Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@yennn Dakujem ale uz sa citim riadne nafuknuto a aj uboleno chodim aj do prace tak niekedy problem.A ty sa citis ako???Mala si aj niaky problem mna dnes boli hrozne hlava taky tlak stale.Aj by som si veru dnes lahla a pospala😔
Dievcata aj ste niektora teraz v stimulacii a mate pred odberom vajicok teraz niekedy .Ako zvladate stimulaciu ?
@aluska1404 som zlá jak čert 🙊😂😂😂 akurát včera som nad tým premýšľala že či to mám len ja 🙊🙈
@aluska1404 vies co, s tym nafuknutim uplne nie som si ista. No mam celkom velke bolesti v podbrusku, ked sa zohnem alebo cupnem, tak normalne akoby mi tam tie zvacsene vajecniky normalne zavadzali. Pobolievaju ma, a od vcera uz to aj popichava 😕
Hlava ma posledne dni bolela kazdy den ! 😲 vraj z toho gonalu
A psychicky sa citim okrem podrazdenosti aj tak trosicku unavene, a zranitelne - potrebovala by som aby ma ktosi ofukoval ako kvetinku 😀
@summer_103 38 rokov mam.ja som vzdy mala hypertimulak.uz som samoplatca.skusim este raz,ak to nevyjde,budem štastna za to co mam.
@yennn Tak to aj ja to pofukanie ako kvetinku😂Musime to uz dobojovat .Uz aby bolo embrijko na spravnom mieste.🤰
Dievčence boli ste niektorá na hysteroskopiu maternice? Ak áno je tam celková anestézia to znamená že dajú aj tú kanylu aneb len uspia? Ďakujem za odpovede
@aluska1404 v koliske myslis 🙂
@bobricek1979 Ahoj, ja som bola asi pred tromi rokmi a je to len lahka narkoza - napichnu Ti zilu a tam Ti pichnu nejaku latku - zaspis ani nevies ako🙂
@maculicek1977 dakujem.Jasne dalej bojujem s Vami.Ale ked to nepojde ja budem štastna aj za darkynu a verim,že budeme pomaly v rovnakom čase tehotne aj s
@bobricek1979 a budeme sa navzajom podporovat
@janulka232 určite už sa k tomu približujeme......joj tak by som ťa objala teraz.....budúci mesiac to klapne!!!!!!
@maculicek1977 aka si zlata 😘.nieje to jednoduche,ked ja neuživam žiadne lieky ani injekcie.Minuleho mesiaca velky folikul a teraz taky oničom.Ale ked ja mam dost nizke amh.Ved uvidime čo bude o mesiac a už potom doriešime tu darkynu.Včera bol partner na spemiograme,ale na vysledky sme už nečakali tak snad sa mu o niečo zlepšil.Ked my mame obaja problem :(
@miskab jaj no však vieš že nezalezi na počte,ale kvalite 😉 silno držím palce a nech je všetko ok
@yennn ďakujem , ešte neviem koľko ich je zrelých tak uvidíme
@desza17 už ťa dlhšie sledujem tu na MAK a veľmi sa teším s tebou že ti to už vyšlo. Ďakujem za prianie a verím že ťa budeme viaceré nasledovať.
Teraz mám otázočku
Strašne ma bolí podbrušku, vypočula som si všetky inštrukcie ale neviem si rady.Ze mám vydržať, ono to čochvíľa prestane,ale nemáte nejaké domáce recepty na zmiernenie bolesti?
Podotýkam že som po odbere aj dosť krvácala čo sa im podarilo zastaviť infúziou a gázami
@summer_103 ahoj stopli mi stimulku kvoli tomu ze moje telo vobec nezareagovalo na hormony mala som sice 8 folikov ale nerastli tak ako by mali. Fostimon je nieco ako gonal s nim som stimulivala. Byduci tyzden idem odznova
@klaudiahu dakujem,si velmi zlata.drzim silno palceky.ja som tiez po opu mala,strasne bolesti,mala som 30vajok,dva tyzdne mi bolo hrozne.vela vela pit,a vela bielkovin papaj a na bolest som si davala ibalgin,paralen nezabral,ale ja,som mala az ket.zajtra drzim palce ked budes volat ako sa maju drobciatka...

@simonesi urcite bude, ked uz takto bojuje od zaciatku 🙂