Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ja idem v stredu (8ho), no pockaj aspon do 8ho dna po klade, ale je to veru potom dost stresujuce. Ja som si robila test, ale radsej by som bola kebyze vydrzim netestovat aspon do 12teho dna 🙂
@andrea8383 my sme si tiez dali pauzu. Ze mozno vo februari budeme riesit a riesime ale nie ivf ale nase 22tt drobatko pocate prirodzene. Tak drzim palce nech aj vy mate taku pauzu
@andrea8383 to mi je luto..a kam do centra chodite??drzim palce aby to uz vyslo konecne.. ✊💖
@miminkavi ďakujem. Chodíme do heliosu Martin
@illinka no aj my by sme chceli prirodzene. Uvidíme či nám ta pauza pomôže. Ale verím a dúfam ze áno. A tebe gratulujem k drobatku 😉
Babulky neviem kde to napisat ostalo mi 10ks crinone
Babi držím Vám palce, my sme tiež boli včera na prvom pokuse, najhoršie je teraz to čakanie 12 dni, ta neistota či to vyšlo alebo nie . . .
@pavlinakol ahoj aj mna vkladali 5 dňovu blastocystu...ake mas pocity?kedy ides na krv?
@henika14 ahoj,pocity okrem toho,ze mam brucho ako balon a pribrala som asi 5kg od stimulky do teraz nemam vobec ziadne 🙂 na krv idem v piatok 10.2. Ty mas ake? A na krv kedy?
🙂 aj ja mam nafuknute brucho a prave dnes som sa vazila ze ztych 7 kg co som horkotazko dala dole pred ivf som pribrala naspat 5kg 😱😱😱😱 ja idem tiez 10.2 na krv...kam chodis do centra?
@pavlinakol ☺aj ja mam nafuknute brucho a prave dnes som sa vazila ze ztych 7 kg co som horkotazko dala dole pred ivf som pribrala naspat 5kg ja idem tiez 10.2 na krv...kam chodis do centra?

@miminkavi no boli sme na dvoch ivf a bohužiaľ neúspešne a teraz si dávame pauzu nech sa aj telo aj duša zregeneruju