Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@simonesi dakujem. urcite chcem skusit soft... Len teraz neviem ci v Brne, alebo v iscare este pokracovat. Mame este jeden preplacany pokus, ale ten by sme si nechali v rezerve ak by nahodou naozaj prislo k tomu ze potrebujeme darkynu. Prepac, nepamatam si ci som sa ta uz pytala, kam si chodila a chodis do centra?
@summer_103 s reprofitu mám syna teraz som Reprogenesis pretože môj doki tam prešiel 😉
chod do Brna ja som sa na SK trápila 5 rokov a nepomohli mi v Brne 3 mesiace 😉
Babulky ja ho este ani nemam kupeny takze cakam a snad sa dockam.Snad dnes konecne budem mat cas zbehnut do lekarne😂Urcite vam dam vediet hned ako sa dozviem verdykt ale moje picity som niaka moc kludna stale az nechapem😲
@aluska1404 ty máš teda nervy 😂👍dobrá si. Tak šup šup do lekárne nech vidíme // 😉
@summer_103 no moze to byt aj nedobrou stimulkou
melatonin staci 3 mg
ten 5 mg je nejaky polsky ci co 😀 tak radsej od walmarku alebo dr. maxa ..nech tam je aj to, co ma byt
a ake mas vysledky od dzurilky ?? posielala si mi? kludne mi posli ako obrazok do spravy, ti na to mrknem..mozno ma daco napadne..
s cim si stimulovala?
amh mas pekne..tak by nemal byt problem...mozno to bolo len fakt zle a blbe obdobie
inak, co som citala statistiky ,tak ze vraj sa oplati ist do ivf skor jar lebo ako v zime...
a este ma napadlo..ja mam napr . z laveho vajecnika stale lepsie folikuly ako z praveho ..tak ci mozno to nie je aj tym..niekdy sa to tak stava
Tak baby drzte sa mi tu, vela pozitivnych testikov zelam. Nase vajicko sa neoplodnilo takze vklad nebude ☹😢☹
@summer_103 😢 och to mi je luto...ani neviem co na to povedat...drzkaj sa a vela sil do dalsieho boja 😳
@summer_103 😢 hlavu hore, ideš dalej proste musíš 🙂
@summer_103 este ma napadlo, ze neuzivaj nabuudce inofolik
on je skor naozaj na to pco a ked nemas pco , zbytocne to brat...ono sa to tam ktovie ako podeli , pripadne ako to vyplyva na klasicke vajecniky aj pri hormonoch ..radsej fakt brat klasicke vitaminy - naozaj ten zinok je super, aj koeznym - si precitaj v nk bunkach co som tam clanky davala ako vplyva na kvalitu folikov, a ten melatonin skus tiez ale 3 mg, a nejkau kvalitnu znacku, lebo ten 5 mg to si mala taku ruzovu krabicku ze? mne sa ten nepozdava
tak este to ma napadlo k tomu inofoliku ..
@summer_103 to mi je luto, moooc 😢 drz sa
@zibi dakujem, chcela som 3 mg ale nemali tak som kupila ten 5kovy.. Neposielala som ti od dzurilovej nic, vobec som to neriesila kedze pisala ze mame vsetko v poriadku.
Stimulka bola Gonal 4x 225, Menopur 3x300, 2x250, Cetrotide 5x, Ovitrelle 36h pred odberom. Mala som 1 folikul na lavej strane zrely, ale vajicko v nom nebolo a na pravej dva mensie, z toho jedneho vybrali nezrele vajicko, ktore sa nepodarilo oplodnit ako som sa pred chvilou dozvedela.
@zibi nadavam si ze som ho brala.. Mudr mi odporucila ten novy combi, tak som ho zacala tyzden pred stimulkou brat :( Coenzym Q10 tiez uzivam, a k tomu este MagneB6, Vitex, Bion3 tam je aj zinok a ostatne vit.
@summer_103 no tak to si mala riadnu klasicku stimulku gonal je fajn, a k tomu este menopur?a preco ti nedali pregnyl a dali ti ovitrelle? asi ti nesadla stimulka...
vies co niekomu skor sadne dlhy protokol ako kratky ...
@zibi ahoj, chcem sa ťa opýtať, zas mi mešká MS, dnes 31DC, test negatívny no cca mesiac beriem inofolic plus. Nemôže to byť tým? 🙄
@summer_103 ja mam tiez pocit ze mi skor poskodil ako pomohol....no co uz...ostava mi uz verit ze tie 2 fazulky v brusku zabojuju...

@zibi ahoj Zibi, dakujem ti moc za rady.. Mam 36 rokov, AMH 1,36. Brala som inofolic combi, melatonin 5 mg pred spanim, mat. kasicku, vit D 15000 IU uz mesiac pred stimulaciou, NAC som tiez skusila 2x 600mg denne a nejako mi to nepomohlo 🙄 nechapem uz nic...
Reproimuno mam ok, v januari som bola v nitre u Dzurillovej. Nevidela ani naznak preco by sa z imunitneho hladiska nemalo darit, napriek tomu, ze s byvalym parternom pred 4 rokmi som mala BI proti trofoblastu liecenu... ALA si nastudujem. Dakujem.