Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 gratulujem 😍😍😍😍❤❤❤❤ nadherne cislo verim ze teraz to uz bude vsetko tak ako ma 😊😘
@misiatkooo dakujem pekne,aj ja veriiiim💗💗💗
@misiatkooo naaadherne ☺ aj ja som dnes presne 8 + 3 ☺
@takaaa naozaj 😂? Tak budeme mat ten isty datum porodu 😊a ty mas mat kedy kontrolu?
babyyyy ja som dostala dnes menzes od zajtra začínam pichať 😊Sa teším, tehulky oplujte ma nech aj ja sa radujem za pár tt ako vy 🙈
@simonesi budeme velmi drzat palceky❤❤❤ uz sa tu zaciname rozrastat 😊😍
@misiatkooo ďakujeeem😘už nech sa k Vám pridám 🙊😂
@misiatkooo najblizsie az 24.3. A ty ? Nemam sajnu ako casto sa chodi. Inac nakupila som si tie vyzivy ako si poradila ☺ vobec do seba neviem dostst varene jedlo a maso ani nehovorim.
@takaaa ja idem 27 tak to ideme skoro rovnako 😊 stale ti byva tak zle 😏? U mna uz trosku lepsie ale maso to tiez vobec nemozem citit 😏 a tie vyzivy ti teda chutia? Aspon nieco treba do seba dostat stavy z ovocia si neskusala? To mne celkom chuti. A co brusko uz na sebe nieco vidis 😍?
@misiatkooo stavy tiez, najprv som kupovala, teraz doma vyrabam 🙂 a brusko mam zvacsene este od stimulacie, vobec sa mi nevratilo do povodneho stavu ☺ dufam, ze najblizsich 8 mesiacov nie 🙂
@takaaa uz nam bude hadam lepsie😊 a uz budeme len rast potom si pytaj fotecku som zvedavva na tie tvoje dve bublinky 😊
@desza17 krasa gratulujeeeeeem!!!!!!!🙂
@haannka aj ja tam chodím 🙂ako si spokojná Herman či Topercerova
ahojte zienky,...idem ku vam s netradicnou otazkou...
Ale musim...
Uz dlksiu dobu premyslam nad tym (15mesiacov),prosim Vas, a neviem sa rozdupat, lebo som dost obmedzena s detmi, vsade musia so mnou, ale to nieje to o co mi tu ideale.,
Chcela by som ist darovat vajicka, pokial mozno aj viackrat a dlhodobo..lenze nic o tom neviem, a som z Okr. Komarno tak nieco co mam blizko...ak by ste o niecom vedeli napiste mi,..kludne aj IP. A prepacte ze som to tu napisala a drzim vam velmi silno prsty nech mate vytuzene babetka v naruciach cim skor.
@mamina2388 vela zien len vdaka darovanym vajickam moze zazit materstvo. ja ta obdivujem. Len neviem, ci vies, co to obnasa. Je to enormna hormonalna zataz a nasledne narkoza pri odbere vajicok. Zvaz si to. Ale v mene bezdetnych ti dakujem 🙂
Ak chces darovat na SR, tak asi najblizsie bude len ta Bratislava. A tam je viacej klinik. Vsade odmenuju rovnako myslim. Drz sa. 🙂

@desza17 krasne cisielko gratulujem a prajem nech ste zdravi a prijemne 🤰