Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@miskab ahojte dievcata potrebujem radu 😊 beriem proveru tabletky a na silvestra ma neskutocne zacali boliet krize a vajecniky. Je to normalne? Bolest uz ustupila len obcas este citim bolest v krizoch. Od stredy si mam uz davat injekcie citala som ze niektore si nechaju ijekciu tak hodinu vytiahnutu z chladnicky potom vraj neni taka neprijemna....dakujem za kazdu radu 😊
@lilianna1988 dalsia by mala dojst cca 18.1.tak uz vydrzim...jasne ze sa radsej preliecim,ako riskovat....ved hadam to ujde ako voda.
@desza17 ahoj,takze ma zrejme chapes najlepsie.....no dnes mi potvrdili ze som potratila,dali mi sancu nech sa telo vycisti samo.Som z toho velmi smutna,uz som to brala ako hotovu vec....ja som na hematologii uz bola,tam mam vysledky super,....ani doktorka nechapala ze preco som potratila....
@desza17 a samozrejme zelam ti aby si sa cim skor preliecila a uz konecne babatko bolo v brusku 9 mesiacov
@martina333 ahoj, je mi strasne luto, co sa Ti stalo, toto by som nikdy nechcela zazit ☹ Dufam, ze sa Ti coskoro opat podari otehotniet aj porodit. Bola si vysetrena aj na reprodukcnej imunologii? Aj tam moze byt problem. Mne tam velmi pomohli, bez ich pomoci by som dnes necakala babo.
@martina333 vela sil ti prajem a aby si mala cim skor babo v brusku a dotiahla do uspesneho konca😊👍✊
@lilianna1988 dakujem krasne😃
@gabika2015 ahoj a kde si bola vlastne na tej reprodukcnej imunologii???co ti zistili???jeeeej ty uz sa gulkas😆Tak este krasny zvysok tehulkovania😉No mame este dvoch mrazacikov,tak dufam ze aspon jednym z nich to dotiahnem do uspesneho konca
@misiatkooo ahoj aj mna prve dni boleli krize a vajecniky s provery ale potom to ustupilo a zevraj to je normalne...a ake mas injekcie? lebo ja som ani jedny nemala skladovat v chladnicke len pri izbovej teplote..kazda reagujeme na injekcie inak mna jedny strasne stipu uz od prveho pichania a druhe su v pohode ani necitim
@martina333 ďakujem pekne 🙂 Ešte si sa vyjadrila veľmi jemne, som ako slonica 😀 Ja chodím na repro imuno do Medicentra Dzurilla Nitra: http://www.dzurilla.com/. Je tam veľmi dobrá odborníčka a vraj je najlepšia na Slovensku. Mne zistili protilátky voči spermiám partnera aj voči embryám, preto sa mi dlho nechcelo uchytiť embryjko. V NR mi nastavili liečbu, ktorá našťastie zabrala. Mnohým tam pomohli, aj takým, u ktorých najprv nevedeli prísť na príčinu potratu. Na MK je jedna skupina, v ktorej sa o tejto téme píše a sú tam aj baby, ktoré sa v tom celkom dobre vyznajú: https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/reprodukcna-imunologia/ Len o termín treba požiadať čím skôr, majú toho brutálne veľa ☹ Budem Ti držať päste aj ostatným babám, nech len pekne pribúdajú bábätká 🙂
@gabika2015 dakujem velmi krasne,idem studovat😃😃😃 sloniva,neslonica😂😂😂hlavne ze za chvilku stastna maminka😆ved potom vybehas😁
Myslite ze som dobre urobila ze idem hned na KET po neuspesnom KET? alebo som si mala dat pauzu? a este som sa Vas chcem spytat nema niekto skusenosti s tym ze ET vzdy vysiel ale KET nie, to nechapem preco :/ neviem preco sa mi KET nikdy nepodari ale ET ano
@miskab ahoj neboj chod do toho hned ak sa na to citis.Nam sa podarilo ET,potom niekolko KET nie a ani dalsi ET a terz zas KET ano,len nie na dlho.Zevraj nezalezi ci et alebo ket,ale zavisi na danom embryjku.drzim palce
@elis14 Ahoj tak som rada ze to neni nic zle lebo som sa hned zlakla. Injekcie su decapeptyl stredu mam dat prvu ale mne sa zda ze mi v lekarni povedali ze ai ich mam dat do chladnicky ale teraz som ostala zmetena 😂 a ty si mala ake injekcie?
@martina333 mne tiez povedali ze je to len medzi nebom a zemou,a ze uz ked malo malinke odisrt tak je lepsie takto skoro ako neskor.ale je fajn ze sa cistusis sama,bez kyretu.bude to tazke...uz dokonca zivota nas to bude trapit,ale my sme silne zeny,zvladneme to....druhy pokus isto vyjde,inak ani nerozmyslam.
@desza17 veru to mas uplnu pravdu,urcite si na to eate vela krat v zivote spomeniem,ja aj ty aj mnohe ine.....no neviem si predstavit prist o dietatko ked je uz velke brusko a citit pohyby,takto je to zrejme trosku lahsie.....myslim ze cim kratsia radost tym kratsia bolest....no chcem ist do toho dalej,aj kvoli dcerke ktora strasne tuzi po sestricke Adelke...aj teraz som jej vravela ze bude babatko....no a uz som musela zas ze babatku sa v brusku nepacilo a odislo😕zbytocne jej mutim hlavku....no dufam ze dalsi krat sa podari....a kolky bol toto tvoj transfer???
@martina333 Dakujem no dufam ze mi tento posledny pokus vyjde , je mi to moc luto co sa ty stalo , ja ked som bola v novembri na ET prva krv pozitivna a druha uz HCG 17 odislo mi babo, a tiez som malemu rozpravala ze bude mat surodenca sme sa vsetci tesili a zrazu nam odislo , som bola z toho uplne hotova , ale tak preslo to aj ked ma to trapi stale, raz sa to urcite podari. a kedy ides na KET?
@misiatkooo ja diphereline a mne povedali v lekarni ze pri izbovej teplote aj na letaciku vo vnutry injekcii to je napisane a menopur co si uz teraz picham mam v chladnicke ale to iba polku prasku uz namiesaneho lebo ten mi zostava do druheho dna na pichanie
@elis14 do kelu tak to musim vybrat a nevadi ze som to tam mala 😣? Ja mam potom gonal. A ten diphereline si ako znasala? A o kolkej si si pichala injekcie 😊
@misiatkooo Kukni si prib.letak do kolko stupnou to mas skladovat...ja ho picham stale a zaroven uz picham aj menopur...viesco znasam ten diphereline vseliako strasne stipu aj hodinu po vpichu este ked si prejdem po bruchu tak stipe ale inak v pohode
@misiatkooo picham si o 19:00
@elis14 idem to hned pozriet veru 😊 a tak hadam sa to da vydrzat a aj sa ti porobili modriny? Ja si budem tiez asi vecer davat
@misiatkooo nie nemam modriny vobec iba bodky po vpichoch...jasne ze sa to da vydrzat pre nas vytuzeny ciel to stoji 🙂 vecer je to dobre koli tomu ze mas klud sice ja ked som na pn mam klud cely den ale koli priatelovi az vecer ked pride s prace kedze mi ich picha on 🙂
@elis14 super tak uz sa toho tak nebojim 😊 presne mam vytuzeny ciel a snazim sa mysliet pozitivbe ze sa to podari na prvy krat 😊 a ty si koli tonu ostavala na pn? Lebo ja stale spekukujem ci mam alebo nie
Ano koli injekciam aj v CAR-e mi to povedali ze pri mojej praci mi odporucaju ist hned na pn a je to aj lepsie som viac v klude 🙂 nemusis sa bat sme silne zvladneme vsetko...4.1.idem na sono tak uvidim co nove mi povedia
@misiatkooo zabudla som ta oznacit
@elis14 hej ved ak je namahava praca tak urcite a ked je narok na pn treba to vyuzit 😁 ja som v praci povedala ze teraz nepohnem mesiac ani prstom a tak aj je 😁 budem ti drzat palce aby vsetko dobre dopadlo to budes mat asi nejako v strede mesiaca vklad ze?
@misiatkooo ano tak niako by som mala mat vklad🙂 aj ja tebe drzim palce aby sme sa o par tyzdnou stali hrdymi tehulkami🙂 potom sa ozvy ako dalej pokracujes
@elis14 jasne napisem ako znasam injekcie 😊 ja by som mala mat vklad koncom mesiaca tak to budeme mat kusok po sebe 😊 dufam že vsetko bude v poriadku a muz tvoj mal aky spermiogram?

Babulky chcem sa Vas este spytat mam uz len dvoch mrazacikov kt. mrazili hned po oplodneni / prvojadra/ podarilo sa Vam s takymi mrazacikmi otehotniet ktore neboli po predlzenej kultivacii?