Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Vcera som si pichla pregnyl do stehna a mam to miesto cervrne, horuce a boli, stretli ste sa stym?
@glopsa mne to ouchalu do zadku tam sa to má či nie?
@barbor_ka
@bobricek1979 picha sa do svalu, v letaku bolo ze aj do stehna, zadku a moze do brucha. Doktor mi kazal do svalu.
@barbor_ka @bobricek1979 môže aj do stehna
@glopsa a áno môže to zčervenat a bolieť
Ahojte. Nikto nic? Môžem po KET užívať kys.listovu 1 mg (500% dennej davky ) v jednej tbl.?
@martinam1812 ja už mam za sebou tri krat IVF soft,ale iba jedno vajičko som mala teraz skušame nativ a potom už darkyna☹ tiež som bola zo začiatku proti,ale tužba mat aspon jedno dieta je silnejšia.Ale keby že mam aspon jedno dieta ako ty tak to odmietnem
@janulka232 a prečo si mala len soft a teraz nativ a nie klasické IVF? Aké máš AMH?
@martinam1812 neviem prečo nikdy som nemala klasicke ivf aj som sa pytala doktora či nie su injekcie lepšie,ale už si nepamätam čo mi na to povedal.Ked som začinala riešit umele oplodnenie mala som amh 0,23 a teraz mam už iba 0,8 ak sa mi to ovšem zase neznižilo
@janulka232 no ja som v decembri mala len 0,03 a teraz neviem, no asi to nebude dobré keďže mi blbne cyklus raz MS na 19DC a dnes 36DC a stále nič 😔
Ahojte ja som zacala prave moje prve IVF,vcera som zacala si pichat Decaceptyl na 23 DC,mam dlhy protokol..4roky sme sa snaziili. A za ten cas mi zislstili ze mam endometriozu a k tomu este autoimne ochorenie stitnej zlazy. Ziadne dieta a 32r. na krku.:( chodim k doc.Toporcerovej. Snad sa zadari
Baby co beriete ako vyzivove doplnky ..?zacala som zo stimulaciou v inj. Beriem len kyselinu listovu,staci to?
@simonesi jasné som si už pozrela na nete tak je🙂

@barbor_ka - ano, prvy krat som do dvoch dni bola chora tak asi aj to mi nepomohlo :( teraz verim ze to bude uspesne