Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 Ďakujem ideš na soft alebo ako si sa rozhodla daj vedieť sko rastú vajíčka koľko budeš stimulovať?
@aluska1404 a ts kyselina listova aomega to ako čo znamená?
@bobricek1979 Nie asi ICSI PICSI A MACS bolo doporucene som zvedava v nedelu sono sama som zvedava ako budem ragovat nakolko amh kleslo z 1.98 na 0.89 tak uvidime mne staci ked budu 2 a dobre davame aj predlzenu kultivaciu.Minule bolo 11 a zostali 2 na v klad🙂
Ze si davam kyselinu listovu a chodim na infuzie omega 3 kyselin ze lipoplus sa vola to.Ze mam k spodnej hranici normy vysledky nk bunkovej imunity😉
@aluska1404 No tak super nič mimoriadne nemáš tsk už to bude určite oki teším sa s tebou tak nech ich ke akurát a sú všetky oki a macs je čo pcsi je specialne vyšetrenie embrijok ci..? 😁ja už som nejako nahlupla z tych nazvov
@aluska1404 no moje amh je 0,79tiez nic moc dkusam nejako zvysit som zvedava
@bobricek1979 To MACS je vysetrenie spermiji a oddelia sa magnetickym polom tie so zlou DNA.PICSI je tiez spermia sa naviaze hyaluronom lepsie sa vyberaju podla funkcnych vladtnosti.
@bobricek1979 Netreba sa podla mna niako stresovat s amh teraz znama 40 rocna otehotnela pred 3 umelym oplodnenim prirodzene😲s amh 0,01 takze zazraky sa deju neboj chce to len trpezlivost
@bobricek1979 ja som tiez mala na zaciatku 0,87 alebo tak nejak, a po vybrati DHEA mi vyhuplo az na 1,45 a potom som sa dopovala vysokymi davkami D3, materskou kasickou, kyselinou listou atd. atd....antioxidanty, bolo toho vela, ale o rok som mala viacej zrelych vajicok ako pred tym, a to mam len jeden produktivny vajecnik. da sa to. treba si tu na MK nastudovat temy a rady a pojde to.
@aluska1404 s tým amh máš prwvdu imunolog mi povedal že mám akurát na svoj vek tak neviem. No a robia to len s čerstvými embrijkami a spermiami? Ak teda mi nevyjde ket a budem musieť stimulovať tiež to dám
@dena22 vďaka tiež beriem dheu Dcka mám veľa to mi imunolog zakázal ostatok skúsim
@aluska1404 dúfam to už e dáme pevne verím
@bobricek1979 ak chces, pre zaujimavost ti napisem zoznam, kolko som coho brala.
@bobricek1979 ja som nechapala, ako moze amh kolisat, ale je to tak...vobec o nie je staticka velicina, ako tvrdia v centrach. AMH vypoveda o mnozstve folikulov na povrchu vajecnika, ale nie o realnej zasobe vajicok vo vajecniku. Tak ich mozu byt tisice, ale v procese zrenia. A preto, ak si chces zvysit amh, treba sa postarat o dozrievanie vajicok vo folikuloch, pricom taky folikul putuje na povrch vajecnika aj pol roka, a pocas tohto obdobia vies preparatmi, vitaminami a pod posobit na jeho kvalitu a zrenie.
@dena22 kľudne môžeš ďakujem
@bobricek1979 No ak budes chciet a ak ti to doporucia tak hej uz na len treba od zaciatku vsetko nie pri ket
@desza17 mame 2 prvojadra a 2 blastocysty, tak este neviem ake sa rozhodneme vlozit teraz som mala vlozene 2 prvojadra
@aluska1404 dúfam že to už nebudem musieť vzhľadom na vek strašne si to želám 😒
@dena22 prosím aj ja zoznam aké vitamíny si brala. Ja mám amh 0,03. Ďakujem
@martinam1812 posielam ti to v IP
@katatko351 pokial mate blastocysty,urcite by som si dala vlozit tu.silno drzim palceky.
😘Aj ja🙏
@desza17 takto 1 vklad ET biochemicke, 2 KET blastocysta nic, 3 KET prvojadra v 13 tt MA, 4 vklad prvojadra nic. Tak ja neviem teraz, ale vacsi uspech som mala pri tych prvojadrach
@desza17 ahojko skús sa opýtať svojho gyndoša alebo v care, zato nič nedáš, ja sama naozaj neviem čo poradiť, aby som neuškodila.....držím ti strašne prstíky.....a informuj nás aj čo si zistila čo ti povedali.....😘❤😘
@bobricek1979 Ahooooj.Som rada,že si sa ozvala myslela som na Vas aj Maculicek.Strašne dlho ste tu neboli.Tak mna tiež čaka hematologia.Ty maš viac vitaminu D a ja ho mam zase malo doktor mi predpisal kvapky ktore beriem každy druhy tyžden.Ja som brala dhea doktor mi to kazal brat v centre,ale mne sa skor rezerva vajičok znižila ako vyšila.Teraz skušame nativ,ale to asi nema vyznam minuleho mesiaca som mala velky folikul a toho mesiaca asi nebude žiadny.Bola som včera u doktora,ale nič nevidel,takže mam prist zase v pondelok.Ked ste sa tu neukazovali myslela som,že to už mate za sebou
@maculicek1977 ahojko,mutacie mam ok,volala do labakov moja geneticka dnes,a to je vraj najdolezitejsie,pokial tie dve mutacie su v poriadku,a na zvysok vysledkov sa mi pozre dr pondelok ked pride.
@katatko351 ved uvidis ako sa rozhodnete,tak ci tak,drzim palce...uz to vyjde,uvidis.aj si bola na nejake vysetrenie preco asi ten MA?ja som mala v 8.tt😢
@desza17 na vysetreniach som bola este pred MA a vsetko som mala dobre, v tom 13 tt nam prestalo bit srdiecko tak neviem mozno bolo embryjko zle☹
@katatko351 asi bolo slabucke,ale hlavu hore dava teraz z nebicka na vas pozor a o mesiac to vyjde💕👍😉

@katatko351 jasneeee ze bude💞,a ake su to embryjka?