Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@ereska dakujem pekne🙂
Lilianna1988...zo srdiecka gratulujem..nadherneeeeee
@lilianna1988 gratulujem, dvojita radost😉
Lily.....nedráždi!! 😉😉
Blahoželám...
Ja
Blbne mi mobil🙂...ja ti to prajem z celeho srdca..drzkajte sa
@desza17 ❤❤😘😘 podobne ti drzkam
@lilianna1988 joj ku mne nie,dik😉 ja mam 3mesacnu dceru, samozrejme tiez po IVF, takze my uz prezivame to stastie, vsetky tie utrapy uz mame za sebou, ale presli sme tym, tak presne viem o com to vsetko je, a aj sa tesim so vsetkymi babami ktorym sa to podarilo, zasluzime si to vsetky❤
@elis14 Ahoj moja tak dnes som bola v Martine a vsetko je v poriadku kontrola o 6 dni a uz by som mala zacat pichat aj gonal dufam ze som to dobre pochopila 😂
Ahoj ja som manzelovi davala vitamin C,B,E, selen,zinok,kotvicnik,bio macu 😊 ale na kazdeho zabera nieco ine 😊
@misiatkooo ahoj tak super a aj na krv si uz bola ci len na sono ...ja idem zajtra no uvidim ako 🙂
@elis14 AJ na krv a potom io vysledky mam volat na recepciu? Hned pis drzim palce 😊
@misiatkooo mne vzdy volali oni🙂 nooo strasne som zvedava hned sa ozvem 🙂
@elis14 tak budem cakat a ak nezavolaju brnknem ja 😊 urcite bude vsetko v poriadku uvidis 😊
@misiatkooo mne vzdy medzi 14-15:30 volali...verim tomu ze to bude ok
@elis14 uz mi vokali ze od dnes teda aj gonal a utorok mam prist 😊 a to sono po menstruacii sa robi spodkom ? Nech viem 😁
@misiatkooo oni ti budu za kazdym poobede volat...ak mas mrchu tak cez brusko ale ak nemas tak spodkom
@elis14 tak to si ma moc nepotesila 😂ale to nejako dam 😊 dnes tam bol este aj nejaky doktor z Brna
@misiatkooo ked budem teraz chodit casto az pokial nepojdes na odber tak budes mat vsetky sona cez spodok ...aj v stredu tam bol ten doktor ale iba pri sestricke stal ja som bola u krajcovica
@elis14 to uz nejako zvladneme 😊 uz sa nam to krati moja za chvilku bude po vsetkom 😊
@misiatkooo veru ano ja som si dnes pichala posledne injekcie ktore som mala doma takze som zvedava co mi povedia...zachvilku uz budeme na vsetko len spominat
@elis14 ako ti zavidim ja mam toho este dost ale ten gonal je uplne v pohode o tom ani neviem ze si picham nic necitim 😊 zajtra pis co ti povedali ale uvidis ze vajicka dorastli 😊
@misiatkooo to by si mala priblizne 14 dni pichat to rychlo ubehne 🙂 zajtra pisem
@elis14 Ahoj moja no ako 😊
@misiatkooo pisala som ti postu ae neviem ci to dojde lebo som to posielala prvy krat
ahoj, aj my ideme na prvu konzultaciu do GF / nastavenie do cyklu. Tento stvrtok. Manzel tiez berie folandrol

@lilianna1988 super to je uzasne blahozelaam