Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@chmurkaxy ja som mala tiez predlzenu kultivaciu,z 5 vajicok ostala iba jedna blastocysta 😖 IVF mi nevyslo a na dalsi vklad mi odporucal lekar oplodnene vajicka z krya nekultivovat predlzene,tak skusime.......Mame 3 vajicka zamrazene....
@kkristinkka urcite ano, neprestavaj verit, ked vravis ze sa ti neskor zacali delit tak to tak urcite bude.a ty si ma dnes len uistila ze testovat nebudem fakt.uz nejak vydrzim do stvrtka lebo viem ze ja by som bola uplne mimo ak by na teste nic nebolo ani len duch...inak v noci zasa u mna migrena neskutocna az na zvracanie mi bolo, hodinu som sedela s obkladom na cele az potom som nejak zaspala.Jedna znama bola tehu 3 x po IVF no nikdy to nedopadlo dobre a vzdy ju bolela takto hlava ze az migreny mala,tak verim ze aj toto je znamenie 🙂 Aj tebe krasny vikend zelam a hlavu hore 🙂
Čaute, tak mne vo štvrtok vložili naše posledné embryo,vraj, veľmi peknu blastocystu 🙂.Prežila už dve rozmrazenia,tak to bude asi baba 😀. O dvs tyzdne sa uvidí 🙂.Všetkým drzim silno palce 🙂.
@stellamaris a kedy idete?
@chmurkaxy tak dalsi vklad je planovany v juli,cakam na mrchu a 10.7. to dohodneme s lekarom. 🙂
Držím nám všetkým päste!!
Ahojte ja som dnes bola na sone no sliznica nizka len 4mm ak do stredy neporastie bohuzial vklad nebude...no co uz...ach jaj
@isabella22 Ahoj, aj ja som mala nízku sliznicu, niečo okolo 7 mm, tak sme sa s lekárom dohodli, že ešte budem brat estrimax a počkáme.Vklad sme posunuli. Treba veriť, že narastie 🙂. Aké lieky berieš?
@lentilka1981 neberiem ziadne...a mne povedal.ze staci 6 az 7 mm prilis vysoka tiez nie.je dobre ze
@kkristinkka ahoooj, tak sa musim priznat ze dnes som nevydržala,slovo som nedodržala a testla som...este teraz sa neviem spamätat a verim ze nic nezarieknem,no test je pozitívny! 🙂 🙂 🙂 stvrtok idem na krv tak dufam ze bude vsetko ok.druha ciarka nie je rovnako silna ale nie je to ani slaby dusik 🙂 co ty? testovala si este?
@maraja no to je paraaaaaadaaaaaa ! Ja nie netestila bojim sa sklamania asi to necham az na krv ( ak vydrzim) ale s teba (vas ❤️) sa velmi tesiiiim.
@kkristinkka dakujeeem.verim ze ty budes na tom tiez pozitivne moc ti to zelam 🙂 ja som sa rozhodla testit nakoniec lebo som to od vcera nejak tak vnutorne citila...v sobotu som zjedla restovanu pecienku ktoru mam velmi rada,no hned som ju isla vyvratit tak mi z nej ostalo zle,takze uz som tusila 🙂
@maraja tak to si uz jasnaaaaa ❤️❤️❤️❤️👍 to je naaadherneeee.
@kkristinkka dakujeeem aj sa tesim velmi velmi.uz len verit aby vsetko dobre dopadlo.drzim palce moc aj tebe 🙂
ja idem zajtra opat na kontrolne sono dufma ze sliznica podrastla a v ndelu mi mozu realizovat vklad 😉
@maraja a gratulujem tak nech sa kraaasne zahniezi...
@linda10 ahoj.ja mam tazke PCO a manzel trosku horsi tvar spermii inak vsetko ma ok.davali sme oplodnit 21 vajicok po odbere z toho 8 metodou ICSi a 4 sa oplodnili a zvysok teda 13 vajicok sme nechali oplodnit prirodzenym IVF tiez sa oplodnili 4. Nakoniec mi po PK do stadia expand. blastocysty dozrelo 5 embrii, z toho 4 po ICSI mame zamrazene a to jedno po klasickom IVF bolo vlozene a zda sa ze to bol ten pravy bojovnik 🙂
@maraja no ja som nevydržala ani včera a skusila som a nič .... :( ale tak stále je možné všetko mam známu ktorá vyšiel test až 28 deň po oplodnení tak stále verím i keď priznávam že sa troška už obávam že nič ....
@kkristinkka ach to ti verim ja by som sa citila tiez vseliako...ale stale to nevzdavaj a ver,kazdemu hcg rastie inak...ides teda vo stvrtok na krv?a ako sa citis?
@maraja idem až v piatok nakoniec že to skĺbim aj s ikeou. No a necítim nič, už ma ani nepichá ani nič, ani prska ma nebolia. Takže uvidíme čo bude. všetko sa deje tak ako má. (to sa teraz ťažko písalo :/) ale je to pravda, všetko sa deje tak ako má a pre niečo je to tak takže uvidím čo mi povedia a ked nič tak pojdeme ďalej len sa potom trocha obávam že mi budú riešiť (na maternici mi našli pred vkladom biele miesto a nevedia čo to je aj sliznica je tam nízka) maternicu a bude sa to odďalovať ... inak včera som bola na sone prsníkov a prestav si zmizli i tri cysty čo som mala ostali len dve a to je pozitívna správa. Inak sa stále smejem ako to všetko mám rovnaké xixi aj diagnózu len ten môj ešte nie je manžel xiix. A ty kedy ideš na krv v štvrtok ? dufam že budeš na mňa myslieť a daš i hned vedieť :D. Veľmi vám to prajem a určite to bude pekná bublinečka :D len sa teraz ty nestresuj, usmievaj a teš :D
@kkristinkka presne tak ber to, ze vsetko sa deje pre nieco,ak by to nevyslo teraz tak najblizsie urcite vyjde a mozno lepsie ak by riesili teraz ten nalez na maternici ako ked uz budes tehotna a mal by ti to sposobovat problemy...ja som tak ochorela pocas prvej stimulacie na IVF a vsetko bolo zrusene, neviem ci som Ti to uz spominala...dostala som vtedy pasovy opar co je herpesialne ochorenie a vlasne zapal nervov okolo pasa...strasne som plakala ze preco ja preco sa to zas natiahne cele a nakoniec dobre ze som sa doliecila a isla na IVF uz zdrava,tak to malo byt...neviem si predstavit ze take cosi dostanem pocas tehu.Takze hlavu hore 🙂 a ano zvlastne ako mame podobnu situaciu, tiez som sa nad tym pousmiala 🙂 a ano idem vo stvrtok,aj ked ma dnes kamoska trocha znepokojila lebo ma toho isteho gynekologa a ked bola tehu mala pozitivny test a krv vysla u neho negativna,vraj z toho nic nebude a to uz bola v 6tt.to je divne nie?ze test z mocu pozitivny a krv nie?tak len dufam ze bude HCG dostatocne vysoke...
@maraja ja si myslím že hcg budeš mať priam ukažkove ! určite ! a máš samozrejme pravdu :D Ďakujem. a inak to je ozaj divné s tým som sa ešte nestretla akurát čo mi tá známa odkazala že ona pritom čakala dvojičky a test sa jej ukázal s duchom až teda 28 dní po a dvojky su na svete a zdravé. hoc čo sa stáva... tak uvidíme určite mi píš. 🙂
Dievčatá neviete niektorá či Utrogestan môže predpísať aj obvodný gynekolog alebo len v CAR?Mam uz len do pondelka tak ci mam pytat mojho gyn alebo rovno dnes volat do CAR, aby mi stihol prist recept...
Ahojte chystáte sa niektorá na IVF v júli?

@maraja odber som mala v stredu,bude predĺžená kulti, snáď vydržia 🙂