icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

petajan
8. apr 2017

@simonesi Reprogenesis Brno

evca8285
8. apr 2017

@haannka viem, ze je tazke verit, ale az krv ukaze... velmi drzim palce aby si v pondelok mala dovod na radost... velmi na teba budem mysliet a drzat palce... ❤

simonesi
8. apr 2017

@petajan nooo aj ja k Stelclovi 😉

oliva001
8. apr 2017

@petajan ahoj, je to individuálne, ja som mala clostil 1 tabl. denne a z toho 6 folikulov. Tiež som podľa lekárov v poriadku, preto taká slabá stimulka.

dzanka72
8. apr 2017

@oliva001 ahoj, mozem sa spytay v akom care ti "naordinovali" takuto stimulku?
lebo v maji ideme tiez a nechcem do seba pchat vela hormonov zbytocne.. tiez som zdrava len mm ma zly spg

oliva001
8. apr 2017

@dzanka72 chodím do gynfivu, ale táto stimulka bola iba pred IUI, ktorá sa nakoniec pre veľa vajíčok nekonala. Pred IVF som mala diphereline, gonal a luveris.

bobricek1979
8. apr 2017

@vrds no v našom centre ho nerobie a idem na ket ak ten nevyjde ideme skúsiť cz

dzanka72
8. apr 2017

@oliva001 aha 🙂 dakujem za info

gabitv
8. apr 2017

Zienky mne prestala tmavnut uz 4 den je rovnaka 😨

barbor_ka
8. apr 2017

@gabitv neboj, mozno tmavne kazdych 72 dni, nestresuj sa! Kedy ides na krv?

barbor_ka
8. apr 2017

Hodin som myslela, nie dni ☺

desza17
8. apr 2017

@barbor_ka myslim...o chvilu je pondelok,a tebe daju len tie naj naj spravy💗🙏

gabitv
8. apr 2017

@barbor_ka v pondelok idem na krv tak dufam ze to bude ok

kaca1985
8. apr 2017

@desza17 ahoj tak už mam po KET 😀 len som sa neopýtala ci s progesteronom pokračovať už od večera alebo az od zajtra rana. Dnes rano som si ho dávať nemala mi na utz povedali. A pokračovať aj s estrimaxom. Mam normálne fungovať tak sa budem snažiť aby som na to stale nemyslela 😀

gabitv
8. apr 2017

@barbor_ka akurat mam divny pocit pretoze mam krce ako pred ms ☹

barbor_ka
8. apr 2017

@gabitv to aj ja mám už tretí deň v kuse a ešte to špinenie k tomu, nevzdáavaj sa!

gabitv
8. apr 2017

@barbor_ka verim ze nam v pondelok povedia len same dobre spravy 🙏

barbor_ka
8. apr 2017

@gabitv určite! 😍

wanda52
8. apr 2017

@domca002 ahoj, ja mám tie isté a mám ich v krabici v skrini, nám ich nekázali dávať do chladničky.

pavlinakol
8. apr 2017

@haannka hlavu hore, veď to je ešte veľmi skoro na testovanie, vydrž a klud 🙂

domca002
8. apr 2017

dievcata ako ste pokracovali ked vam neprisla ms.nacas pred stimulkou?

barbor_ka
8. apr 2017

@domca002 čakalo sa na ms

glopsa
8. apr 2017

@simonesi krasa tesime sa

desza17
8. apr 2017

@kaca1985 ja,som si vlozila progesteron hned po vklade,a vecer to je samozrejme.nezabudni na ten progesteron,je to dolezite.velmi drzim palceky.kto ti robil ket?mas sj foto?

barbor_ka
8. apr 2017

@desza17 ale hcg 1000 by bolo asi vela, nie? Kolko si mala ty na prvej kontrole?

kaca1985
8. apr 2017

@desza17 ďakujem 😀 Dr. Krajkovic. Áno mam aj foto 😀 dávam si aj kys.listovú a na letáčiku je napísane že v jednej tbl.je 500 % dennej dávky. Neviem ci mam každý deň si teraz takú davku dávať

janulka232
8. apr 2017

@martinam1812 ešte stale Ti neprišla ms? Lebo aj ja mam ten problem,že mi začina už par mesiacov štrajkovat ms.A do teraz si ju mala pravidelnu?A neviem či to nebude už aj tym,že mame nizku rezervu vajičok.A ja,že mi daš čim skor informacie kolko budeš mat vajičok stimulaciou a zbytočne to natahuje ms🙂

martinam1812
8. apr 2017

@janulka232 no zatiaľ nič 😔 , v utorok sa chystám za mojou gynekologyčkou na vyvolávačku. So stimuláciu začínam až v máji. Bola som chorá a mala som problémy s chrbticou a brala som lieky. Tak sa chcem dať do poriadku, no tá meškajúca MS ma už dosť znepokojuje. A asi to bude tým nízkym AMH. Pred tým som brala HAK a teda som mala MS ako hodinky.

janulka232
8. apr 2017

@martinam1812 ja som tiež bola v januari na vyvolačke a prišla mi do tyždna,ale ma to znepokojuje,lebo v novembri som mala ms a o dva tyždne znova a od januara mi meška aj teraz mi meška zase vyše tyždna.A to sme chceli ešte skušat nativ cyklus

martinam1812
8. apr 2017

@janulka232 aj ja som bola už raz vo februári a dostsla som MS na 7 deň od vyvolávačky. V marci som mala MS na 19DC a teraz som 35DC a stale nič. Mňa čaká IVF niekedy v máji.