Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@domca002 V nedelu som bola na kontrole a mala som si vecer pichnut pregnyl ktory mi prefpisali uz pred tym na kontrole.A zajtra rano odber uz sa tesim na ranko🙂
@aluska1404 drzim palce na rano, nech to mas rychlo za sebou a nech su vsetky vajka silne 😉
Ja som dnes po ET, takze odpocivam a spiritizujem co so zivotom 😀
@desza17 drz sa moja, musi to byt velmi tazke, neda sa ani nemysliet na to. Vsetky ti tu drzime palce moc moc ❤
@yennn Tak drzim palceky aj ja tebe super nech im je tam dobre v brusku.Ja si tiez neviem predstavit lezat ale budem odpocivat ved papat sa musi ze🙂 a budem pozerat filmiky a nebudem na nic mysliet len vegetit. Kolko mas v plane byt domka? Ja asi az do velkej noci🙂
❤ 😇 myslím na teba.
Inac....tiez jedna info odomna..dnes som bola na internom a ked som odchaddzala namiesto pod nohy som na schodoch pozerala do papierov a noha v cudu! Hadam to nie je zlomene...teraz na nu nemozem stupat....zajtra rano cakam ako bude vyzerat. Aaaaach.
@aluska1404 Ali tak ma napadlo ty si sa liečila na štítnu žľazu berieš ešte euthyrox akú dávku čo ti vlastbe zo štítky zistili?
@aluska1404 no ja mam taky "maly problem" - syna, ktory ma potrebuje a nemozem sa tu vecne hrat na maroda 😎
Pri prvom tehotenstve som ani nevedela a 3x do tyzdna som skakala na zumbe. Tak to teraz neplanujem 😀
Ale zase, nejako fungovat musim. Tiez by som dala filmiky, no rodina pyta jest 😀 Ale tak instinktivne citim, ze ked sa nebudem pustat do svieckovej a pecenia moravskych kolacov (rozumej cely den nastojaka za sporakom), tak by to malo byt ok. Ziadne behanie ci namaha, ale normalne fungovanie....
@bobricek1979 Hej stitnu beriem 50 eutyrox preco? Doktor vravel ze by som mala byt dobre nastavena ja uz tam chodim od 13 rokov.A uz mi to nezkace stale rovnako uz beriem asi 4 roky
@yennn To je jasne aj ja tak varit a normalne fungovat budem to asi kazda zena musi🙂
@aluska1404 no aj ja beriem tak sa pytam tiež už mám vsetko v norme
@bobricek1979 Aha jasne ja som bola len prekvapena ze si pamatas 😉Idem uz do hajan dnes som uplne unavena az nechapem brutal sa mi drieme tak dobru nocku prajem .Ahojky zajtra
@aluska1404 no to mi utkvelo vidíš to😉brú nocku zajtra sa držkajte
@lenockalenka Ahoj ako pokracujes? Ja mam zajtra vklad 🙂
@aluska1404 drzim palce super ty to uz budes mat za sebou

@aluska1404 a na kontrole si bola v sobotu? a tam ti povedli ze pichat v nedelu vecer?