Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@chevalbleu .. to mas este 2 dni, sobota, nedela a odber v pondelok, to este foliky porastuuuuuuu 🙂
@vevericka13 Este 4 dni!!! Cas sa vlecie ku koncu, to mi je jasne 🙂 Preto som si kupila lacnucke testy z netu a budem porovnavat kazdy den 🙂
@vevericka13 ja som len jeden den ked mala prísť MS mala slabučkohnede to je uplne normalne odvtedy nič ..no dufam rirzikové obdobie mam už za sebou 🙂 tak držim palce nech to dotiahneš do uspešneho konca!
@angels882 ahoj mne robili odber na asi 18-19 den teraz neviem presne a čakali kým mali aspon tých 20mm ale mali aj 17 18mm ako ktoré..nechali radšej dlhšie aby boli v nich zrelé vajička...
tak držim palce aby boli zrele a kvalitné vajička!
@maminka1986 dakujem, tak ja som na uplom zaciatku a uvidime, ci aj krv ukaze pozitivne hcg
@chevalbleu dakujem idem az v stredu
@vevericka13 to som bola aj ja pred pár mesiacmi a už som tehu..hlavne ver!! 🙂 vela šťastia
@ciglianova nepodarilo sa. Tak vam drzim palce aby sa to vydarilo
@vevericka13
@monnito to mi je ľuto. 😢 mate ešte mrazačikov? hlavu hore trošku si oddýchnete a najbližšie sa to podarí 😉
@maminka1986 dakujem veriiim
@monnito to mi je luto, hlavu hore, chod si za svojim cielom, raz sa to podari
mne tie ciarky od piatku nesilneju...
@vevericka13 už ich nekontroluj tolko 😉 moja kamoška ma 4 deti a povedala že ani pri jednom nemala uplne tmavú čiarku len taku slabučku a ta rodí ako jabloň 😀
@ciglianova ten vlavo je dnesny a v pravo piatkovy
@vevericka13 ani ja nemam silnejší hlavne že niesu biele 😉
@ciglianova
@vevericka13 baby kloko dni ste po ET alebo KET? mne silneli každým dnom ako stupalo Hcg..držim palce!!!
.. Co by som ja dala za taku ciarocku... nicoho sa nebojte drzim palce. A kedy sa chystate na krv?
@ciglianova
@vevericka13
@vevericka13 vyzera to dobre, neboj! Hlavne ze neslabne ako mne pred rokom. Uz len 2 dni, drzim palce!
@monnito ja v stredu, aj ked zosilnela, stale je to slabe, robila som aj rapiclear a tiez slaba
@chevalbleu dik aj tak sa bojim
@ciglianova kolko si po et? ja 12 dni
@chevalbleu toto som nasla na nete a dalo mi to nadej
Baby, chcem sa opýtať , vo štvrtok ma čaká OPU, moje druhé IVF. Pri prvom ET nikto neriešil výšku sliznice, pozornosť sa tomu venovala až pri KET. Akú máte skúsenosť vy? Zisťovali Vám pri ET výšku sliznice? Ďakujem
@vevericka13 videla sim tie testy a zacalo silniet az na 12.den, niekto ma pomalsie nabeh. Ja som mala aj spinenie k tomu, tak aj to bol zly znak.
Prave mam za sebou ER, trochu som citila bolesti na pravej strane, ale vdaka oblbovakom to islo rychlejsie. Uroda 17 ks, ale zrelych bude samozrejme menej. Zajtra sa dozviem, kolko sa oplodnilo, som zvedava 😵
@vevericka13 .. drzim velmi palce, treba si pockat do stredy na krvicku, ta je ista 🙂
ahojte, tak som to nevydrzala a zase urobila test a ciarka uplne slaba, mna porazi 🙂
ten slabi bol iny test a skusila som zase pepino a stale rovnaka ciarka ako od piatku 🙂 tak som kludnejsia
@monnito ahojte dnes som bola na krv HCG 592 na 13den 😀

@chevalbleu az 14.10