Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@dagmarik ano presne mne to vychadza o 4 dni neskor len smola ze to je sobota :( tak na krv mam prist az v pondelok... ale ja urcite tiez budem testovat vzdy tak robim asi tak na 12 den skusim
@dagmarik kolky si mala teraz vklad? Ja mam tiez take pocity raz tak a raz neverim ze preco prave teraz by sa to malo podarit...
@katka17044 ja som plánovala už 9. deň testvať, ale dočítala som sa, že pregnyl môže byt v tele 10 až 11 dní, tak radšej tiež ten 12., aby som šla na istotu 🙂 držím palce.
@katka17044 mám za sebou 2 IUI a z 2. IVF a tot je tretí vklad a ani raz pozitívny test :(
@dagmarik u nas sa uz na 10 den chodi na krv pri et ja som pri et testovala tak na 7-8 den ale jasne nie je sa kam ponahlat
@dagmarik aha... ja tiez asi 2iui a 3ivf z toho toto 8 vklad a len raz za neuchytilo inak vzdy. Mas vsetky vysetrenia spravene?
@dagmarik ano tiez pregnyl ale krv beru na 10 den ono sa to asi len v moci drzi ale robila som si aj testy ale fakt je pravda ze sa to drzi tolko dni ale ukazalo mi to ciarku a aj sa uchytilo som si nikdy ten pregnyl neuvedomila vy chodite az na 14 den na krv ze aj pri et aj pri ket
@katka17044 mám hematologické vyšetrenie, reprodukčnú imunológiu, genetiku, diagnostickú laparoskopiu. Nič, okrem lahkého stupňa endometriózy , mi nebolo zistené. Spg v norme, takže príčinu neúspechu nepoznáme :(
@dagmarik tak to mas naozaj vsetko spravene ine ma asi ani nenapada... jedine hysteroskopia kde pozeraju maternicu ja som teraz v sept. na tom bola... lebo uz som tiez nevedela ze co... mne zistili na rep. imuno protilatky proti trofoblastu a spermii a beriem fraxiparin. A embryjko ktore ti vkladali akej kvality?
@katka17044 vážne rozmýšľam na tým, že pôjdem na 10. deň k svojej gynekologičke, nech mi zoberie krv, to bude piatok a v prípade neúspechu budem mať cez víkend dostatok času sa z toho spamätať.
@dagmarik urcite u nas beru na 10 den tak urcite by ti to uz ukazalo hcg a ake embryjko ti vkladali?
katka17044 @len tri vajíčka boli získané, oplodnili sa ICSI všetky, ale zostali len dve expandované blastocysty, jednu vložili a jednu sme dali zamraziť. Ty máš tiež kvalitné embryjko, čo som čítala. Mne dal preventívne anopyrin, pri tomto vklade, tak uvidíme, či zaváži. Ale ako som hovorila, ja ani neviem, či výška sliznice bola optimálna v deň transferu :(
@dagmarik ja som pri prvej stimulke ktora bola jedine negativna som mala tak malo vajicok 5 z toho 3 embryjka a z toho len jedno na vklad... to sa mi bali dat vyššiu davku uz potom pri druhom som mala 11 vajicok a pri tretom 13 a na kontrole si mala aku sliznicu ci pri et sa nechodi? uz si to nepamatam...
@katka17044 aj pri ET sa chodí na kontrolu, ale mne kontroloval len veľkosť folikulov, aby vedel zmeniť lieky o sliznici sa nikdy nezmienil nič. Pri odbere som sa na ňu pýtala, či je nevyhnutne brať estrimax, že možno mam výšku sliznice optimálnu, tak odpoved bola, ze toto je bežná prax. Už mi zostáva len veriť a dúfať, že všetko bude dobre.
@dagmarik ale urcite bola dobra neboj... inak ako sa citis? A embryjko bolo po pk?
@dagmarik aha uz to citam ze blastocystu mas tiez tak super musi sa to podarit
@katka17044 občas mám bolesti ako na ms, nie stále a inak všetko v pohode, žiadne príznaky :( áno, 5 dňová kultivácia. Vy ste vkladali tiež jedno?
@dagmarik ano tiez jedno uz posledne.... ked mas pocity ako na menzes tak to je veeelmi dobre znamenie
@katka17044 🙂 ďakujem za povzbudenie, bodaj by si mala pravdu 🙂 ja si myslím, že to môžu byť dozvuky zo stimulácie.
@ciglianova ahoj ako dopadlo sono? ja som dnes 11 dc a folikul 14 mm a sliznica 6mm takze povedal, ze bude ovulacia a budeme robit ket v prirodzenom cykle. vlozi sa 5-6 dni po ovulacii, lebo tolko ma embryo. na 14 dc idem zase na sono, to bude v piatok
@katka17044 mozem sa ta spytat, to ti zvysovali davku liekov, ked si mala viac vajicok? ja mam len jeden vajecnik ale pri prvom ivf som mala 6 vajicok, dali sme ich napichnut, tak sa vsetky oplodnili. jedno sme vkladali a tri mrazili, jedno zaostavalo vo vyvoji

@katka17044 krv mám až 3.11., ale predtým sa testnem, aby som vedela adekvátne reagovať 🙂 ty o štyri dni neskôr ako ja, že? Ja chvíľami verím, že tentokrát sa to už podarí a potom ma prepadne pocit, že opäť to nebude pozitívne, no a takto na striedačku je to u mňa 🙂