Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Vtedy som nemala po ruke ascorutin.krvacanie bolo skor len take spinenie.brala som stale lieky.
A ked sa to zhorsilo utekala som do nemocky a tam.mi povedali ze uz nie som tehu.ani som nevedela kedx to zo.mna vyslo.po vysadeni liekov normalne krvacanie
Skor slabe....toto co mam teraz je nepochopitelne .je to nako krvavy masaker...
@desza17 drž sa pekne stimuluj nech sú vajka ako lusk🙂
@desza17 prepáč to bo hanke
@haannka držím prsty nech to ide ako po masle 👍a
@bobricek1979 dakujeeeem si zlata 😙
Dievcata tak dnes idem volat ranko ze co a ako kolko sa oplodnilo a ako to vypada.Nechapem ze aka som kludna az prekvapujuco.Chvala bohu to brucho uz nemam take bolestive omnoho menej.🙏Som zvedava co ty nasi bojovnici ako
Inak dievcata nepotrebujete niektora diferelin a menopur mi ostalo menopur 6 praskov tych 75 jednotkovych a diferelin skoro cely ak anko piste spravku🙂
@ouroboros po tolkych potratoch som ho zacala uzivat aj ked som nekrvacala.ved cievy su stenx a krv je vnutri ale ktovie....
Na sk ho davaju ako prvu a velmi ucinnu zachranu pri krvacani v tehu a kazdy doktor ti povie ze ta informacia o tehu je velmi mylna a nema tam byt.
Pri svojom 1.tehu som mala od zaciazku problemy s krvacanim a doktor mi hned nasadil ascorutin.lenze ja blazon som hned ked sa polepsilo vysadila lieky.bola som blba.a v 17 tt som takmer vykrvacala museli mi spravit cisarsky rez...😢
Preto som ho teraz jedla.
Clovek uz nevie ako by tomu pomohol....😂
@aluska1404 cakame na infooo
🙏🙏🙏 nech sa tu dozvieme krasne spravy...❤
@miskab ahoj, ja som začala stimulovať cez víkend, zajtra mám 1.utz kontrolu 🙂 uvidím zajtra či nejaké folikulky narástli..ty už máš vklad za sebou, nech sa drobčekom v brušku darí 🍀všetko prebehlo v poriadku - najmä OPU myslím? 🙂
@lenockalenka ano vsetko v poriadku bolo na OPU , ale potom som zacala citit trosku bolesti , a dnes v noci som myslela ze ma chytilo slepe crevo tak ma strasne bolel lavy vajecnik ani pohnut som sa nemohla, dufam ze to neni nic vazne sak keby som mala cystu tak by to vcera videl na ultrazvuku a hadam by mi nerobili vklad, keby tam nie je nieco o.k
@desza17 ja viem to cakanie je strasne ja som bola na tom tak isto, ale neboj sa bude vsetko o.k verim tomu,,,, no alebo ci sa mi neurobila cysta na vajecniku , take bolesti som mala aj po OPU , ale keby mam cystu tak by mi to vcera na vklade hadam povedali a neurobili vklad , uvidim do zajtra ked sa to nezlepsi pojdem k svojmu gynekologovi nech mi to pozrie ci tam nieco nemam .....
Bola tu sestricka znova mi vziat krv na hcg,ze doktor si vyziadal,naco to nechapem,som v soku.nesmie mi vraj ako sestra nic povedat,ale ze vysledky mam priaznive,tak som aj stastna aj na vazkach...
@desza17 Urcite to bude dobre myslim na teba drzim moc palce.Tak nam sa podarilo 4 pekne oplodnit taj teraz cakat na piatok ako budu rast tesim sa super🙂

@osky a nemohlo to byt tymi inj a tbl?a ked si potratila v 6.tt ako to prebiehalo?