icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

denidi
10. okt 2016

@janula12345 je ešte vkladam utros a je úplne vzadu,dlhy a tvrdý,ale či bol taký tvrdy aj úplne na začiatku ,to neviem,ale viem,ze od začiatku bol úplne vzadu a taky dlhý....Neboj,dobre to bude😉😘

1veverica
10. okt 2016

@vierocka888 Ja sice mam tiez vszp, ale zakrok robeny na SR, a platili sme tych 1000€, to je do 39r., po tych rokoch uz platis celu sumu, CR, zial neviem tam som nebola 😉

vierocka888
10. okt 2016

@1veverica a davali ste si PK, picsi alebo len cisto vklad ti robili? 🙂

1veverica
10. okt 2016

@vierocka888 tak ja mam 38r. cize sme nechceli nic riskovat, dali sme si aj PK, aj PCSI, tam uz nebolo vela casu na skusanie, ale ine sme si nedali potom iba normalny vklad, bo sa dobre vyvijalo, aj blanka sa dobre stensovala, cize uz ten asistovaný hatching sme si nedavali, kebyze sa nepodarilo, tak pri dalsom pokuse by som skusila aj to, ale netrebalo 🙂

janula12345
10. okt 2016

@denidi @ssestra ; dakujem za odpovede. To ste ma moc nepotesili. Ja som 5 den po ket ale teda vobec neni taky :( no nic... tak cakam este 9 dni a uvidim hcg ake bude. Dakujem este raz. 🙂

ssegra
10. okt 2016

@janula12345 podla mna je este skoro aby si poznala nejake radikalne zmeny..teda ja som sa nikdy takto nesledovala a naozaj neviem kedy nastavaju zmeny, ale myslim ze este nic neni stratene

vierocka888
10. okt 2016

@1veverica tak tym padom my budeme musiet absolvovat to iste. My sme teda mlady par, ale muz ma zle vysledky. Takze cena bude podobna aj pre nas. To je tych 1000e co si spominala,vsak? V ktorom centre ste boli? 🙂 nejake odporucanie 🙂?

roxy80
10. okt 2016

@vierocka888 no mali sme ICSI,PK a cena s liekmi ktoré mi dali na klinike bola 2400 eur ja mám tiež Vszp a cca 3 mesiace sa čaká na refundáciu. Ja som to odniesla do poistovne tu žiadosť o refundáciu 5.10 tak rátam že peniaze uvidím 5.1😉 ale predtým musíš mať papier že ti schvaľujú ivf v cr. No konzultácia v auguste,dali papiere na vyplnenie,odniesla som mojmu gyn na potvrdenie a plus musíš odniesť na potvrdenie reviznemu lekarovi, v papieroch budeš mať zoznam,ktiry sú to. Rataj s tým že revízny každej napíše že nesúhlasí,ale stačí pripísať pár srdcervúcich slov a nám to aj tak schválili. Do poistovne som niesla 23.8 a schválila mi to 12.9 a 15.9 som už začala stimulku. Držím palce✊✊

denidi
10. okt 2016

@janula12345 nieje nič stratené,este je skoro na príznaky a teda aj ten krcok ešte určite nebude ukazovateľ toho,ci sa podarilo,drzim prstiky,hlavne nepochybuj

vierocka888
10. okt 2016

@roxy80 jeeej dakujem ze si mi to takto pekne rozpisala 🙂 och dufam ze to vsetko zmakneme, tie papierovacky a vsetko okolo toho 🙂 dakujem za podporu :-*

wewulik
10. okt 2016

Kocky krv negativna😢

janulka232
10. okt 2016

@wewulik je mi to luto,že ani tento krat to nevyšlo.Ale verim,že raz aj my budeme mat štastie a raz sa to podari

zus_ke
10. okt 2016

@wewulik je mi to luto :( verila som, ze sa ti to uz teraz podari ..... mrzi ma to...

babusik85
10. okt 2016

@janula12345 ahoj, prosim Ta. hned prvy den menzesu si zacala stimulaciu?

wewulik
10. okt 2016

Dakujem baby za podporu

janula12345
10. okt 2016

@babusik85 no zaskocila si ma, lebo tento mesiac som zas brala estrogeny od 1 dna... ale pozrela som doklady a gonal som pichala od 2 dna ms. Dali mi 225 jednotiek a od 8meho dna cyklu mi zvysili na 275 jednotiek a pridali aj orgalutran ci ako sa to vola. Osobne si myslim ze keby mi nezvysili na 275 tak by ich nebolo tolko vela a boli by kvalitnejsie. Takto ich bolo 14 vajicok a iba 2 zrele a oplodnene. Ale tak aspon nemam tzv krestansku dilemu, ze 10 "vyhodim" alebo tak. Ty iba zacinas so stimulkou?

henya
10. okt 2016

@wewulik juuuuuj ☹ je mi to luto, netrap sa...urcite to najblizsie uz vyjde!! ☹ drzim palce..

babusik85
10. okt 2016

@janula12345 dakujem za odpoved 🙂
ano, ja len teraz zacinam. zajtra ideme k dr. , tento mesiac by som chcela zacat so stimulkou, ale dnes som dostala mrchu. tak som trocha sklamana, ze asi sme to nestihli.

janula12345
10. okt 2016

To stihas. Predpise ti lieky a zacnes pichat. Ked si dnes dostala tak odzajtra mozes pichat. Akurat ci uz mas vybavene veci ak to chces cez poistovnu. Inak nieje problem podla mna. ;) drzim palceky. Nech to cim skor zacne a o to skor sa mozes tesit ze budete 2v1. ;)

anitu
10. okt 2016

Ahojte dievcata.Vidim teraz sa tu diskutuje.Dnes som bola na iui,ale chcem sa spytat ci to nebolo zbytocne,kedze ovulka bola vcera alebo dnes.zakrok sa robil po ovulacii.

janula12345
10. okt 2016

@anitu oni presne vedia kedy iui robit, neboj nic. Maju to nacasovane. Akurat ze iui malokedy vyjde, zial.

alexa1983
10. okt 2016

@anitu juuj neviem, ale ja som bola dva krat a vzdy teda pred lebo ze mrsky v tebe preziju 3-5 dni, ale po teda nikdy. A preco ti kazali po? Kam chodis?

anitu
10. okt 2016

No dufam ze nebolo neskoro.mne sa vlani podarilo prirodzene s clostilom,no mala som MA.Ani neviem ci ovulujem bez clostilu.Tento mesiac som brala gynex a viem ze ovu bola.tak sme skusili iui.Dakujem za odpoved.No verim ze sa podari

anitu
10. okt 2016

@alexa1983 tak ale da sa otehotniet aj po ovu.no dost ma to bolelo,tak dufam ze to nebolo zbytocne 😈

babusik85
10. okt 2016

@janula12345 joj, dúfam, ze mas pravdu! 😅 teraz si mi vratila nadej, ze mozno zacneme tento mesiac. no uvidime zajtra.
keby aj nie, tak uz ten mesiac vydrzim 🙂

janula12345
10. okt 2016

@babusik85 zajtra budes mudrejsia. 🙂 ono asi problem je aj zohnat tie injekcie.. viem ze malo lekarni to drzi.. skor objednavaju. Ze ti ich daju az na druhy ci treti den. Drzim palec a napis ako si dopadla 🙂

1veverica
11. okt 2016

@anitu neboj, zena je plodna cca 12 hodin po ovulke, takze to by mohlo vyjst, len mysliet pozitivne, drzim prsteky 🙂

1veverica
11. okt 2016

@vierocka888 tak my sme z ke, boli sme tu u nas v SPLNE, ono vies vsetky ti odporucime centrum kde sa nam podarilo, ale to zial nemusi znamenat ze sa podari aj inemu, som citala aj plno negativnych veci, ktorym sa nepodarilo, ale my sme boli spokojny. Mojej sestry sefka bola v MA lebo jej to odporucili, a im sa nepodarilo, tak potom sli do KE, a tu im to vyslo, fakt tazko hovorit. Ono velmi zalezi aj na tom kolko budes mat vajicok a kolko ich budes chciet oplodnit, cena sa vyvija od toho, my sme mali iba 8.

denulka2706
11. okt 2016

Ahojte dievčence... Máte prosím vás niekto skúsenosti s dlhým protokolom ... ? Dnes som na 4 deň cyklu začala pichať gonal... Lenže ja už som to mala v chladničke od začiatku stimulkou a pichla som si 150 jedn. z tej 450 ... A to som si mala pichnúť z 900.... Teraz neviem čo mám robiť???!!! Mám radšej zajtra zavolať do centra? 😢😢😢

roxy80
11. okt 2016

@denulka2706 to nevadí, to označenie 450 a 900 znamená koľko je tam v tom balení. Čiže tu 450 budeš mať na tri vpichy a keď mines otvoria tu 900, ten máš pri dávke 150 na 6 vpichov. Dúfam že som to napísala zrozumiteľne. Kľud ešte raz nič sa nestalo😉