icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

yennn
18. mar 2017

@summer_103 neviem ci treba kavu prestat pit, ale urcite urcite urcite treba pit ovela viac tekutin pri stimulacii, nech nie su take vyrazne tie vedlajsie ucinky. Kava odvodnuje

yennn
18. mar 2017

@haannka uz v pondelok. Urcite to budu baby, citim to v kostiach 😀

haannka
18. mar 2017

@yennn no zatial 100%-na uspesnost...takze velmi pekne. Kolko si das vlozit?

klaudiahu
18. mar 2017

@yennn super,teším sa s tebou

gabitv
18. mar 2017

@haannka no to je asi otazka na tvoju Dr. Ja mam dnes 11DC a 9 den stimulácie a Opu naplanovanu na 15 DC velmi sa v liekoch na stimulku nevyznam avsak drzim ti palceky aby si cim skor bola tehu a cakala to svoje vytuzene babatko🙂🍀

gabitv
18. mar 2017

@yennn super nech sa dalej pekne vyvijaju a bude o chvilku u teba v brusku 🙂❤

gabitv
18. mar 2017

@summer_103 ja som pre istotu prestala aby som dodržala pitny rezim

desza17
18. mar 2017

@haannka ahojko,ako sa citis?vsetko oki?

haannka
18. mar 2017

@desza17 ahojcek...zatial pohoda, len ma vcera hrozne bolela hlava...😚...ty ako? Kedy mas dalsiu kontrolu?

alexwarring
18. mar 2017

Dámy, mam na vas otazocku. Prosim vas tie, ktore ste absolvovali uspesne umele oplodnenie ako to bolo s peniazmi ak vam to preplacala poistovna. Kolko asi ste este museli dat z vlastneho a ako to bolo s platbou, islo to prec z vrecka v jednom mesiaci alebo tie lieky sa kupuju postupne a vysledna suma sa da nejako rozdelit? Vobec netusim ako to funguje a kedze nam realne hrozi, ze v lete by sme mali podstupit IVF, potrebovala by som vediet ako zadelit peniazky. Dakujem za kazdy vas ohlas.

desza17
18. mar 2017

@haannka som rada,uz vydrzkas,a o chvilu bude bublinka v brusku.ja mam sono pondelok.dnes ked sa postavim,taha ma v podbrusku,sa bojim.

yennn
18. mar 2017

@haannka dve, kvoli veku mi ani neodporucaju jedno vlozit.
Inak...citam ze ta boli hlava, aj mna hrozne bolievala posledne dni stimulacie. Fakt asi treba dat pozor a zvysit ten pitny rezim

yennn
18. mar 2017

@klaudiahu navlhcenie prsta pomohlo, dakujem 😎
Vobec by mi to nenapadlo, nedavalo by mi to logiku, skor by som si myslela ze sa to viac este prilepi 😇

yennn
18. mar 2017

@desza17 ides na prve sono od vkladu? Drzim palce ❤

zaneta7
18. mar 2017

@alexwarring ahoj, čo sa peňazí týka, je to rôzne, záleží od toho, koľko budeš mať vajíčok a čo všetko si dáte ICSI, PICSI, MACS, PK, embryoglue, embryoscope, mrazenie a pod. Za prvý vklad sa neplatí, až za tie ďalšie + lieky

desza17
18. mar 2017

@yennn ahoj,idem na druhe sono,pri prvom na 14.dpt nebolo este nic vidno.

klaudiahu
18. mar 2017

@yennn kazda asi skúšame všetko možné hlavne nech je výsledok úspešný.No a kedy ideš na vklad? Nezaregistrovala som či máš PK a koľko si dáš vložiť?

maculicek1977
18. mar 2017

@alexwarring ahoj ako ti už napísala zaneta7, tiež to závisí aký protokol resp. aké lieky ti naordinujú lebo sú aj drahé aj lacnejšie, ale to všetko závisí od tvojich výsledkov, veku a hormonálneho profilu, ja som nepotrebovala pichať vysoké dávky a lieky ma vyšli na cca 450 EUR to počítam aj s pregnylom a tabletkymi na vkladanie už po vklade.... a samozrejme od tých vajíčok koľko ich budeš mať a to si nájdeš v Car - cenník. A kam do Caru chodíš? Držím palčeky a hádam sa do leta ešte zadarí prirodzene 🙂 to by bolo najlepšie!!!!

yennn
18. mar 2017

@klaudiahu vklad mam v pondelok, bez PK , vkladaju mi dve (ak do pondelka budu v poriadku). Kedze boli iba tri vajka a vkladaju sa dve embrya, neodporucaju robit PK , kedze ten vyber je aj tak uz zuzeny, a v tychto pripadoch odporucaju radsej sup rychlo do maternice, nie je pre ne lepsie prostredie

yennn
18. mar 2017

@desza17 tak o to viac drzim palce. Ale na ❤ je este stale mozno skoro, ci?

desza17
18. mar 2017

@yennn aj ja,si myslim,ze srdiecko asi az buduci tyzden.a tebe tiez drziiim silno palce,na kedy ti vychadza vklad?

desza17
18. mar 2017

@yennn teraz citam,ze pondelok😊🙏👍👶😘

domca002
18. mar 2017

@alexwarring my ideme teraz na ivf kupovala som si lieky za 135 evri.ked bude vyber vajicok zaplatime na miestel zhruba minimalne 600 evri zavisi od poctu vajicok ktore vyberu toto je do 8 vajok za kazde dalsie + 33 evri.no a potom ak budete chciet dat mrazit embrijka tak 160 prve a kazde dalsie 40 evri.citatm to z papierov co mi dali je to velmi pekne rozpisane

desza17
18. mar 2017

@domca002 toto su ceny z heliosu😉,aj ja tam chodim.

klaudiahu
18. mar 2017

@yennn hej s tým PK som si aj myslela ale aj tak je rozhodnutie vždy na nás...A áno pri tomto množstve je to bez určite lepšie.. tak že ty si mala výber deň po mne a vklad deň predo mnou 😉 už teraz som veľmi nedockava , čo bude potom ešte po vklade 😂😂😂

segab090
18. mar 2017

@summer_103 ahoj mne pOvedali ze pocas stimulky STOP alkohol cigarety sex cvicenie tazka namaha kavu mozem tak jednu max dve nie silne no su baby co vynechali uplne. Pit vela vody a jest vela bielkovin

segab090
18. mar 2017

@yennn jeeej tak blahozelam k bublinkam. Nech sa aj krasne prilepia 😉 😇 chcem sa opytat aj svoje prve babatko mas cez ivf ci prirodzene? A kolko r. Mas ze pises ze kvoli veku ti odporucaju dve bublinky vlozit?

alexwarring
18. mar 2017

@maculicek1977 Ahoj, takze si platila za cele IVF len 450 hej ? a zvysok poistovna? a to si mala teda ten kratky protokol? a tu sumu ste museli vynalozit v jednom mesiaci alebo ako dlho to trvalo? Chodim do CRM BB odnoz Heliosu

segab090
18. mar 2017

@alexwarring nie nie nie cele ivf cca vychadza od 600 - 800 az 1000 eur. Zalezi od protokolu dlhy ci kratky mnozstva hormonov ceny liekov atd. Len lieky cca vyjdu na 300-400€ a viac

zaneta7
18. mar 2017

Mna to vyslo uz aj 1400 e - lieky, PK, mrazenie, ICSI