Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lemkarasto Nie je to super ja som mala len 4 😉
Dievčetá viete mi poradiť 🙏 bola som teraz na folikumetrii a na pravom vajíčku mám 18mm folikul(že to bude určite cysta) a na ľavom 3 folikul (8,9,12mm) doktor mi odporučil stopnuť stimulku, že skúsume na buduci mesiac. Dnes som 8 den po menštruácii. A sliznicu mám iba 3mm. Stimulovala som iba 5 dní s femarou. A čo teraz?☹ Vy ste kolko mali na 8DC? Foliky?Dakujem za každú odpoved
@drobec1281 Ahoj,môžem sa ťa opýtať aké veľké a kolko folikulov si mala ked si chodila na folikumetriu? Dakujem
dala by som si spraviť repro imuno testy,najmä kvôli tomu kyretu.. aj my si chceme dať pre istotu spraviť, uvidím, či to stihneme pred ivf.. každopádne ak to nevyjde, pred prípadným ket budeme múdrejší.. skús si zavolať do centra kde to robia a opýtať sa, či ti to spravia aj bez doporučenia od CAR.. lebo už dve neúspešné iui sú dôvodom..
@petajan mala 17mm2x13mm 19mm3x14mm.take som mala na obidvoch strán.Tak čakáme 2 tyzdne😃😃
@lemkarasto achhh zeny, kolko by ste ich chceli? Ja som mala 13 folikulov a vsetky prazdne, ani jedno vajicko. Este sa ti zda 10 vajicok malo? ☺ 10 je az moc dobre.
@drobec1281 to sú pekné folikulky.ale bola si viackrát na meranie?Prvé meranie si ml kolko?
@petajan Mala 2fofliky ktoré neboli prázdne.
@drobec1281 ja mám 3 na lavom vaječníku.ved si myslím že to nie je málo na soft ☹ tak neviem,či ísť ešte v pondelok na utz alebo nechad tak všetko☹
@petajan Prvý krát som bola 2.5 vtedy som ich mala ešte malé a druhý krát som bola 5.5a už som mala lepšie.Chodila som do Splnu na meranie a kontroly
@drobec1281 ved aj ja si myslím že by mi dorástli,tak nechápem doktora.možno skočím v utorok na utz a nechám sa prekvapit,ve ovu by som mala mať až budúci štvrtok-piatok
@montblanc presne ako pises.ja zas mam vzdy opak! 29 folikov,21 oplodnenych a 15 perfektnej kvality,blastocysty a moruly.len pruser,pravidelny hyperstimulak a tazkosti a problemy,aj pri nizsich davkach liekov! Len sa im asi u mna nepaci,lebo sa maju problem uchytit,kvoli mojmu myomu a silnej menstruacii.chcem tym povedat,ze kazda z nas je individualny pripad a reagujeme rozne.hlavne nech je tato nasa snaha so stastnym koncom 🤰
@petajan držím ti palce by ti to vyšlo😃😃😃
Baby.To je moje prve IVF tak este zbieram skusenosti od ostatnych 🙂 zatial mam vraj sest krasnych embryi,dufam ze vydrzia mam predlzenu kultivaciu 🙂
@montblanc ja nemam sajnu totizto je to moje prve ivf ale diky za nazor
@19martinka89 dakujem, som rada aj mne zostalo sest ktore su vraj kvalitne,dufam ze vydrzia 🙂 co najviac
@petajan Ja som mal 6d.c. 5-7,,7-8,, a 1* 11,,, a 9d.c. od10- 12 do 14-16 sliznica 5,1 a vraj mi rástli tiež pomalšie
Kočky.Mam dalsiu otazku, kolko embryi ste si nechali vlozit,2 alebo len 1? Ja sa neviem s muzom rozhodnut😅 on si nevie predstavit mat dvojcata 😅
@simonesi vdaka 🙂
@lemkarasto no mne z tých 6 sa jedno ,vraj krásne, vkladalo a teraz čakám či sa chytilo.A zvyšné 4 sa mrazili a jedno nebolo už vhodne mraziť (asi sa prestalo deliť).
@19martinka89 tak drzim palce, my sa rozhodujeme ci jedno ci 2 vlozit
@lemkarasto Ja som si dala vložiť teraz 2 ,lebo uz mám za sebou 3 neúspešné vklady.No žiaľ,vyzerá to tak,ze aj tento je neúspešný😞
@linda243 to je mi ľúto

@lemkarasto ja som mala pri odbere 9 a čo bola so mnou jedna pani tá mala len 5 takže 10 je podľa mna pekne. Z tých 9 mi ostalo 6 oplodnených.