icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

rogiii
Odpoveď bola odstránená
montblanc
17. máj 2017

😂😂😂 tak toto uz je prehnane. Normalne sa umyvaj tym co mas doma. To by ziadna zena neotehotnela keby vonave mydlo malo skodit. Jedine nejake kyseliny a sava nepouzivaj. Vsetko ostatne mozes. Never vsetkemu co si tu precitas.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
oliva001
17. máj 2017

ja som išla na ket s parfumom na sebe a vyšlo to aj tak 😉 oveľa viac ti uškodí stres, preto sa nad takými radami len pousmej a chod ďalej. Inak neparfumovanu kozmetiku určite v lekárni kúpiš. Všetko na citlivú pleť je neparfumovane napr. 😊

rogiii
Odpoveď bola odstránená
simonesi
17. máj 2017

@osky ďakujem si zlatá ale hcg mi kleslo na 169 🙁

mybaby1
17. máj 2017

@simonesi to nemyslíš vážne,ako sa to mohlo stať??? prečo,nerozumiem

simonesi
17. máj 2017

@mybaby1 neviem a to nevie asi nikto, bohužiaľ sa s tým mosím len zmieriť

mybaby1
17. máj 2017

@simonesi ale však to nie je možné,najskôr krásne všetko vyjde...zjavne všetko ok a potom troška špiníš a stane sa toto???veď ty si mala čiarku aj hcg vyššie ako ja na 14den od ET 😒

mybaby1
17. máj 2017

Baby chcem sa spýtať,mal niekedy niekto problém s otehotnením vo vašej rodine????Chcem vedieť,či problém nemôže byť aj genetický...u nás nikto,všetko plodné jak čerešňa...a ja???No len tak by ma to zaujimalo 🤔

simonesi
17. máj 2017

@mybaby1 vidíš nieje dôležité aké hcg máš ale aby stúpalo 😢 asi mi nieje súdené druhé bábenko, neviem netuším včera hcg 404 a aj to už muselo klesnúť pretože podľa testu som ho musela mat oveľa vyššie a dnes 169 bum a doki povedal vysadiť lieky

mybaby1
17. máj 2017

@simonesi normálne mi je do plaču z toho...z celej tej nezmyselnej situácie...viem si predstaviť čo prežívaš,asi to nebude až taká úľava...ale teš sa z toho že už jedno dieťatko máš my nemáme zatiaľ žiadne a už veľmi túžime.... koľký to bol ket resp. Ivf?šanca je ešte stále, možno aj prirodzene, či?fakt držím palce a snažím sa nerozplakať 😮

simonesi
17. máj 2017

@mybaby1 si zlatá 🙂 než som porodila Simiho mala som 8 vkladov teraz po malom 1et úspešný hcg kleslo v 4 tt to bolo minuly mesiac teraz ket úspešný hcg kleslo 5 tt 😢 a to bolo posledné, áno ďakujem za jedno dieta je to môj zázrak ❤️ tebe prajem nech si drobátko chytíš do náručia za 9 mesiacov, je to zmysel života😉

mybaby1
17. máj 2017

@simonesi si zlatá a silná žena a ja verím,že sa vám to ešte podarí...my sme na začiatku ešte dlhej cesty tak uvidíme,na ultrazvuku už bolo čo to vidieť a v stredu ideme do CAR,tak uvidím čo tam povedia,mohla by si mi prosím ťa vysvetliť ako je to s tými týždňami....strácam sa v tomto som 3tyzdne po vklade a jeden deň...ako sa to ráta, ďakujem

simonesi
17. máj 2017

@mybaby1 v tomto ti ja neporadím ale v car ti určite povedia 😉ja som v tom mala tiež chaos 😂

mybaby1
17. máj 2017

@simonesi aha... lebo niekde som čítala že v deň vkladu si akoze už v druhom týždni...tak keďže teraz som v treťom tým pádom by to už malo byť 5ttci ako....som z toho jeleň 😒

osky
17. máj 2017

😢 😢

velmi mi je to luto.
je to nespravodlive !!!!!!!!
Vela sil zelam !!!!!!!!!

simonesi
17. máj 2017

@mybaby1 daj si do Googlu tehu kalkulačku a máš to aj tak ti to budú rátať podľa poslednej menzes a ono to tak aj sedí 😉

janulka232
17. máj 2017

@bobricek1979 @maculicek1977. Baby držte mi v piatok palce zajtra doobedu injekcia a v piatok odber vajičok.Je to naša posledna šanca

bobricek1979
17. máj 2017

@janulka232 telepatia akurát som ti písala správu myslím držím modlím sa verím, že to bude fajn držkaj sa píš správu 🙂❤

bobricek1979
17. máj 2017

maculicek1977ahoj moje, ako čo nové?

martinam1812
18. máj 2017

@janulka232 držím palce nech sa podarí 🙏

cherrinka11
18. máj 2017

@montblanc ahoj Monte,tak ako?mad niečo nové?Prosím ťa ty si bola v Brne na priechodnosti vajickovodov???Chcem ísť aj ja a obvolam si centra kde to stojí najmenej,len neviem či v Brne keď to robia a ak je vajickovod upchaty či to hneď pri tom aj odstraňujú či jen zisťujú priechodnosť, nevieš?nespominali?

montblanc
18. máj 2017

@cherrinka11 ahoj. Hej mne robili v brne. 3000 kc to stalo. To bolo kontrastnou latkou a cez sono pozerali takze zakrok by bolo ine nieco uz.
Akurat som na seba nasrana ako pes. Mne po odbere folikulov neprisla ms. Meskala 10 dni a miesto toho dosla ovulacia. Tak sme sa snazili, Mozno sa aj zadarilo a dnes som prevlekala 2 tazke kyble s hlinou a tak ma bolelo brucho potom. Mozno som si to posrala. Ach ja som taka koza. Ale za to moze muz. Vodu z maleho bazena mi vylial do vedier kde mam nasadene maliny a egrese. Rano pozeram a stoji v nich voda. Tak som to terigala na slnko. Ale jedno vedro vazi 30-40 kg. No co uz. Mala som premyslat.

janulka232
18. máj 2017

@martinam1812 ahoj a ty už stimuluješ či ešte stale nie?

martinam1812
18. máj 2017

@janulka232 ešte nie, zas mi blbol cyklus a musela som ísť na vyvolávačku. Hádam uz príde MS normálne a konečne aj ja začnem.

janulka232
18. máj 2017

@martinam1812 mne tiež blbol cyklus,že som musela ist na vyvolačku,ale je to normalne,ked mame nizke amh.Takže neviem či niečo z toho zajtra bude,ale snažim sa mysliet pozitivne,kedže aj doktor Galo to videl pozitivne a,že mam aj krasnu sliznicu🙂

martinam1812
18. máj 2017

@janulka232 neboj bude dobre aj ja v to verím a tiež myslím pozitívne. Daj potom vedieť 😉

cherrinka11
18. máj 2017

@montblanc jej dik,už som tam volala ☺ pôjdem na tu Hysterposkopiu to stojí 7500ceskych,už len pocit,že mám v sebe niečo upchate je pre mňa nedobry. 😉
No ono ta stimulka niekedy rozhodi celý cyklus,a prečo také ťažké dvihas 😲
Ale myslím si,že ak sa to raz poriadne uhniezdi udrží sa.Brucho ta môže bolieť aj z ineho

maculicek1977
18. máj 2017

@janulka232 ahoj Janulík, tak zajtra ideš? Budem myslieť na teba teraz to už musí klapnúť keď už aj Dr. Galo to vidí pozitívne 🙂, neboj nič, teraz je ten správny čas, teraz to VYJDE!!!!!!! Buď len v pohodičke, aby si malinkému vytvorila dobré a pozitívne prostredie! Ty nám to teraz už odštartuješ a my ťa už ideme čoskoro nasledovať s @bobricek1979👶👶👶😘, už sme my na rade!