Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@summer_103 ahoj.ja zacinam stimulku od nasledujucej ms.to je asi o 2 tyzdne.bude to moje 4 ivf
@saxana15 ahoj, tak to budeme ciastocne stimulovat spolu, len budem trochu popredu, teda ak pride nacas menzes, ale mne nezvykne meskat.. 4IVF, tak to uz mas toho vela za sebou, ale pozeram, ze uz mas jedno dietatko? Ja sa snazim uz viac ako 5 rokov dohromady/1IVF bolo s inym partnerom/ a nikdy ani duch na teste :(
@aluska1404 ahojky, no ja dnes vecer picham pregnyl 😉
Pocet ma zial nepotesil, ale snazim sa myslit pozitivne. Tri boli normalnej velkosti a jeden mensi. Vcera uz mali 20mm 😉
6 je urcite krajsie cislo 😉
Az v nedelu ides na sono? Hm... ja som teraz chodila kazde dva dni
@summer_103 ahoj ja od včera picham gonal 😉v pondelok idem na kontrolu, tak uvidím. Ja už jedného 5 ročného prcka mám po IVF, tak snáď sa zadarí súrodenec
@simonesi ahoj, drzim palceky, nech sa podari 🙂 Do ktoreho centra chodis?
dievcata stalo sa vam, ze vas svrbela koza na bruchu... neviem, uz som postupne skoro vsetky lieky vysadila a ostal mi uz len fraxiparine a progesterone... neviem, ci to moze byt z fraxiparinu lebo to svrbenie je na podbrusku alebo v tych castiach kde si picham... nie je to stale ani kazdy den ale ked to pride tak sa neviem doskrabat... z fraxiparinu mam posledne dve injekcie uvidim, ci to prejde... len som zvedava, ci niektora mate s takym svrbenim skusenost...
@yennn No super urcite budu dobre ja vravim ze lepsie menej a kvalitne ako moc neboj drzim moc palce. Ja som dnes len 9 den takze mam este cas chvilku uz aj mne predpisali pregnyl pre istotu v nedelu budem13 den.A ty si kolko stimulovala kolkaty si ty den dnes???
@summer_103 chodím do Reprogenesis Brno 😉a ty???
@simonesi Ja zatial do Iscare BA, ale ak by sa mi nepodarilo tu tak zvazim Brno, pocula som vela pozitiv na nich.. aj ked Iscare sa spojil s Reprofitom Brno, ale neviem ci mi to pomoze 😉 Na prvom IVF si bola tiez v CR?
@summer_103 chodila som 5 rokov do Ba gyn Fiv a nič všetko celé zle, prešla som do Brna a tam sa podarilo
@summer_103 no mam chlapceka.tiez snazenie trvalo 5 rokov a syn je z posledneho Ivf.vydaril sa az 7 vklad.tak chceme surodenca,lebo ma tlaci vek.budes mat kratky ci dlhy protokol?a kam chodis do centra?
@maculicek1977
@bobricek1979 Ahojte babulky moje 😉 Tak dnes zase nebolo nič z toho,lebo nebol to taky folikul aky mal byt nebol okruchly ktory ani nerastol.Tak sme sa dohodli,že skusime ešte na dalši mesiac.A už kvoli veku končim s tym a radšej skusime ešte darkynu.A maš pravdu počula som o tom,že nechcu robit moc nativ aj jedna baba z konika vravela,že jej tiež neodporučali.Ale ja už nemam čo tym stratit,lebo aj predtym,ked som brala tri mesiace lieky aj tak som mala iba jeden folikul.Iba raz sa mi podarilo mat ich až 6 a,ale boli tam aj maličke.
@maculicek1977 a ja som myslela,že ty maš ešte mrazačikov?
@summer_103 ja zacinam zajtra so stimulkou, dnes dosla ms....POSLEDNA za dalsich 9 mesiacov 😂
@summer_103 ahoj ak dostanem ms nacas tak aj ja zacinam huduci tyzden ale s fistimonom. Mne bola prva stimulka stopnuta. Takze ideme 🙂
@janulka232 ja by dom to ešte skúsila hádam tiež keby že mi nwvyjde ket ale skoro premýšľam musí vyjsť už
Ahojte budete niekto stimulovať s Decapeptylom a Puregonom v krátkom protokole? Alebo ste stimulovali a aké ste mali skúsenosti?
@bobricek1979 jasne už to vinde ved už dlho na to čakaš kvoli tym vyšetreniam.Siiiiilno držim palce
@janulka232 ďakujem to aj ja tebe nwch to vyjde na ďalší mesiac to by boli fantastické nie? 🙂
Prosím vás aká je priprava pred KET? Som po odbere ale vkladať budu az ďalší cyklus a povedali ze mam sa objednať na kontrolu na 14.den. Žiadne lieky sa neberú ? Bolo toto vela a na toto som sa neopytala 😃
Baby nepotrebujete niektora progesteron? Ostalo mi cele balenie napiste mi postu 😊
@janulka232 och Janulík ....nie, jasné, že nie je čo stratiť musíš vyskúšať ďalší mesiac, ja viem aké je to ťažké musíš vyskúšať dobre sa naladiť, papať vieš čo mi odporučil Ajurvédsky lekár papať granátové jablká kôli tým semiačkam, to má pozitívny vplyv na vajká...Zlatík bojuj ešte s nami!!!!! Sme na tom rovnako....Ja som čítala, že práve nativy sú indikované nám korčulkám, aby sme si nemíňali už aj tak malú vaječníkovú rezervu....Bozkávam ťa, dnes to ožiaľ a zajtra so zdvihnutou hlavou zasa, zázraky sa stále stávajúúúúúúú píšu tu baby, neviem ako by som ti ešte dodala sily.....Dobrú nôcku 😘

Baby dnes som dostala menzes a začínam s užívaním estrimaxu - stimulka pred KET..ale ZASE som chorá..ešte min. týždeň ma začalo škrabať v hrdle a bolieť uši..už sa zdalo,že to prejde,ale dnes sa mi to zase rozbehlo..neviem,či neskončím na atb..ja už som z toho zúfalá, doteraz som roky nebola chorá a v januári som ochorela počas stimulky, odber mi museli robiť bez narkozy , ET bolo neúspešné a zostal jeden mrazáčik..zajtra chcem ísť k lekárovi, čo robiť v prípade,že mi dá antibiotiká? Bude sa musieť stimulka zase stopnúť?