspon jeden mesiac liekov za sebou,ale ešte do septembra je to daleko takže to čakanie je hrozne nech už to mame všetky to za sebou a so štastnym koncom
Ahojte všetci mi sme sa tiež s manželem snažily 2,5roka a za mesiac budeme spolu 3.roky.. A som otehotnela až nedávno som v 13 tt a je to v poriadku tiež ssom si myslela ze nikdy nebudem matkou a stalo sa tak to prajem všetkým aby ten nejkrásnější pocit zazily
@aluska1404 nedaj sa odbyt, ja som bola na hemato, imunologii aj genetike a nie som po dvoch potratoch, ale po dvoch neuspesnych IVF,je fakt, ze som daleko nad 35, ale nedala by som sa odbyt stoj co stoj... na genetike mi nakoniec pani mudr povedala, ze nechape, preco nas tam neposlali hned, este pred prvym IVF, ze je to absolutny zaklad eliminacie nezdaru...a nakoniec mam nalezy tak z hematologie ako aj z imunologie, aj moj muz....
@aluska1404 presne ako pise
@dena22 ani ja som nemala bad 35 ani ziadny potrat len dva neuspesne pokusy raz et a raz ket a poslalu nas na genetiku kde nam nasli nieco. Nedaj sa odpinkat mas na to pravo
@aluska1404 ach jaj veru hrúza to nekonečné čakanie...........zožiera nás to všetky..........ach bože......ja som bola aj u takej veštici liečiteľky v BA, že vraj som bola celá zablokovaná.....no tak som zvedavá či to pomôže.....topiaci sa aj slamky chytá....predtým by som sa na niečo také nikdy nedala nahovoriť....To Thajsko je super, určite len choďte, aj keď tieto naše boľačky nič nezahojí.....Ja na toto 2 IVF idem znovu do Iscare MT, budem informovať......myslím na teba ako aj na ostatné babuľky tu MK. papa
@maculicek1977 ahojky mozes mi prosim ta povedat nieco viac o tej liecitelke? ja som tiez z BA... boli sme u bylinkarky vo Vrbovom a tam to stalo za dve veci tak by ma zaujimali aj dalsie moznosti. dakujem
@janulka232 ach jaj len 1 mesiac?No čo narobíme, musíme len vydržať.....a ty aj cítiš niečo, že sa s tebou niečo deje, nepriberáš na váhe, nerobia sa ti pupáky, alebo máš silnejšiu menštruáciu, nafúknuté brucho? Janulka my zato, čo prežívame už musíme byť odmenené ja sa tým stále utešujem, modlím sa, verím, že sa to raz podarí a neprestanem dokým sa mi to nepodarí! Ale neboj leto rýchlo ubehne, zachvíľu je tu september a ideš nato hneď po mne 🙂. Myslím na teba!!!!!
@19lilly ahojko môžeš jej zavolať 0918/668 469 volá sa Erika Šimurdová, vieš ja na takéto veci nejako neverím, ale kamoška ma napapákala, cez ďalšiu kamošku, že jej pomohla a blá blá a vieš my sa aj tej slamky už chytáme.... tak ja čakám na výsledok a na zázraky..... ona ti povie na začiatku, že všetky ti povie ona, a ja čo mi nepovedala som sa ešte pýtala.... ona mi prehliadla telo a povedala akoby diagózy, čo mám oslabené, čomu sa mám vyvarovať a tak.....potom si pýtala môj dátum narodenia a povedala mi o tom to ako keby bola numerológia, povedala mi z oblasti práce, zdravia, vzťahov, peňazí.....potom som čítala z biblie...... a tak všeličo.....a zistila tie blokácie z kyvadla to trvalo dosť dlho lebo som mala asi všetko zablokované....No tak ja neviem vyskúšaj, bola som tak asi trošku cez hodinu a 50 EUR. Mňa fascinovala kamarátka ona bola u nej lebo už mala 3 IVF neúspešné ani raz sa neujalo.... atď, a táto pani jej povedala hneď keď vstúpila do dverí, že na nej sedí mŕtva duša dieťaťa a keď sa odstráni potom nevidí problém, tak tam tiež čakám na výsledok, ona musela ísť ešte 2 krát a robila jej nejaký vyšší úkon regres či čo to. No tak neviem.......čo ti poviem.....
@maculicek1977 no iba mesiac a je to na nervy vkuse mysliet na lieky aby som nezabudla.Ja už idem po treti krat na IVF a stale beriem iba lieky.A začala som priberat určite to bude tymi liekmi a aj vekom.Lebo vždy som mala problem pribrat.A toho mesiaca som prvy krat mala silne krče a brucho ma bolelo velmi,ked som dostala mrchu.Čo nikdy predtym som s tym nemala problem.Ja mam obavy,že ked tento krat to nevyjde už som skončila,lebo ja už budem mat 40 ☹ .Aj ja myslim na Teba a držim palce
@maculicek1977 fuha no to znie az mysticky ale tak ako hovoris topiaci sa aj slamky chyta ... my sme u tej vo vrbovom vyhodili 20 eur za nic.. tak mozno vyskusam aj totok dakujemj za informacie.. pevne drzim prsty aby tebe to zabralo 🙂 potom daj vediet vysledok 🙂
@janulka232 ale, len ešte nepredbiehaj udalosti.....ja mám o rok menej....viem, že vek hrá silno proti nám......ale čo už....počuj tu v našej ulici, stále hovorili o jednej panej, že oni nemôžu mať deti a atď a keď mala 43 rokov tak ani nevedela ako, že vraj otehotnela a dnes má krásneho synčeka takže aj to sa deje.....Janulka vyrovnaj psychiku je to dôležité.....a neodpisuj sa ešte!!!!!! Verím, že sa nám to podarí....... a keby nie, tak to budeme riešiť potom ďalej........
@aluska1404 no nieje pravda mne geneiku robili v 26bez problemov!ako to je mozne pri nezdaroch Ivf automaticky!
@bobricek1979 asi iba zakladu?ci lebo mne povefala ze by som si to musela zaplatit ze poistovna mi to nepreplati presne mi povelala ktorw ano a ktore nie a vychadzalo by to cez 1300 eur podrobna genetika.Bobricej a ty kam ides na hematologiu mnw odpieucili v Nitre tiez niaku kliniku akurat tam maju do 8.8 dovolenku.Ja vobec neviem co dalej uz mam hlavu v smutku.Zajtra idem volat do centra oni dokonca estevani nevedua zevsa nepodarilo lebo tak isto moja mala divolenku tak som zvedav co mi ona povie budem sa pytat na tu genetiku
@aluska1404 my sme boli na genetiku na americkom namesti v BA a mali sme to vsetko v ramci zdravotneho poistenia
@aluska1404 ja mam hematologa v NR Dr. Šabo, uzasny pan doktor, a preplaca mi to poistovna, a genetika na Americkom namesti v BA, preplacala poistovna, Mudr. tiez super...imunol. Dzurilla v NR, tam sme platili...
@dena22 A prosim ta ako sa tam mam objednat mam obist gynekologa?Ja nechapem taka som rozculena uvidim co mi zajtra pivedia v centre a ked mi oni povedia ze nemam narok tak by som ta poprosila o ciselko na toho pana doktora ak by som mohla treba tam vymenny lisok?prosim ta
@aluska1404 on je to len zauzivany uzus, ze posielaju az po dvoch potratoch, ale nikde nie je legislativne stanovene, ze tam nemozes ist podla potreby...keby si vedela, ako sme my zurili, ked sme sa dozvedeli ze nas tam mohli poslat uz pred prvym IVF...kolika penez sme minuli....ja som zase bojovnik, odisla som z GF prave pre ich laxny pristup aj som zmenila gynekologa, a nasla som si takeho, ktory spolupracuje...je to na hlavu, aby nas osud visel na nejakom razitku na papiery..., telefon na Dr. Šaba 037/240 00 41, a bola som u neho aj na predoperacnom vysetreni, krasne sa vedel prisposobit datumu, ktory somja potrebovala...uzasny pan, ziadny egoman...oplati sa ked tak na neho aj pockat...urobil mi vysetrenia, ktore v NR vo fakultnej ani nevedia urobit, a aj nasiel moznu pricinu..., objednava sa od 11 00 do 12 00 denne. Indikaciu na vymennom listku som mala v zneni: Prosim o vysetrenie pacientky po dvoch neuspesnych IVF. Cize ziadny problem to teda evidentne nie je...
btw.skus sa spytat aj obvodneho, ci ta tam nemoze poslat vzhladom k situacii...vyuzi vsetky moznosti, ja by som si s kludnym svedomim aj vyrobila vlastny vymenny listok, ked su to taki diletanti
@dena22 Dakujem za info zajtra budem mudrejsia ked budem volat s lekarkou z centra a ked nebudu chcet dat mam znameho gynekologa poprosim jeho a prehodim sa k nemu.Ked moja nie je niako ochotna
@aluska1404 tak len základnú ,ale veď ak tam nič neukáže nemusíš na nejakú podrobnú či?a ja idem do prešova na hematologiu a aj genetiku
@aluska1404 a neboj vsetko pekne poriesis a myslim si ze zakl.genetika ti staci podla mna vobec ani neviem ze hned robia podrobnu na co?ved ty nemas nejaky problem vazny
@dena22 výborne tak ,ako vravíš
@maculicek1977 tak zatial ešte dalej bojujem.Už idem do toho po treti krat,len som z toho smutna,že ani raz sa nepodaril vklad.Mam užasneho partnera ktory ma podporuje a on stale tvrdi,že sa to podari.Ale aj v centre su užasny.Prajem všetkym žienkam aby sa nam podarilo umele,že raz aj my budeme tehotne

@veronikamak tak to bude liekmi.to nebude ohhs.mozno magnezko by si si mohla dat...