Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
dobre ránko tak dnes test úplne slabulinká čiarka, hcg mi kleslo tým pádom. som bez menzesu neviem či užívať lieky ďalej alebo vysadiť.
Nooo nič to za mesiac pôjdem na ket 😝
@haannka mrzí ma to veľmi..
😕
@cherrinka11 dakujem moja zkata :* ano uz len na pekne veci budeme mylsiet ze budeme tehulky 🙂
@miskab už sa nám to blíži 😍
dievcata zajtra idem na prvu kontrolu ko vajka rastu.ako ste to mali vy na 5 den?ako by to malo vyzerat?
@cherrinka11 anoooo uz sa neviem dockat 🙂 :*
Dnes stimulujem 8 den, a dnes som mala dostat menzes, no vobec sa tak necitim. Ziadne priznaky. Co mna vsetko zvykne boliet. A dalsia vec nezvykne mi meskat.Je to normalne ze meska pri stimulacii?
@lemkarasto urcite ano. Mne meskal 8 dni pri stimulacii.
Ahojte tak uz je koniec uz ani dusik nie je test uplne biely 😢 , len to nechápem ani nespinim ani nekrvacam
😢 to mi je strasne luto 😢 to je take nespravodlive....
Ja som v pondelok vysadila lieky a stale mi tiez nedosla ms 😔
Ako prebiahal u vas dlhy protokol?? Mozte mi to prosim vysvetlit? Naco sa picha ten decapeptyl? Niekto mi tu napisal ze to nieje na stimulaciu ...zacinam mat v tom chaos.
@lemkarasto decapeptyl je doplnková liečba na vyvolanie ovulácie za účelom umelého oplodnenia a prenosu embrya 😉
Ahojte snazilky tie co uz ste po opu davali ste si aj PK a lepidielko? Mna zajra caka opu a rozmyslam co si dame.
@martinam1812 vdaka, a je normalne ze meska menzes? V stredu 19 mam mat kontrolu, doc. ratala s tym ze budem vtedy 5DC

@glopsa drzim silno palce 😙