Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@petajan hej ktátky soft a mala som 9 vajíčok
@linda243 a čo je to ren Pregnyl?poznám len injekciu na spustenie ovulácie 😀
No vies co ja by som si dala spravit nový spermiogram v inom centre,trebárs v tom Brne, či je naozaj až taký zlý..môj má tiež veľmi zlý,spermie sú leziaky a len jedno percento schopných a lekár v Brne povedal,že nevidí problém ak pôjdeme ICSI.
@cherrinka11 My sme si prvý spermiogram dali urobiť v gyncare a mal 3% dobré. Išli sme do Brna po 3mesačnej ,,kúre" plné vitamínov a mal 1% dobré☹
@petajan hmmm,tak áno len by som bola zvedavá z viacerých strán,no neviem,niekedy je to naozaj tak..
@cherrinka11 ano,presne ten Pregnyl 😉 injekcie🙂 Spermiogram sme davali robit aj v jednom cente v Nr a potom este v Ba v inej klinike,kde nam spravili úplne podrobný.Tam sme dali spravit aj Fragmentaciu DNA v spermiach.Žiaľ vyšlo 99% patologickych,z toho 47% mŕtvych a zvyšok je ,ze maju 2 byčíky,nepravidelny smer,zlú pohyblivosť.Tak preto chcem počuť aj názor iného odborníka a o Brna som čítala ken samé dobré veci.Snáď nam niečo poradia
@cherrinka11 ICSI som mala teraz naposledy robene..Ale žiaľ aj tak nič..
@linda243 tak to mi je ľúto,ale netreba zufat, zadari sa určite 😊,je to veľa aj o psychike,držím ti veľmi palce..skús Brno 😉
@cherrinka11 ďakujem pekne 🙂 Veď jasné,vyskúšame Brno a uvidíme čo bude.Aj tebe drzim palce 😉 veľa šťastia
Dievcence ja mam zajtra ET, no uz dnes som v noci nemohla spať, mam stresy co bude strasne tuzit po babu..ako ste to zvladali?
@lemkarasto hlavne klud a pozitivne myslenie 🙂 ale to cakanie je asi pre kazdu z nas najhorsie po KETE . . .
@anibet ja mam prvy embryotransfer nie ket
@lemkarasto postup je rovnaky, vlozia a cakas 12 dni na prvy test 🙂 aspon ja som to tak vnimala
@linda243 ako vedia že je to biochemické ? ako to tu všetko čítam tak sa bojím dnes som bola 10den po vklade výsledok 76,5 čo mi v gynfive povedali, že to je pozitívne, ale bojím sa aj tešiť.
@19martinka89 Keď ti najskôr vychádza test pozitívny,no po čase začne klesať..Ja som mala raz prirodzene,doma mi testy vychádzali pozitívne,ale uz na poslednom bola ciarka slabšia.Po krvnom teste bolo hcg len 47 😞 Potom po ET som mala na 14 d hcg 146 .kazali mi prísť o 2 dni znova na krv a to uz Hcg kleslo😞 Potom po KET 14d bolo hcg 240,super,tešila som sa.Ale pri prvom sone sa im nieco nezdalo,ze nie je tlkot srdiečka a je veľmi malinke.Zobrali mi znovu krv a Hcg uz riadne kleslo.Ale ty sa nič neboj,treba veriť,ze to bude dobré.Aj ja stále dúfam,že raz aj donosim😉 Držím ti silno palce,nech len pekne rastie 🙂
Baby aké máte výsledky z krvy 10 dní po vklade? Ja mam 76,5 sestrička mi povedala že je to málo a v gynfive mi povedali že je to tehotnosť ,bojím sa aj tešiť aké máte skúsenosti??
@19martinka89 ja som mala 14 dní po vklade 1088. Ked sme boli na IUI tak som mala len 131 a nedopadlo to dobre.
Dá sa tomu dáko pomôcť, aby to dopadlo dobre??asi nie či?
@19martinka89 je úplne jedno akú výšku hcg máš dôležité je aby rástlo 😉

@linda243 do 10 tt? A dovtedy vsetko ok? Srdiecko bilo a babo rastlo? Si ma vystrasila teraz. Ale v 10 tt to uz urcite nie je biochemicke, to sa uz berie ako potrat.