Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
A chcela by som sa spytat niektorej ktorej sa prve ivf podarilo na prvy krat,.Som po vklade jeden den.A na lavej strane pocitujem mierne pichanie je to v poriadku?
Ale ja som mala vklad len vcera cize to je skoro este 🙂
dievčatá chcem sa Vás spýtať- vy, ktoré ste si mali vaginálne vkladať Utrogestan 2x2, vkladali ste si ho aj ráno v deň ET?
Ďakujem krásne za odpoveď. Bože dnes mám volať do centra, ako sa nám ďalej vyvíjajú embryjká a mám strašný strach zo zlých predpovedí. Snažím sa na to celé dni nemyslieť, no keď príde stanovená hodina telefonátu tak sa rozklepem... Určite to ale všetky poznáte.
@maraja pred et robia preplach maternice?? mne nic nerobili takého...to je naco dobre a cim sa to robi?? to pocujem prvy krat 😕 😕
@isabella22 mne tiez nic take nerobili
@lucia2505 neviem o tom aspon viem ze ma pretreli cistou vodou ale to je vsetko....
@isabella22 mne tiez tak nastriekala sestricka vodu len zvonku...ako sa citis?
@lucia2505 ako sa citim?? v podstate nijak pomaly ale isto zacina mi mrcha takze tak....davame pauzu a ideme na to az na jesen nebudem si robit stresy a ty ako??
@isabella22 tak predsa zacina... skoda. Jasne cez leto sa zrelaxujes. A potom nove ivfko,ci mate zamrazene? Ja sa citim neutralne,uplne bezne,ziadne specialne pocity...asi tak ako keby sa vo vnutri nic nedialo...takze nic moc.
@isabella22 mne to v heliose robili,neviem ako inde...ja som si tam tiez den pred volala a povedali mi ze nie nevkladat pretoze aj tak precistia nejakou tekutinou maternicu a krcok...a tak aj bolo,lekar mi tam zaviedol taku hadicku pustil tekutinu a hned ma sestrick utierala a az potom vlozili embryo...nepytala som sa viac lebo som myslela ze je to standardny postup
@maraja ja chodim tiez.do heliosu a nic take mi nerobili tak nwm preco.tebe...
@lucia2505 mame este 4 zamrazene ale chcem teraz klud.od vkladov
@isabella22 kazda sme ina kazda mame inu diagnozu ci problem alebo v inom stadiu,mozno u mna mali na to nejaky dovod...netusim...ja som mudr. Krajkovicovi na 100 % doverovala vo vsetkom co robil a aj to vyslo.Nemam dovod si vymyslat ked viem ze mi to robili,dokonca sa mi pritom spustilo trochu krvi z ranky na krcku.ak ta to zaujima pytaj sa v heliose ja nie som lekar
@maraja vsak na nic mna to len zaujimalo...no mne.krajkovic naplanoval.zle ket cize tak
Ahojte dievčata ak môžem pridám sa k vám.Včera mi volala koordinatorka z Heliosu,že začali stimulovať moju darkyňu.Strašne sa teším no už sa asi zbláznim od nedočkavosti a z toho že to nemôžem nikomu povedať.S manželom sme sa dohodli že až potom ked bude všetko na 100%.Ako to prebieha myslím vklad.Je to bolestivé?
@ciglianova ahoj, vklad vôbec nebolí. Celé to trvá možno 5 min. Ja som potom ešte zostala ležať 15 min. a potom sme šli domov. Potom som mala prvé dni mierne bolesti v podbrušku, ale to len sem-tam. Držím palce, nech vám to vyjde.
@linda10 ahoj, vies co prve dni okrem sem-tam pichnutia v podbrusku a citlivých prs ( bradaviek ) som nepocitovala nic...zacalo to az tak na ten 7-8. den po ET.zacala ma velmi bolievat hlava,az migrenou by som to nazvala a citila som sa jednoducho inak...a chcelo sa mi stale spat.co aj teraz sa mi chce 🙂 a urcite nie je zle ze nic nepocitujes je to este velmi skoro,stale ver do poslednej chvile 🙂
@linda10 ahoj ja som mala vklad v pondelok,takze dnes som piaty den po vklade a tiez sa zamyslam rovnako ako ty,ze nic necitim. Vela bab pisalo,ze ich pichalo a bolelo podbrusko,ale boli aj take co naozaj nic necitili. Podla mna moze byt este skoro u nas,alebo jednoducho sme ten druhy pripad,ktory nic neciti. Tie bolesti a priznaky po vklade mohli mat babi velakrat len kvoli hormonom. Budeme si drzat palce.
@lucia2505 presne to som mala aj ja.myslela som ze je to z tych hormonov, ze ved pijem vela vela vody,to som este netusila ze ta bolest hlavy moze byt priznak,tak som si vtedy dala prvy den paralen,tiez nic nezaberalo a bolest uz bola neznesitelna...nemal by ti uskodit,aj ked takto v skorom stadiu sa neodporuca naozaj nic ( ziadne lieky ). Potom ked mi kamoska povedala ze to moze byt priznak ze ona to mala po IVF vzdy ked jej to vyslo,tak som uz radsej nic nebrala a skusila som studene obklady na celo,dat vyssie vankus a vzdy nejak zaspat....
@linda10 Ja ešte nemam za sebou vklad ale s tým utrogestanom je to pravda.Keď som brala dufaston tak ma ta hlava tak často nebolela.Ale treba naozaj veeela vody piť.
@nony6 ahoj dakujem🙂 vam sa podarilo? ja neviem či niesom normalna ale nejako to extra neprežívam,asi zato že mam v hlave že na 1-krat sa to malo komu podarí .Možno až ked bude den vkladu tak budem na nervy. 😀 Kolko si bola po vklade doma?Ja si chcem par dní doma oddýchnuť

@linda10 ano konecnik nema s tym nic