Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@renimac tiež som skúsila asi dva dni po vklade,bol tam tiež úplne mini dusik,potom som skúsila 6dpt a zasa bol mini dusik,ktoreho som videla len ja a už mi nedalo,tak 7 dpt zasa padol ďalší test a už bola viditeľná ciarka a potom už tmavli.
Takže úplne kľudne testuj aj skôr.Veris si😂😂😂 popravde? Len si ver☺☺
Davali ste 5dnove embryjko?
@renimac ahoj, kedy si mala vklad? Ja v stredu; KET. Citam xo ti radili babulky tu v diskusii a teda zajtra idem kupit ananas??🙂 nepocula som o tom este. Ja iba beriem doplnkov kys listovu a 3omega mast kys - tie mi zas poradila gynekologicka v CAR.
@denidi nie, dávali sme 3-dňové a 12-bunkove. Pri native sa nerobí PK, lebo je len jedno vajko. Rátam síce aj s neúspechom, ale modlim sa za bábätko 🙂.
@janula12345 ja som bola v utorok 🙂 A ananás by už pre mňa zmysel nemal, užíva sa 5 dní po vklade. Ale skus 😉. Držím palce 🙂.
@janula12345
@renimac baby drzim palce😉chcem sa zaroven spytat ze po prvotnych vysetreniach ako dlho trvalo pokial ste sli na ket?my sme boli 5.10 v car ba a dr poslala ziadost do poistovne,vraj sa caka 30dni na vyjadrenie.poritom ideme na dalsie vysetrenia.takze samotny zakrok mozi vykonavat az po mesiaci?dakujem
@denidi vieš čo, 4 dni som lenosila a ak som mala popri domacich pracach čudný pocit, ľahla som na gauč. Dnes ideme na svadbu, tak moc neoddychnem 😉. Dúfam, že tá troška laku na vlasy vadiť nebude, je to riadna chémia. Ale snažim sa teraz umývať len čistou vodou a nepoužívať dezodoranty ani parfum. No ale dnes musím, však idem do spoločnosti 🙂.
@lilianna1988 Ahoj, no ja som mala ET a natívne IVF, ktoré poisťovňa nepreplaca, takže ja som nemusela čakať na nič. Len sa rozhodnúť a ísť na folikulometriu. Držím palce 😉.
@lilianna1988 my sme cakali velmi dlho kym sme dospeli ku vkladu. My nemame ani jeden nijaky problem zdravotny takze bolo treba 3 iui a tiez laparoskopicku operaciu vajickovodov. To cele trvalo.... ziadost som poslala az po tretom iui a za 2 tyzdne mi volali ze mozme zacat od prveho menzesu. Takze som pockala na 1 menzes, a zacala som s injekciami... mala som ale 14 vajicok a hrozil mi ohss, takze vklad cerstvych sa nekonal. Oplodnili sa vsak iba 2 vajicka ale chvalabohu obidve prezili 5 dni v skumavke a isli ako 5dnove do mrazaku. A az po 2 mestruacnyxh cykloch som si mohla ist pre ne - tuto stredu. Obidve sa krasne nastartovali po rozmrazeni.. tak dufam ze sa aspon jedno chyti. Takze snad ti to pomohlo -- klasicky to trva mesiac.. no ak sa veci komplikuju.... tak ako ja - 3 mesiace kym som ich dostala.🙂 vela zdaru.
@janula12345 takže vložili ti obe? Juuuj super,stále tu na vas myslím a držím moc palceky nech vám to vyjde😍😍😍
ahojte, chysta sa niektora na KET u doktora Hermana?
@nelka79 ja sice nie u hermana ale u toporcerovej 😊
@denidi bože ty už 13.týždeň, to kedy? Len včera som ti gratulovala. ... toľko času ubehne kým. .. ináč na svadbe som si dala deci ružového, inak by ma všetci podozrievali a potom mi už dali s pitim pokoj. Ale pri tancovani ma niekedy silno pichlo vo vaječníku, tak som si radšej sadla. Ja už v hlave katastrofické scenáre o mmt. Ved vieš. .. idem si ľahnúť, ten utrogestan zo mňa spravil šípovu Ruženku 😉.
@renimac sama sa čudujem,a ko to letí😉síce mám pocit,ze iným babam to ide rýchlejšie,len mne sa to vlečie,no tie týždne,co mi svietia pod príspevkami,ma presviedčajú o tom,ze mi to ide rovnako rýchlo,len môj pocit je iný😂
Deci vínka nemôže uškodit,len si trošku krv rozprúdila,co je pre maternicu len dobre...aaach o tom mmt mi ani nevrav,cely cas pokiaľ sa sonom nepotvrdilo,ze je bábätko tam kde má,ma to strasilo.... ale dovtedy som drobcovi stále rozpravala,nech si postele pekne v maternici,ze tam má lepší vankusik😍
Len si pospi,aj ja som podchvilou driemcovala a zvlášť,ked si bola dlho hore....ale neboj to popichavanie je dobrý znak,deju sa ti tam veľké veci,takze niečo cítiť musíš😊
@renimac áno tiež ma v nich pichalo,raz v jednom, raz v druhom a nervicky hrali koli tomu😂
My sme dávali aj embryoglue,lepidielko na báze k.hyaluronovej,ale ja u, mám po 35 a odporúčali to a kdesi som čítala,ze embryjko tak neľutuje po maternici,no ktovie,kde je pravda,ale vyšlo to😉
Asi áno,po tých rokoch,co sa nedarilo mi je síce jedno čo to bude,podstatne je ,aby bolo zrdavucke,ale zvedavosť mi nedá sa neopytat😂😂😂 a moji synovia by chceli sestricku,ale ľúbiť budú aj bračeka😊
@renimac tak to je pochopiteľné,ale nemysli na to,za jedno,neovplyvnis to,pretoze každý mesiac,pocas snaženia sme dotoho riziká šli aj s tým,ze sa to môže zopakovať,ale snaz sa myslieť pozitívne,este sa počas celého tehu nastrachujes,teraz to vidím na sebe....takže teraz si tehulka a zachvilu ta bude bábätko kopkat z toho správneho miesta😘
@henya cauko...tak nam to nakoniec skoncilo, od stvrtka v nemocnici :(
@janula2003 hiiiiiiii Jani to vazne??? :-O to mi je strasne luto ☹ a preco vlastne? Čo ti povedali?
@henya proste to krvacanie nebolo v pohode, co mi v centre tvrdili, ze je...mozno keby som prisla skor (o tyzden), by sa nieco dalo urobit, ale toto bolo uz velmi zle... :( je to strasne..clovek to znasa velmi tazko...
@janula2003 Juj Jani to je mi naozaj velmi luto ☹ verim ti, ze ti je z toho na nic a mas na to plne pravo!! dufam, ze pojdete dalej a dalsie kolo bude na 100% uspesne...Budem ti silno silno drzat palce...

@denidi to teda ano 😉 a mozem sa este opytat? Ty si kedy testovala? Ja som skusila po ET dva dni, ci mam v sebe este pregnyl a bol tam uz len mikroduch. Tak reku ked skusim skor ako 14 dpt, ze to uz nebude klamlive, ked tam budu //. Si verim, co? 😀