icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

vero83
11. jún 2015

@isabella22 nemam porobene nic konkretne.A ak sa smiem spytat,kde si to mozem dat porobit?Ja mam iba hormonalny profil spraveny a laparoskopiu.

isabella22
11. jún 2015

@vero83 no genetiku priamo v centre raz za 2 tyzdne chodi geneticka....a hematologiu mi urobil moj chlap ten je hematolog a tak vela veci mi vybavil...ale vraj dost bab kvolimtym trombofilnym stavom potraca preto skm to chcela aj ja doriesit a este reprodukcnu imunologiu v nitre....je tomhlavne kopa casu a kojiec koncov aj penazi....no radsej pockam ako nieco zadebat

vero83
11. jún 2015

@isabella22 dakujem.Tak sa nato popytam,ked tam teraz pojdem

isabella22
11. jún 2015

@vero83 skus...no hovorim ja som isla na vlastnu past...nechcem nic zanedbat predsa to stoji kopu penazi....

maraja
12. jún 2015

ahojte dievcata, tak sme doma, ET sa chvalabohu konal, vkladali krasnu expandovanu blastocystu po klasicom IVF a 4 take blastocysty po ICSI mame zamrazene 🙂 takze sa tesime a verime ze sa bublinka bude drzat ako kliest...dakujem vsetkym co ste mi drzali palce 🙂

isabella22
12. jún 2015

@maraja verim.ze to vyjde aj ked nechcem.ta strasit vacsinou na.1.krat to.ziadnej nevyjde....tiez mi povedali nwm.aku krasnu blastocystu mi.dali.a nic....kazdopadne.drzim.prsty

maraja
12. jún 2015

@isabella22 verim ze budem vynimka 🙂 a ked nie no svet sa nezruti pojde sa dalej

vero83
12. jún 2015

@maraja drzim palce,nech sa poriadne uhniezdi bublinka☺

maraja
12. jún 2015

@vero83 dakujem 🙂

lili3003
12. jún 2015

Ahojte zienky ja so9dni po vklade a dnes sa mi objavil taky ruzovy vytok ako naznak menstruacie neviete co to znamena?dost ma to vyplasilo dakujem

maraja
12. jún 2015

@lili3003 neboj sa,nic to nie je aj mna na to upozornil dnes lekar ze to moze byt aj o 14 dni ze je to normalne.moze to byt bud zahniezdovanie aj ked na 9den uz by malo byt uhniezdene alebo len obdobie kedy ma prist menstruacia...

kkristinkka
12. jún 2015

no ja som tiež po 😀 a verím bublinke že to dá a ked nič tak bude ďalšia 😝 takže baby ideme do toho a spoločne im pošleme energiu nech sa zadarí aj @maraja verím a posielam len všetko dobré 🙂 a @vero83 čakáme na tvoje pokroky aby sme boli všetky pekne spolu. zopakuješ stimuláciu a určite to bude ok. hlavne si pozisťuj všetky info. držím palceeeee

lili3003
12. jún 2015

@maraja no v tychto dnoch by som ju mala dostat dnes som si robila test a bol negativny aj ked je nato este skoro,dufam ze to prejde

gamarka
12. jún 2015

prosim nema niekto estradiol 2 mg? stacia 4 tabletky ...surne

ivetahe
13. jún 2015

Nepotrebuje niekto Merional,Diphereline inj.?Piste do IP

maraja
13. jún 2015

@ivetahe a nieje dalsi predaj takychto liekov ilegalny?aj ked snad niektorej pomoze...

isabella22
14. jún 2015

@maraja nie je normalne stranka Mam-Nemam lieky na ivf 🙂

chmurkaxy
14. jún 2015

Baby,tak ja už odber streda plus mínus jeden deň 🙂 konečne!

kkristinkka
14. jún 2015

@chmurkaxy tak ti drzime palce a daj vediet ako si dopadla a hlavne pi vela vodicky

kkristinkka
14. jún 2015

@maraja no co draha ako sa citis ? Mna trocha akoby vajecniky pichaju. Pripadam si ako malomocna nic nerobiiim. 😂

chmurkaxy
14. jún 2015

@kkristinkka ďakujem,sa to.ťahalo nekonečné.nekonečne .. .. V stredu budem už 20dc. A ty ako?

kkristinkka
14. jún 2015

@chmurkaxy no ja mam bombulku uz v sebe treti den a dufam ze mi to vynde na prvy pokus. Papam spim a cakam co bude troska ma pichlo vo vajecnikoch vcera ale dufam ze to bude ok. Ja som mala odobratie tiez troska neskor to je v poho a aky mas protokol ? Kratky ci dlhy ? A kam chodis ?

maraja
14. jún 2015

@kkristinkka ahoj, no zatial nepocitujem nejake zmeny,snazim sa nepozorovat sa aj ked je to tazke,mna akurat dnes zacalo tak mierne pobolievat brusko ako pred mrchou a vajecniky pichaju stale tiez ale to asi preto ze som ich mala fakt zvacsene...tak uvidime nechame sa prekvapit.ja som lezala len v piatok ten prvy den,vcera a dnes som nevydrzala.nerobim nic namahave ale ani nelezim,normalne chodim von,dufam ze robim dobre nerada by som si nieco vycitala...aj budes testovat? 🙂

kkristinkka
14. jún 2015

@maraja presne aj ja všetko a nevydržala som to ležať bože miernim sa ale ležať ja neviem .. snad to bude ok. A čo sa týka tých bolestí nebolestí presne aj tie mame rovnaké. no testovať skúsim, ale neviem kedy asi tak 8 deň. Bože toto je horšie ako štátnice alebo neviem k čomu by som to prirovnala... snažím sa na to moc nemyslieť a tiež triezvo pozerať na celu tú situáciu (ak by to nevyšlo).

linda10
14. jún 2015

@kkristinkka ahoj a mozem sa spytat si doma na pn?ci chodis do roboty?A ty maraja?

maraja
14. jún 2015

@linda10 ja doma na PN, nemam zrovna kancelársku prácu takže som si oddych teda dopriala, odporučili mi to aj v CAR...

maraja
14. jún 2015

@kkristinkka neboj, vyjde nám to 🙂 ja už som uvažovala ako sa zamestnat niecim pricom mozem pokojne sedet/lezat. lenze na pletenie a ine rucne prace teda ja nie som, knihy citam ale uz nemam ake a navyse v tomto pocasi sa lezat ani nedá...najradsej by som robila v zahradke a hrabala sa v zemi a v skalke,ale to predsalen nechcem riskovat takze tam len tisko lezkam na hojdacke a komandujem manželika 🙂

chmurkaxy
15. jún 2015

@kkristinkka mam dlhý, Diphereline ,, Gonal ,, Luveris,Pregnyl a potom Prolutex .. A ty si mala aký?
Ozaj baby,treba mať odhaľovanie odmalovane nechty kvôli narkóze?

kkristinkka
15. jún 2015

@linda10 ja som tiez na pn. Sice mam kancelarsku pracu ale roobim pre korejcov a tam pokoj s klud nemaju ani v slovniku takze radsej som domka.
@maraja presne boze ty si upne ako ja 😀😜len ja mam zahradku na dvoch balkonoch 😀 ja som skusala aj xbox ale fakt je strasne teplo a v byte duplom takze som sa sprchovala a lezala a varila lebo chute mam aj bez tehotenstva cely zivot 😀

@chmurkaxy no ja som mala kratky a o nechtoch mi nikto nic nehovoril. Takze som mala namalovane a je to procedura ktora trva 15 min. Pohodka

isabella22
15. jún 2015

@chmurkaxy ano treba mat odmalovane...nedostala si papier s instrukciami?? 😉