Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@babikadaska no ja som mala jedno ivf,v juli..v auguste ket (et som nemala kvoli hroziacemu ohss),ten vysiel,ale zial v 8.tt som potratila,teraz som mala druhy ket,a veriiiiim ze to dotiahneme do konca😉👍💕.do akeho car chodis?ake embryjko ti vkladali?ja uz som 6.dpt testovala😁😁,ta obdivujem ze ta to nepokusa.
@desza17 ja som si ani nekupila testy uz... 😎
Tiez som zvedava, ako to vydrzim 😀
A hlavne, zaujimala by ma jedna vec - uz / este teraz, pred transferom ma bolia prsia, aj bradavky, aj podbrusko. A tiez ma hrozne pali zaha. Ako teda spoznam mozne priznaky ... Rozmyslam ci to moze byt kvoli hcg v pregnyle. Ta hladina z pregnylu vraj zmizne az po 10 dnoch
@aluska1404 myslím silno už nech máš bublinku v brušku a nech sa ťa drží celých 9mesiacov😊💕👌
@desza17 fiiha a vies preco sa ti to stalo v tom 8 tt?? to som velmi rada ze ti to vyslo znovu a urcite to tentokrat bude vsetko v najlepsom poriadku 🙂 si doma na rizikovom alebo aka je vlastne situacia ked sa nieco take stane?ako sa k tomu stavaju lekari ? ja chodim do reprofitu do brna. ukazal sa ti vysledom uz po 6DPT ??
@yennn ja som mala uplne tie iste priznaky taktiez uz pred vkladanim,a pretrvavaju doteraz,takze je to nic nehovoriace :P drzim ti prsty kedy mas vklad ?
a odpoved pre obe:testy mam kupene uz od 4DPT ale baby mi tu poradili ze piaty den je este skoro na testy,najskor od 6 az 7 dna to mam skusit. zajtra je 7 DPT a uz hned rano idem na test.
@babikadaska ja som pri Simovi mala po ET na 5 deň // 😉slabunkú síce ale bola tam
tak držím palce nech tam máš krásne //😉
@aluska1404 a prosim ta ako ti to povedali vcera si bola na kontrole atam ti povedali v nedelu pregnyla v pondelok vyber ci ako to?moj robi v rakusku a potrebujeme vediet ako to funguje aby sa stihol dostavit
Dievčatá prosim je ružove spinenie v 6.tt ok?
@desza17 nemusi to nic zle znamenat... moze to byt len prasknuta cievka v prekrvenej maternici ale ja by som radsej sla nech sa pozru, istota je istota a ja som bojko... myslim, ze na posilnenie ciev zvyknu dat ascorutin... kamoska ho brala a ma krasnu zdravu dcerku... drzim palce nech je vsetko v poriadku...
@domca002 No ked ti povie ze si mad pichnut ten pregnyl tak napr mne povedali v nedelu o 21.45 a dostavit na odber sa mam v utorok rano na 7.30.Takri to funguje v heliose😉
@bobricek1979
Dakujem moc bobricek za podporu uz som podstatne kludnejsia ako minule aj vklad bude skor ako minule tak bude mat cas sa udomacnit v maternicovej perinke🙂Uz sa tezim na vklad.😍
@aluska1404 júj verím aj cítim, že si to užívaš inak vtedy sme bolu nejak v strese tak ostaň je to dobrý predpoklad teším 😊👌💕
ahojte 🙂 chcela by som sa vas spytat, ako je to so stimulaciou, ked ja som v poriadku a mm ma zly spermiogram?
Budeme mat dlhy protokol, budem musiet byt na pn alebo mozem normalne chodit do prace? (pracujem 13 - 15 hodin)
Takze lezim v nemocnici,krvacanie a bolesti.tehotenstvo este bolo,tak mi pichli nieco na zastavenie krvacania,bojim sa
@desza17 Boze to ma moc moc moc mrzi drzim palceky aby vsetko dobre dopadlo myslim na teba drzkajte sa.Aj to uz pomohlo dufam ze hej ta injekcia?hlavne odpocivaj asi budes musiet teraz vela lezkat vsak ty si silna vy to spolu zvladnete verim v to.🙏
@bobricek1979 Mas pravdu bobricek vtedy to bolo fakt ine stres robil svoje teraz ozaj klud a pohoda.Uzivam si to lebo viem ze vzdy nakoniec vsetko dobre dopadme a hlavne zmierenie sa s vecami.Ja som veselsi clovek a lepsie je to ze uz to poznas a vies do coho ides mensie vypetie.Aspon u mna a nadej zomiera posledna verit budem stale ze to babatko pride ci tak ci tak😉🙂
@aluska1404 dakujem si zlata,ani velmi nezabrali inj v noci som tie krvacala,teraz zatial necitim,ale podbrusko boli
@desza17 Ani ti nic nepovedali? ze preco sa to deje.Chudatko ani buvat sa ti neda vsak od nervov.Snad ta nadopuju injekciami a musi prejst chvilku si polezkas a bude dobre musi. Skus sa aj babenku prihovarat mne toto pomaha 😘
@aluska1404 nic mi nepovedali,nic.celu noc som nespala.
@desza17 ahoj drž sa kým bábätko je ta nádej zomiera posledná, ako si ťa tu čítam máš obdobné, ako moja kamoška podľa mňa by to pomohol fraxik ale to je len moja domnienka posielam veľa sily bojuj verím, že ti v nemocnici pomôžu
😊💕
@aluska1404 jednoznačne tak sa treba nastaviť niesme iné možno len v tom že ten boj o bábo je fakt skutočný ao toviac si to vážime mať bábenko čiže klobúk dole nad nami ženy myslieť pozitívne je polka výhry ak nie celá 😀💕😊

@yennn No nie v noci ale 21.45 takze neskor.Ja som pred tym tiez pichala raz do svalu a potom mi povedali ze do brucha aj pred tym som si do brucha.Idem hned na 7.30 takze ranko bude odber😉