icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
21. mar 2017

@osky a nemohlo to byt tymi inj a tbl?a ked si potratila v 6.tt ako to prebiehalo?

osky
21. mar 2017

Vtedy som nemala po ruke ascorutin.krvacanie bolo skor len take spinenie.brala som stale lieky.
A ked sa to zhorsilo utekala som do nemocky a tam.mi povedali ze uz nie som tehu.ani som nevedela kedx to zo.mna vyslo.po vysadeni liekov normalne krvacanie
Skor slabe....toto co mam teraz je nepochopitelne .je to nako krvavy masaker...

bobricek1979
21. mar 2017

@desza17 drž sa pekne stimuluj nech sú vajka ako lusk🙂

bobricek1979
21. mar 2017

@desza17 prepáč to bo hanke

bobricek1979
21. mar 2017

@haannka držím prsty nech to ide ako po masle 👍a

haannka
21. mar 2017

@bobricek1979 dakujeeeem si zlata 😙

ouroboros
21. mar 2017

@osky to môže byť tá kombinácia. Fraxiparin ti riedi krv, sliznice sú viac prekrvene, askorutin stabilizuje steny vlasocnic, aby boli pevnejšie a neprestali. Tebe sa tam akoby ta krv nahromadila, zrazila sa a teraz ide von.

osky
22. mar 2017

@ouroboros myslis ze som si to tym ascorutinom pohnojila?
Zacala som ho brat hned po et.preventivne .🤔

desza17
22. mar 2017

@osky ja sa bojim daco sama preventivne ordinovat ci anopyrin,ci ascorutin...

ouroboros
22. mar 2017

@osky to hádam nie, proste len zase smola. To len ma vysvetlenie toho čudného krvácania. Inak na ascorutine je napísané, že sa nemá podávať počas tehotenstva.

aluska1404
22. mar 2017

Dievcata tak dnes idem volat ranko ze co a ako kolko sa oplodnilo a ako to vypada.Nechapem ze aka som kludna az prekvapujuco.Chvala bohu to brucho uz nemam take bolestive omnoho menej.🙏Som zvedava co ty nasi bojovnici ako

aluska1404
22. mar 2017

Inak dievcata nepotrebujete niektora diferelin a menopur mi ostalo menopur 6 praskov tych 75 jednotkovych a diferelin skoro cely ak anko piste spravku🙂

osky
22. mar 2017

@ouroboros po tolkych potratoch som ho zacala uzivat aj ked som nekrvacala.ved cievy su stenx a krv je vnutri ale ktovie....
Na sk ho davaju ako prvu a velmi ucinnu zachranu pri krvacani v tehu a kazdy doktor ti povie ze ta informacia o tehu je velmi mylna a nema tam byt.
Pri svojom 1.tehu som mala od zaciazku problemy s krvacanim a doktor mi hned nasadil ascorutin.lenze ja blazon som hned ked sa polepsilo vysadila lieky.bola som blba.a v 17 tt som takmer vykrvacala museli mi spravit cisarsky rez...😢
Preto som ho teraz jedla.
Clovek uz nevie ako by tomu pomohol....😂

ouroboros
22. mar 2017

@osky ja viem, že sa dáva. A väčšina liekov má na letáku niečo v tom zmysle, že počas tehotenstva len so súhlasom lekára, bežná právna ochrana. To mi je hrozne ľúto, čím všetkým si ty musela prejsť. :'(

haannka
22. mar 2017

@aluska1404 cakame na infooo

haannka
22. mar 2017

🙏🙏🙏 nech sa tu dozvieme krasne spravy...❤

haannka
22. mar 2017

@desza17 to malo byt pre teba

desza17
22. mar 2017

@haannka ach boze moj,som ako na ihlach,bojim sa velmi.este mi aj prisli povedat ze mam byt nalacno

haannka
22. mar 2017

@desza17 jej pozeram ze ti dnes nabehlo 7.tt.....bude to dobre mojka...som s tebou...❤

desza17
22. mar 2017

@haannka nabehlo,tak ma to aj povzbudilo,ale co bude neviem....

miskab
22. mar 2017

@desza17 myslim na teba drz sa moja .... neboj bude to dobre urcite tam bublinka je drzkajte sa .... drziiiim moc palce

desza17
22. mar 2017

@miskab dakujem,uz nech viem na com som lebo toto cakanie je o nervy

lenockalenka
22. mar 2017

@miskab ahoj, ja som začala stimulovať cez víkend, zajtra mám 1.utz kontrolu 🙂 uvidím zajtra či nejaké folikulky narástli..ty už máš vklad za sebou, nech sa drobčekom v brušku darí 🍀všetko prebehlo v poriadku - najmä OPU myslím? 🙂

miskab
22. mar 2017

@desza17 to ty verim moja ,,, viem si to predstavit, ale neboj sa drz sa vsetko bude v poriadku musi

miskab
22. mar 2017

@lenockalenka ano vsetko v poriadku bolo na OPU , ale potom som zacala citit trosku bolesti , a dnes v noci som myslela ze ma chytilo slepe crevo tak ma strasne bolel lavy vajecnik ani pohnut som sa nemohla, dufam ze to neni nic vazne sak keby som mala cystu tak by to vcera videl na ultrazvuku a hadam by mi nerobili vklad, keby tam nie je nieco o.k

desza17
22. mar 2017

@miskab je to strasne.snazim sa mysliet pozitivne.a slepak je napravo,to ta nemohlo bolet moja

miskab
22. mar 2017

@desza17 ja viem to cakanie je strasne ja som bola na tom tak isto, ale neboj sa bude vsetko o.k verim tomu,,,, no alebo ci sa mi neurobila cysta na vajecniku , take bolesti som mala aj po OPU , ale keby mam cystu tak by mi to vcera na vklade hadam povedali a neurobili vklad , uvidim do zajtra ked sa to nezlepsi pojdem k svojmu gynekologovi nech mi to pozrie ci tam nieco nemam .....

desza17
22. mar 2017

Bola tu sestricka znova mi vziat krv na hcg,ze doktor si vyziadal,naco to nechapem,som v soku.nesmie mi vraj ako sestra nic povedat,ale ze vysledky mam priaznive,tak som aj stastna aj na vazkach...

ouroboros
22. mar 2017

@desza17 aj ja ti dnes držím palce, len samé dobré výsledky aby boli a nech si rýchlo doma.

aluska1404
22. mar 2017

@desza17 Urcite to bude dobre myslim na teba drzim moc palce.Tak nam sa podarilo 4 pekne oplodnit taj teraz cakat na piatok ako budu rast tesim sa super🙂