icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

lemkarasto
12. máj 2017

@linda243 ake mas problemy? Ak smiem vediet,

barbor_ka
12. máj 2017

Dievcata, ktore ste pred stimulkou, zostalo mi jedno cele balenie Merionalu a z druheho 6 ks. A tiez Utrogestan skoro cele tri balenia. Ak by ste niektora potrebovali, ozvite sa. Je to škoda vyhodit.

petajan
12. máj 2017

@simonesi RG Brno-Stelcl

petajan
12. máj 2017

@19martinka89 aj ty si mala soft? a bol odber kolko vajok?

takaaa
12. máj 2017

@lemkarasto ja som si dala vlozit stale 2 ked sa dalo. 4 krat neuspesne a piaty pokus tiez s dvoma, cakame dvojicky 👶👶

lemkarasto
12. máj 2017

👏 super 🙂 , nebojis sa trosku ci to zvladnete?

takaaa
12. máj 2017

@lemkarasto urcite ze hej. Ale na druhej strane stale sme chceli minimalne dve deti a je to pre nas velky zazrak, ze na piaty pokus sa uchytili obe. Uz sme si fajne zufali.

lemkarasto
12. máj 2017

@takaaa aky problem ste mali?

simonesi
13. máj 2017

@petajan k nemu chodím aj ja ak ti on povedal stop, ver mu je to pán doki - vie, čo robí 😉

simonesi
13. máj 2017

Dnes posledné testovanie 12 dpo 👶

wanda52
13. máj 2017

ahojte dievčatá, v piatok som bola na odber vajíčok, dnes budeme volať, ako sa nám oplodnili. Mali ste niektorá také slabé krvácanie, ja to pozorujem pri cikaní a teraz neviem, od dnes mám užívať vaginálne progesterón, že či ho môžem vkladať, keď trochu krvácam. Plánujem volať aj do centra, ale zaujímalo by ma, či ste to niektorá mali, ďakujem.

anibet
13. máj 2017

@linda243 ako vies ze neuspesny?

takaaa
13. máj 2017

@lemkarasto problem bol iba na strane manzela. Katastroficky spermiogram

linda243
13. máj 2017

@anibet robila som si aj dnes test a negatívny😢Ale nazaciatku mi vyšli 2 pozitívne,takže hcg uz teraz kleslo.Mala som to tak aj pri prvom ET

linda243
13. máj 2017

@lemkarasto u mna nezistili nič,ale manžel ma veľmi zlý spermiogram

linda243
13. máj 2017

@takaaa Ahoj.Môžeš mi prosím ta napísať,aké vyšetrenia absolvoval tvoj manžel a aku liecbu mu nasadili? My máme rovnaký problém.Mám za sebou 4 vklady.Teraz som si dala vložiť 2 embrya,lebo viac nam ani po PK nezostalo.Ale prvé 2 testy boli pozitívne a včera a dnes uz negatívny😦 A kam chodíš do car? Ďakujem za info

linda243
13. máj 2017

@mybaby1 Takže test je negatívny😢

cherrinka11
13. máj 2017

@linda243 ahoj môj má tiež zlý spermiogram a ideme skúsiť Kotvicnik zemný,zinok a Decko, to mi poradila kamatatka a ten Kotvicnik som si objednala aj pre seba.Skus pozrieť ns nete.

simonesi
13. máj 2017

@linda243 ak si mala 2 testy pozitívne a potom negatívny znamena to že embryo sa chytilo a potom pustilo, niečo mu vadilo, máš hematologiu urobenú

takaaa
13. máj 2017

@linda243 vsetko mozne, testovali ho na genetiku, ci nieje prenasacom nejakych chorob, ci ma xy chromozon, ultrazvuky, ci mu preteka dostatok krvi cez semenniky, prostatu, hormony z krvi...v konecnom dosledku bol asi u 4 roznych urologov ,bral najroznejsie vitaminy na svete, niekolko mesiacov aj antibiotika na zapal prostaty, ale vysledky sa mu len zhorsovali. Po 5 rokoch boja sme sa rozhodli pre ivf_icsi. Niekolko davok spermii sme mali vzdy zmrazene, lebo sa stalo ze cerstva davka nevydrzala ani do oplodnenia. My sme nikdy nemali na 5 den kvalitne embrya, stale boli pozadu. Mali sme dokopy 5 vkladov. Pozitivne vysledky sme mali iba z dvoch vkladov, z prveho, ked sme vkladali na 3 den _ to skoncilo v 8 tyzdni ako biochemicke a z posledneho transferu ked sme vkladali na 4 den. Transfery na 5 ty den boli u nas vzdy negativne. Asi sa bambulkam dari lepsie u mna 🙂 boli sme v gyncare kosice.

lemkarasto
13. máj 2017

@linda243 u nas naopak,moj muz ma vyborny spermiogram no ja mam endometriozu, a stitnu zlazu

saxana15
13. máj 2017

@simonesi krasa! Blahozelam! Verim

mybaby1
14. máj 2017

@linda243 ani si nevieš predstaviť ako mi je to ľúto 😫😪😢to som ani nepočula,aby najskôr bol pozitívny a potom negatívny,je mi to naozaj veľmi ľúto,ale dúfam že budeš mať dostatok síl na to,aby si sa dala na to znova,aby ste sa len predsa dopracovali k svojmu cieľu bábätku 😘aj keď verím,že teraz je to veľmi ťažké

mybaby1
14. máj 2017

@simonesi blahoželám k pozitívnemu výsledku 😉

simonesi
14. máj 2017

@mybaby1 ďakujem 😉

linda243
14. máj 2017

@mybaby1 Ďakujem ti veľmi pekne.Takto som to mala pri prvom ET,este 11d bol test pozitívny a potom to začalo klesať.A raz aj prirodzene,tiež to isté ale do 8tt.Povedali mi,ze je to biochemicke tehotenstvo.Najskôr sa uchyti,ale časom sa prestane vyvíjať..Ale zatiaľ neprišli na to prečo...Momentálne som z tohto strašne sklamaná.Ale s manželom sme sa dohodli,ze skúsime to Brno,ale až v novembri..Tebe držím strašne moc palce,aby pekne rástlo a uzivajt si tehotenstvo.

linda243
14. máj 2017

@cherrinka11 Ahoj.Kotvicnik zemný,zinok,selen,fertil man,to všetko uz muž užíval ,ale absolútne ziadne zlepšenie 😞 Potom nam známy odporucil Pregnyl,ze jemu to pomohlo tak sme ho zohnali a vtedy sa mu o 2 % spermiogram zlepšil.Ale stále je to málo😞

linda243
14. máj 2017

@simonesi ano,hematologiu mam spravenu,všetko Ok. Toto je uz tretí krát čo to takto dopadlo.Raz som mala do 10 tt biochemicke tehotenstvo.Ale nevedia nájsť príčinu.Pravdepodobne to bude v spermiach,ale zial v Iscare nič neriesia.Tak pôjdeme skúsiť Brno.

linda243
14. máj 2017

@takaaa Aj moj bral všelijaké možné vitamíny,ale absolútne nič mu nezabralo.Potom nám známy odporučil Pregnyl,ze jemu to pomohlo,tak som ho zohnala a po 3 mesiacoch sa mu spermiogram zlepsil z 99% patologickych na 97 % .Ale stále je to málo..Raz po Ket som mala biochemicke tehotenstvo do 10 tt.Po ET mi Hcg stúpne,ale potom začne klesať.Vždy mi vkladali po 5 PK.Môžno by bolo lepšie ho vkladať skôr..Teraz z posledného odberu sme nemali kvalitné embrya,na 5 den PK boli len 50 bunkove.2 mi vlozili a tretie ešte nechali sledovat.Ale potom mi volali,ze za nedelí,takže mrazit ho nebudú.Chceli by sme ešte vyskúšať Brno.Ci nám tam nebudú vedieť pomôcť.

simonesi
14. máj 2017

@linda243 ja mám to isté ale podaril sa nám v Brne chlapček teraz skúšam na novo
Prvé ET hcg kleslo teraz KET nooo snáď to dáme vyzerá to zatiaľ Ok 😉