Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@elis14 pospim si ked sa vratim 😂 hej viem ze tam budem chodit ako na klavir nevadi akurat že toto pocasie je masaker . Ako to vyzeralo pod strecnom?
@misiatkooo cestarou to zas prekvapilo...cesta vobec neohrnuta sli sme 50-60 cele strecno dva pruhy ani vidno nebolo iba jeden..ale ked sme sli domou tak uz pohode 🙂 a uvidime v pondelok ako
@andrea8383 ked pojdeš do dalšieho kola potom daj vediet
@elis14 pane boze a to na zasa dalsi sneh navalit tak som zvedava ako bude ked pojdeme my 😂
@misiatkooo neboj zvladnete to 🙂 hlavne opatrne a kedy si pichas? Nechala si to na vecer ?
@elis14 vies co po 21 lebo robievam 12 ky tak mi to tak najviac vyhovuje 😊 ale vies co tesim sa ked budem mat konecne potom 😊
@misiatkooo aj ja🙂 uvidis zachvilku si budeme vzajomne gratulovat k // ... na injekcie a priznaky stym spojene budeme len spominat🙂
@janulka232 jasne ze sa ozvem 😉
@elis14 ano ano verim tomu ze to tak bude 😊dnes uz doberam poslednu tabletku a uz len injekcie a budem cakat 😊 uz ti aj povedali približne datum odberu vajicok 😊?
@misiatkooo nie este nepovedali ale podla injekcii co som si tak priblizne ratala tak koncom buduceho tyzdna asi mozno mi uz v pondelok povedia 🙂
@elis14 jej super zavidim ti ze ju to budes mat za sebou 😊 to ja budem mat vtedy asi este len kontrolu 😂 ty ju budes mat dve kolajnicky na teste a ja budem este netrpezlivo cakat na vysledok.😊
@misiatkooo neboj ale potom sa budeme tesit spolu s tehulkovania 🙂 ale odber vajicok uz chcem mat za sebou sice uz som bola raz v heliose na zakroku ale vtedy som nevedela do coho idem teraz mam take zmiesane pocity
@elis14 joj nestras prosim ta 😏 a co narkozy sa bojiš? Ja najviac toho tiez by som to uz mala najradsej za sebou. A co ti predtym robili?
@misiatkooo strasit ta nejdem nicim.Mala som polip v maternici a musel ist prec tak mi ho odstranovali v tedy som nevedela do coho idem tak mi to bolo jedno ale teraz mam zmiesane pocity ale tak tych10-15 minut zvladnem 🙂
@elis14 toto je pre mna jedina vec ktorej sa bojim 😏 ale to mas praveze lepsie podla mna ked vies co to obnaša.....ja vobec netusim ci sa mam bat alebo to bude uplne v pohode....len nech sa prebudim 😊
@misiatkooo ako nie je to nic strasne ani nevies ako zaspis a za 15 minut si uz zobudena na izbe 2hodky si polezis a pojdes domou 🙂
@elis14 hlavne nech je muz pri mne aby som neprepadla panike 😂a inak sa ako citis?
@misiatkooo tam nebudes mat muza teda neviem ale sme tam boli styry na izbe a ani jedna tam nemala partnera on na tebe bude cakat vonku
@elis14 lebo mne povedali ze tam somnou moze byt 😂 tak uvidime ako to cele bude uz nech to mam za sebou😊
@misiatkooo tak to vobec neviem ale spytam sa nato 🙂 ked som tam bola tak cele tie 2 hodiny sme s ostatnymi kocki len prekecali tak to ubehlo rychlo
@elis14 ale ved jasne to rychlo ubehne 😊 mame uz sibe som si dnes tak zbezne pozerala kocare na nete 😂
@misiatkooo u vas mame sibe ale u nas nam dvom...postielky a kocare sme kukali🙂 tak u nas uz cela rodina caka kedy im konecne povieme tu radostnu spravu po tolkych rokoch
@elis14 to malo byt ze mne sibe len moj telefon si robi co chce😂ja ti verim u nas je to tiez tak....a hlavne otazky kedy budem tehotna... Ako keby to ide lusknutim prstu
Ahojte zienky, rada by som sa pridala k vam do diskusie, ani neviem kde zacat (na fóre), na MK nie som nova, no v tejto teme snaziliek ano Po x rokoch snazenia o druhe babatko sme sa rozhodli ist na umele oplodnenie, chodime do gynfivu (mam tam cele roky moju gynekologicku), nemam velmi predstavu do coho idem, doktorka predbezne navrhla kratky protokol. Neviem ani akymi informaciami sa preluskat, ja som ten typ co sa potom este viacej boji. Vela informacii teda nemam 😕
Mali by sme ist "na to" vo februari (pri najblizsom menzese) - poradite niektora na co sa pripravit, alebo sa to neda takto zostrucnit? 🙂
@misiatkooo presne tak aj u nas a hlavne moj buduci svokor stale skace domna ze chce vnuca..si myslia ze to je take jednoduche
@elis14 je to hrozne hlavne ked ludia nevedia cim vsetkym si musime prejst 😥
@misiatkooo ved to a kazdemu vesat na nos nase problemy nepotrebujem...ale ked ti poviem pravdu ani ja som si nemyslela ze splnit si sen a stat sa rodicmi budeme mat take tazke ☹
@yennn ahoj pohovor odbery spermiogram vypisovanie ziadosti cakanie na schvalenie a potom teda pichanie injekcii predooperacne a kontroly folikov a odber folikov a manzel by mal mat odber krvi na hiv a take to budete musiet mat obaja a manzel este odber spermii v den odberu vajicok a potom cakate na druhy den vam zavolaju ze kolko sa oplodnilo a na 5 den kolko ich vydrzalo predlzenu kultivaciu a ako ich chcete mrazit ci po dve embryjka ci kazde zvlast odporucam kazde zvlast !!! Drzkaj sa to date tu vas podporime my cakame na vklad sme mali odlozeny koli ohss je to hyperstynulacny syndrom z hormonov treba vela pit pri injekciach a preto vklad az v januari a ak nebudes mat ohss vklad na 5 den ked vam budu volat kolko ich je ;)
@elis14 u nas to velmi malo ludi vie a naco toto su osobne veci niesme povinny to kazdemu hovorit. veru je to narocne po psychickej ale aj finančnej stranke 😏 ale budme vdacne ze je aspon takato možnost

@alexa1983 ja nemam injekcie v chladnicke mam ich skladovat v izbovej teplote a picham si ich pod pupok ale stale to stipu ale iba jedny druhe nestipu ...to uz dobojujem zachvilocku mam koniec