icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

domca002
20. mar 2017

@aluska1404 a na kontrole si bola v sobotu? a tam ti povedli ze pichat v nedelu vecer?

dagaz
20. mar 2017

@desza17 jezisi..moja co sa stalo? To hadam nie😥drz sa

aluska1404
20. mar 2017

@domca002 V nedelu som bola na kontrole a mala som si vecer pichnut pregnyl ktory mi prefpisali uz pred tym na kontrole.A zajtra rano odber uz sa tesim na ranko🙂

desza17
20. mar 2017

@dagaz zacala som krvacat,uz mi to zastavili,ale na utz nebolo este nic vidno,nebol tam ani gestacny vak...a hcg bolo 3300,stredu znova utz a hcg

yennn
20. mar 2017

@aluska1404 drzim palce na rano, nech to mas rychlo za sebou a nech su vsetky vajka silne 😉
Ja som dnes po ET, takze odpocivam a spiritizujem co so zivotom 😀

@desza17 drz sa moja, musi to byt velmi tazke, neda sa ani nemysliet na to. Vsetky ti tu drzime palce moc moc ❤

aluska1404
20. mar 2017

@yennn Tak drzim palceky aj ja tebe super nech im je tam dobre v brusku.Ja si tiez neviem predstavit lezat ale budem odpocivat ved papat sa musi ze🙂 a budem pozerat filmiky a nebudem na nic mysliet len vegetit. Kolko mas v plane byt domka? Ja asi az do velkej noci🙂

desza17
20. mar 2017

@yennn aj ja ti drzim palceky,nech sa poriadne zahryzka,oddychuj,nohy hore.a dakujem za palceee,moc si to vazim💕,snad bude v stredu vsetko ok.modlim sa za to.krvacanie zastavili.

haannka
20. mar 2017

❤ 😇 myslím na teba.

haannka
20. mar 2017

@desza17 to malo byť pre teba ❤

haannka
20. mar 2017

Inac....tiez jedna info odomna..dnes som bola na internom a ked som odchaddzala namiesto pod nohy som na schodoch pozerala do papierov a noha v cudu! Hadam to nie je zlomene...teraz na nu nemozem stupat....zajtra rano cakam ako bude vyzerat. Aaaaach.

desza17
20. mar 2017

@haannka pre pana krala moja.davaj si pozor.chcem sa ta opytat co si ty myslis o tom ze v 5tt+5 nebolo vidno este gestacny vak a hcg 3300?

haannka
20. mar 2017

@desza17 kedze ja tu uz mam toho precitaneho odpredu dozadu a odzadu dopredu straaaasne vela, mozem s kludom povedat: KLUD ZLATIK. Poznam kopec tehuliek a uz aj mamiciek, ktore mali ten isty problem. A za par dni uz bilo srdieecko ako zvon. ❤

bobricek1979
20. mar 2017

@aluska1404 Ali tak ma napadlo ty si sa liečila na štítnu žľazu berieš ešte euthyrox akú dávku čo ti vlastbe zo štítky zistili?

desza17
20. mar 2017

@haannka ved prave ze som taka nejaka kludna,ze sa az sama cudujem,citim ze by to mohlo byt ok,aj krajkovic mi povedal ze hcg ok a gestacny vak stredu nech sa snazim.

henika14
20. mar 2017

@desza17 ahoj je mi to luto co sa ti stalo... 😢 dufam ze bude vsetko ok v stredu ☺ drzim ti moc moc palce 😍😘

yennn
20. mar 2017

@aluska1404 no ja mam taky "maly problem" - syna, ktory ma potrebuje a nemozem sa tu vecne hrat na maroda 😎
Pri prvom tehotenstve som ani nevedela a 3x do tyzdna som skakala na zumbe. Tak to teraz neplanujem 😀
Ale zase, nejako fungovat musim. Tiez by som dala filmiky, no rodina pyta jest 😀 Ale tak instinktivne citim, ze ked sa nebudem pustat do svieckovej a pecenia moravskych kolacov (rozumej cely den nastojaka za sporakom), tak by to malo byt ok. Ziadne behanie ci namaha, ale normalne fungovanie....

aluska1404
20. mar 2017

@bobricek1979 Hej stitnu beriem 50 eutyrox preco? Doktor vravel ze by som mala byt dobre nastavena ja uz tam chodim od 13 rokov.A uz mi to nezkace stale rovnako uz beriem asi 4 roky

aluska1404
20. mar 2017

@yennn To je jasne aj ja tak varit a normalne fungovat budem to asi kazda zena musi🙂

dagaz
20. mar 2017

@desza17 drzim palce velmi velmi velmiiiiiiii.✊

desza17
20. mar 2017

@dagaz dakujeeem,si zlata

bobricek1979
20. mar 2017

@aluska1404 no aj ja beriem tak sa pytam tiež už mám vsetko v norme

aluska1404
20. mar 2017

@bobricek1979 Aha jasne ja som bola len prekvapena ze si pamatas 😉Idem uz do hajan dnes som uplne unavena az nechapem brutal sa mi drieme tak dobru nocku prajem .Ahojky zajtra

bobricek1979
20. mar 2017

@aluska1404 no to mi utkvelo vidíš to😉brú nocku zajtra sa držkajte

miskab
20. mar 2017

@lenockalenka Ahoj ako pokracujes? Ja mam zajtra vklad 🙂

domca002
20. mar 2017

@aluska1404 drzim palce super ty to uz budes mat za sebou

barbor_ka
20. mar 2017

@desza17 drzim palce, nech je to ok. Presla som si podobnymi situaciami. Hlavne pozitivne mysliet. Je dobre, ze zastavili krvacanie. A ak sa mozem spytat, aky ste mali problem ked ste sa rozhodli pre IVF?

desza17
20. mar 2017

@barbor_ka ja mam pco,preto..anovulacne cykly.a cim ste si presli?krvacanie uz nemam.

osky
20. mar 2017

@desza17 a co ti v nemocnici davali?
Je vyborne ze ti to prestalo.drzim palce!!!!!

barbor_ka
20. mar 2017

@desza17 krvacanim na zaciatku tehotenstva. Ale mne ho nikdy nezastavili, tak to ze tebe ano, moze byt dobre znamenie. Bodaj by bolo! 🙏 Mna caka v stredu opu a zacinam mat obavy... vy sa drzte a pozitivne mysli, aj ked viem ake to je tazke..

gabitv
20. mar 2017

@desza17 je skvele ze uz nekrvacas , velmi drzim palce aby hcg nadalej stupalo a ty a babanko ste boli v poriadku 🍀