icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
22. mar 2017

Ahojte chcem sa vam vsetkym z celeho srdca podakovat za podporu,vela to premna znamena,zial nase babo odislo,hcg kleslo z 3300na 746,zvolila som spontanne vycistenie,nie kyret.snad sa mi raz nase babatinko podari donosit.mam v sebe take prazdno a milion otazok ze precoooo,preco sa to deje.genetika ok,hematologia ok a aj tak drobcek zas odisiel😢😢😢😢

ouroboros
22. mar 2017

@desza17 to mi je ľúto, prajem veľa síl, aby si to zvládla. Neboj, raz sa to musí podariť. Pozitívne je, že aspoň vieš otehotnieť, možno toto len nebolo dosť silné embryjko.

osky
22. mar 2017

@desza17
Boze moj,neviem co ti na to povedat.
som na Tom celkom rovnako.
zu placem nielen nad sebou ale aj nad tebou.
tak hrozne som verila ze aspon ty zu konecne.

to prazdno nic nevyplni.
ja som v noci zacala plakat-dovtedy som nemohla.Bola som taka zamrznuta...nedalo sa.
a zu placem druhy den.ale mne to pomaha.
vyplakat tu nespravodlivost.

zelam ti Vela Vela sil ahlavne nech ten zial rychlo odide.
ideme dalej,nevzdame to.
ved je tolko moznosti.
Boh na nas nezabudol,iba nas skusa.

desza17
22. mar 2017

@osky ale preco nas skusa?prosila som ho kazdy bozi den za nase babatinko

aluska1404
22. mar 2017

@desza17 Joj to je hrozne moc ma to mrzi .....Ja😢 som tak moc verila ze zabojuje najhorsi je ten pocit bezmocnosti.My bojujeme si silna .... ❤❤❤

janulka232
22. mar 2017

@yennn uvidiš vinde to na prvy krat.Už to tretie embrijko ani nebudeš potrebovat.Už su v brušku zahryzkane a už sa nepustia.

kaca1985
22. mar 2017

@desza17 je mi to veľmi veľmi ľúto 😢

bobricek1979
22. mar 2017

@desza17 😢neviem čo na to je to strašne nespravodlivé veľmi.. čo tak ešte hysteroskopiu maternice skúsiť hmm? Štítnu máš oki? Viem asi teraz nebudeš o tom no otehotnies niekde tam vnútri bude možno nejaký zadrhel alebo ja už neviem🙁v každom prípade posielam objatie a veľa síl veľmi mi to je ľúto fakt je to hrozne nespravodlivé

janulka232
22. mar 2017

@desza17 je mi to tak velmi luto,že ani po druhy krat to nevyšlo silno som Ti držala palce

evca8285
22. mar 2017

@desza17 je mi to hrozne luto 😢 presne si vybavim vsetky pocity, ktore som v sebe mala ja... preplakala som dni, tyzdne az nejak ppstupbe som sa s tym naucila zit a zacala verit, ze vsetko sa predsa len podari a budeme sa este z babatka tesit... viem, ze ziadne slova nevyliecia ubolenu dusu to len cas moze ale velmi ti drzim palce aby si uz ziadne sklanie nezazila ale len radost... vela sil ti prajem ❤

desza17
22. mar 2017

@evca8285 dakujem pekne,tazko verit ze bude este dobre,druhe babatko odislo a niet priciny

osky
22. mar 2017

@desza17
skusa.
do vcera som na to aj ja pozerala svojim pohladom zeny zrazenej na zem.
teraz vidim Jezisa na krizi a seba ako mu s nim pomaham.
neni to lahke,takto rozmyslat.
ale asi musime nieco hrozne prezit,aby sme sa potom mohli tesit...

otvorila mi oci jedna moja kamoska,ktora sa modli aj za mna a velmi mi to pomohlo.

aj ked citim nespravodlivost,ale citim aj podiel na Jezisovom krizi.
sme ako marie pod krizom,
treba vyplakat more slz aby sa nam ulavilo,
lebo ona aspon vedela ze Jezis raz musi umret za ludi.
a my ani nevieme,preco umieraju nase nenarodene deti....
ale Boh potrebuje ciste nevinne duse deti,ktore snimu aj nase hriechy.

aj ked to velmi boli,ja verim ze Boh nas raz odmeni za nasu obetu.

babikadaska
22. mar 2017

@desza17 strasne ma to mrzi :( zelam ti vela sily do tazkych dni ktore su pred tebou :(

yennn
22. mar 2017

@desza17 veľmi ma to mrzí, všetky sme ti držali palce. ☹ Myslím na teba a prajem veľa síl ❤

darinka32
22. mar 2017

@desza17 ahoj, velmi ma to mrzi😢. Prajem Ti veeela sil a podpory od rodinky🙏.

haannka
22. mar 2017

@desza17 ach moja zlata...toto som nechcela pocut 😢😢😢.
Tak velmi som dufala ze vsetko dobre dopadne.
Tak velmi mi je to luto.
Tak velmi by som chcela byt pri tebe a objat ta. 😢😢😢

osky
22. mar 2017

@desza17

pocuj nechcem to tu vypisovat.najdi si ma v teme cakanie po embryotransfere,ktoru zalozila takto pred rokom koka.
ona zu ma chlapceka.

prisla si o 2. dietatko.
ja som toho prezila viac ako ty,prisla som o viac deti
ale stale ma zenie tuzba po nich.
viem ze teraz je to cerstve ale naberies casom silu ist do toho znovu uvidis.

traz sa vyplac,vykric,rozbi dake taniere...to nic.
pomoze ti to.
len cas,len ten ti pomoze zit dalej.
a nezabudnes nikdy.nikdy.....

summer_103
22. mar 2017

@desza17 je mi to velmi luto, drzala som ti palce ☹ zelam vela sily na prekonanie tazkych chvil. k tym vysetreniam - mas vysetrenu aj reprodukcnu imunologiu?

diva83
22. mar 2017

@desza17 Ahoj moja, veľmi som dúfala, že to výjde...sledovala som tvoj príbeh...aj tie radostné správy... Vieš, ja si niekedy myslím, že sa môžeme aj rozliať na kolomaž...ale všetko príde len v tej správny čas....Niečo si asi telo riadi samo + vyššia moc...My nevieme, prečo to tak je. Ale prajem ti, aby si mala dostatok sily a aby to pre teba neznamenalo len to prázdno a veľké sklamanie,..ale naopak - veľkú výzvu! Teraz si daj pauzu...mysli na seba,..na to, aby si bola čo najväčšmi v pohode... Potrebuješ to vyventilovať - akýmkoľvek spôsobom, akým chceš ty. Urob to. Uvidíš, že prídeš na iné myšlienky. Určite. Si silná žienka a verím, že máš pri sebe partnera, ktorému na tebe veľmi záleží a ktorý vždy bude stáť pri tebe. A to je veľmi dôležité. Láska ti dá silu...a určite sa bábätká dočkáte! Myšlienka je tvorivá sila. Ináč, skús si kúpiť a užívať včeliu materskú kašičku. Mne ju odporučila jedna milá baba a verím, že to má niečo do seba (ona už má čoskoro termín pôrodu). www.vceliamaterskakasicka.sk Niečo ešte môžem spraviť - pomodlím sa za teba,..nech čoskoro čakáte bábätko <3 Drž sa....a skús sa naozaj na chvíľu sústrediť na niečo celkom iné...aj keď viem, že je to ťažké...

zaneta7
22. mar 2017

@desza17 to mi je strašne ľúto 😢 , tak som dúfala, že dnes budú len dobré správy. Ako som to prečítala, hneď slzy do očí, hrozné. Posielam jedno veľké objatie a veľa síl, buď silná a treba veriť, že raz sa to podarí.

evca8285
22. mar 2017

@desza17 viem, ze teraz je tazko verit. V smutku clovek tazko vidi nieco pozitivne... ja som sa velmi dlho trapila... ked najvacsi zial ustupi najdes silu verit, aj bojovat urcite. Velmi ti to prajem. Ziadna z nas si nezasluzi prezivat taky smutok a nikdy nepochopim preco si takou stratou vobec musime prechadzat. Chcem ale verit, ze kazda sa dockame aj stastia po tolkom smutku... kazdy smutok musi raz radost vystriedat... tomu ja verim...

miskab
22. mar 2017

@desza17 jeeejha moja zlata je mi to strasne luto,,,, som tak verila ze vsetko bude o.k, prajem vela sil a drz sa moja :( je to tazke ale zvladnes to a budeme bojovat mi sme silne

desza17
22. mar 2017

Viete niektora ked som nebola na kyrete,ale este som to cele neodkrvacala,za kolko mozem ist na dalsi ket?

leelloo
22. mar 2017

@desza17 ach moja 😢 tak sa mi tazko hladaju slova, tak velmi som verila a dufala. Je mi to strasne luto. Su veci medzi nebom a zemou, ktore nikdy nepochopime. Vsetky pady a bole nas robia silnejsimi, ale zial tu bolest si musime prezit vsetci vo svojom vnutri. Teraz je to tazke, ale cas vylieci vsetky rany a da ti nove sily, aby si mohla ist dalej za svojou tuzbou. Z celeho srdca ti zelam, aby sa ti tvoj sen coskoro splnil ❤😍

henika14
22. mar 2017

@desza17 ahoj je mi to velmi luto ci sa ti stalo...ja som bola na tom podobne...tiez som bola 5t+5,len ja som mala gestacny vak ale zial bez plodu...diagnoza anembryomola...😢 tyzden mi to trvalo kym som sa z toho vsetkeho spamatala...chce to cas...na dalsi ket mozes ist v dalsom cykle ale si myslim ze by bolo dobre ist najprv do CAR sa porozpravat s dokim...a uvidis co ti on povie...

desza17
22. mar 2017

@henika14 idem do car pondelok,aj na krv aj na utz

desza17
22. mar 2017

@leelloo moja,je to ako zly sen,tak som verila...neviem kde moze byt problem.

leelloo
22. mar 2017

@desza17 skus sa poradit s doktormi v car, ake vysetrenia by ti este odporucili. Drzim ti velmi palce, raz sa to musi podarit

henika14
22. mar 2017

@desza17 a v nemocnici ti čo povedal doktor?

desza17
22. mar 2017

@leelloo isto poradim,tebe prajem krasne tehulkovanie😘