Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@martina333 uplne zle na vracanie,nevládzem ani nic robit len by som spala.zjedla som 1 banan za cely den.
@sofia1 fuuuha :/ Tak to nieje nič moc teraz cez sviatky...skus po duškoch pepsi alebo colu, mne to vždy pomože...držim palce !!!!
@martina333 hej idem si dat😞
@desza17
@sofia1
@martina333 ahojte 🙂 prisla som teraz spat 🙂 dnes mam 6dpt a dusika na teste 🙂 je velmi skoro sa tesit ale dufam ze bude silniet a dockam sa babatku 🙂 vy ste ako na tom?
@lilianna1988 jeeeej supeeeer gratulujeeem , ty si po ET alebo po KET? ja som mala v utorok vklad KET a rozmyslam ze si urobim aj ja dnes test ale sa bojim ze bude negativny :/
@miskab tak sme na tom rovnako.mala som ket 20.12. Mna bolelo brusko uz prvy den po ket...skus kludne.
@lilianna1988 gratulujem mam to iste....
@lilianna1988 teraz som si skusila urobit test a nic biely :/ :(
@miskab to skus rano,hcg je vtedy najviac v moci.drzim oalce.skusim aj ja zajtra nech tmavne
@lilianna1988 no skusim rano ,,,
@liliana1988 po et alebo ket pichaju pregnyl alebo nieco podobne, a ten sposobuje, ze vychádzajú pozitivne testy. V centre hovorili, ze test treba robit az 12 den, a 14 den prist na krv.
@adka1122 no ja som mala owitrelle 13.12.viem mno ze krv beru az na 14.den ale verim v tom ze kazda sme ina a mohlo sa stat ze sa chytilo hned prvy den...a v tom pripade test moze ukazat //.teda dufam😊
@lilianna1988 ja som mala na 9ty den biedneho dusika.pojdemm na krv a uvidime
@lilianna1988 kraaaaasny dúšik,uz bude len silniet...gratulujeeem
@desza17 dakujem ale este radsej negratuluj😊sama vies ze s tym nemam nic vyhrate ale vyzera to nadejne😊som len 6dpt....ty sa ako mas?
@desza17 trocha lepsie odfoteny😊
Zdravym všetky cakatelky 😉 ja som v decembri absolvovala 1. KET... baby poraďte prosím, je lepšie hneď naskočiť na 2.pokus (mrazacikovia sú) alebo si dať pauzu.. ako ste to vy riešili??
@lilianna1988 blahozelam😄😄😄😄to sa musel fdrobcek hned chytit😆
@lusinda28 ahoj ja som nabehla hned na druhy a uspesny....drzim palce
@martina333 podobne aj ja tebe😊ale ako vravim este mam 8dni do krvi a dovtedy sa moze stat hocico....aku si mala hodnotu hcg?davali ti 1 baby?☺
@lilianna1988 kraaaasny..drobcek sa hned zahryzkal..ja,som mala takyto na 11.dpt.drzkaj sa a,davaj na vas pozor.
@lilianna1988 ja idem 2.1.na sono bude to 15.dc...tak som v napäti ci bude vsetko ok a budem moct ist na ket.viem ze nieje este nic vyhrate,ale treba vzdy mysliet pozitivne,to je to najdolezitejsie,ja som sa dost stresovala z kazdej blbosti a nebolo to dobre.

@sofia1 Ahoj...a čo sa deje :/ ????