icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

barbor_ka
14. máj 2017

@linda243 do 10 tt? A dovtedy vsetko ok? Srdiecko bilo a babo rastlo? Si ma vystrasila teraz. Ale v 10 tt to uz urcite nie je biochemicke, to sa uz berie ako potrat.

linda243
14. máj 2017

@simonesi Tak to je super😀 Držím palce🙂A ako dlho ste čakali pokym vám tu na Sk schválili žiadosť z poisťovne? A tu žiadosť ( tlačivo)si si bola zobrat v poistovni, alebo ti to vypísali tam na klinike ?

linda243
14. máj 2017

@barbor_ka dovtedy bolo všetko v poriadku.Potom som šla na sono a nebol tlkot srdiečka .Zobrali mi ešte krv,ale výsledok bol zlý .Po vysadeni liekov trvalo az 2 týždne pokým som začala krvácať.

19martinka89
14. máj 2017

@petajan hej ktátky soft a mala som 9 vajíčok

cherrinka11
14. máj 2017

@linda243 a čo je to ren Pregnyl?poznám len injekciu na spustenie ovulácie 😀
No vies co ja by som si dala spravit nový spermiogram v inom centre,trebárs v tom Brne, či je naozaj až taký zlý..môj má tiež veľmi zlý,spermie sú leziaky a len jedno percento schopných a lekár v Brne povedal,že nevidí problém ak pôjdeme ICSI.

petajan
14. máj 2017

@cherrinka11 My sme si prvý spermiogram dali urobiť v gyncare a mal 3% dobré. Išli sme do Brna po 3mesačnej ,,kúre" plné vitamínov a mal 1% dobré☹

cherrinka11
14. máj 2017

@petajan hmmm,tak áno len by som bola zvedavá z viacerých strán,no neviem,niekedy je to naozaj tak..

linda243
14. máj 2017

@cherrinka11 ano,presne ten Pregnyl 😉 injekcie🙂 Spermiogram sme davali robit aj v jednom cente v Nr a potom este v Ba v inej klinike,kde nam spravili úplne podrobný.Tam sme dali spravit aj Fragmentaciu DNA v spermiach.Žiaľ vyšlo 99% patologickych,z toho 47% mŕtvych a zvyšok je ,ze maju 2 byčíky,nepravidelny smer,zlú pohyblivosť.Tak preto chcem počuť aj názor iného odborníka a o Brna som čítala ken samé dobré veci.Snáď nam niečo poradia

linda243
14. máj 2017

@cherrinka11 ICSI som mala teraz naposledy robene..Ale žiaľ aj tak nič..

cherrinka11
14. máj 2017

@linda243 tak to mi je ľúto,ale netreba zufat, zadari sa určite 😊,je to veľa aj o psychike,držím ti veľmi palce..skús Brno 😉

linda243
15. máj 2017

@cherrinka11 ďakujem pekne 🙂 Veď jasné,vyskúšame Brno a uvidíme čo bude.Aj tebe drzim palce 😉 veľa šťastia

anibet
15. máj 2017

@saxana15 ako sa citis? nejake zmeny ? ja nic :D ale pekne pockam do soboty, nedele a testnem 🙂

saxana15
15. máj 2017

@anibet ahoj.tiez na teba myslim.necitim absolutne ziadne zmeny a poctivo cakam do nedele! 😉

lemkarasto
15. máj 2017

Dievcence ja mam zajtra ET, no uz dnes som v noci nemohla spať, mam stresy co bude strasne tuzit po babu..ako ste to zvladali?

anibet
15. máj 2017

@lemkarasto hlavne klud a pozitivne myslenie 🙂 ale to cakanie je asi pre kazdu z nas najhorsie po KETE . . .

anibet
15. máj 2017

@saxana15 dufam, ze budeme pekne spolu tehulkovat 🙂 vsak nedelu tu mame rychlo, ja som v praci tak to ubehne 🙂

lemkarasto
15. máj 2017

@anibet ja mam prvy embryotransfer nie ket

anibet
15. máj 2017

@lemkarasto postup je rovnaky, vlozia a cakas 12 dni na prvy test 🙂 aspon ja som to tak vnimala

19martinka89
15. máj 2017

@linda243 ako vedia že je to biochemické ? ako to tu všetko čítam tak sa bojím dnes som bola 10den po vklade výsledok 76,5 čo mi v gynfive povedali, že to je pozitívne, ale bojím sa aj tešiť.

linda243
15. máj 2017

@19martinka89 Keď ti najskôr vychádza test pozitívny,no po čase začne klesať..Ja som mala raz prirodzene,doma mi testy vychádzali pozitívne,ale uz na poslednom bola ciarka slabšia.Po krvnom teste bolo hcg len 47 😞 Potom po ET som mala na 14 d hcg 146 .kazali mi prísť o 2 dni znova na krv a to uz Hcg kleslo😞 Potom po KET 14d bolo hcg 240,super,tešila som sa.Ale pri prvom sone sa im nieco nezdalo,ze nie je tlkot srdiečka a je veľmi malinke.Zobrali mi znovu krv a Hcg uz riadne kleslo.Ale ty sa nič neboj,treba veriť,ze to bude dobré.Aj ja stále dúfam,že raz aj donosim😉 Držím ti silno palce,nech len pekne rastie 🙂

19martinka89
15. máj 2017

Baby aké máte výsledky z krvy 10 dní po vklade? Ja mam 76,5 sestrička mi povedala že je to málo a v gynfive mi povedali že je to tehotnosť ,bojím sa aj tešiť aké máte skúsenosti??

barbor_ka
15. máj 2017

@19martinka89 ja som mala 14 dní po vklade 1088. Ked sme boli na IUI tak som mala len 131 a nedopadlo to dobre.

19martinka89
15. máj 2017

Dá sa tomu dáko pomôcť, aby to dopadlo dobre??asi nie či?

simonesi
15. máj 2017

žienky dnes mám hnedý výtok mna porazí úplne som na nervy 😢 rýchlo som utekala pre tehu test do lekárne a urobila ten je Ok
Čo mám robiť, pomooooooc

barbor_ka
15. máj 2017

@simonesi aj ja som mala, tri dni to trvalo, a ked som sa pytala ns to dr. Povedal, ze je to úplne normalne. Kedy ideš na kontrolu?

simonesi
15. máj 2017

@barbor_ka až na konci mesiaca ja som teraz 14 dni po vklade 😢buchla som si teraz utrogestan poobede +2 mám to strašne slabunke a iba ked sa utieram po wc, intimku mám čistú.

simonesi
15. máj 2017

@19martinka89 je úplne jedno akú výšku hcg máš dôležité je aby rástlo 😉

barbor_ka
15. máj 2017

@simonesi no to by snad nemalo byt zle. Mozno len nieco, co tam zostalo, ale ak neprestane, chod radsej na pohotovosť.

simonesi
15. máj 2017

@barbor_ka teraz som dovolala s dokim povedal že by to mohlo byť Ok mám mat kludovy režim a veľa piť vody zvýšil mi utrogestan ak neprestane do rána mám ráno volať a idem k nemu na ultrazvuk

barbor_ka
15. máj 2017

@simonesi ok, hlavne sa nestresuj. Potrebujes klud! Ak bude pokracovat, pojdes rano. 😉