Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@maculicek1977 Ja som začala riešit hematologiu a jedno vyšetrenie už mam za sebou,ale ešte v stredu mam prist na krv takže už si to dorobim pre istotu,ale kym pridu vysledky tak už aj budem vediet na čom som.Ja som velmi spokojna z dr.Galom
@janulka232 nie dlho. Snažilkovali sme 6.5. a 8.5 😉
@martinam1812 ahoj,a príznaky si mala neake,či?
@cherrinka11 ani nie, nič neobvyklé zhoršila sa mi pleť ale to som mala aj pred MS a chodila som častejšie na wc. Zatiaľ žiadne iné príznaky nepozorujem 😉
ahojte žienky, chcem sa vas spytat akej velkosti ste mali folikuli, ked ste isli na opu? a ako dlho ste stimulovali? 🙂
@janulka232 jupiiiii gratulujem držím prsty kedy ideš na krvicku veľmi myslím na teba bude to fajn uvidíš 😘
@bobricek1979 dakuje moja.Na krv mam ist o 10dni a o 14dni do centra na ultrazvuk,ked bude krv pozitivna.Ale asi budem musiet už trošku skor,lebo mi chyba par liekov progesteron
@maculicek1977 súhlasím
@janulka232 my za tebou dotehulkujeme :kissing_hear:heart_eyes:t:si píšte
@dzanka72 ja som bola teraz v piatok a moj folikul mal 17 aj niečo mm
@maculicek1977 ahoj moja mňa neposlali na kontrolný odber imuno vraj až keď budem tehotná tebe niečo našli? Či sa aj ja mám pýtať o kontrolný odber
@martinam1812 srdečne blahoželám nádej umiera posledná a ty si nám dala nádej ďakujem krásne opatruj sa😘🤰
@janulka232 dakujem za odpoved 🙂
@bobricek1979 ďakujem 😘
@bobricek1979 ahojko tak mne tam niečo našla na repro imuno ...ale ona si to musí ešte raz potvrdiť, kontrolný odber o 12 týždňov....že sa mi robia také malé krvné zrazeninky v maternicici a keď sa jej to potvrdí dá mi liečbu....tak až keď toto budem mať budem riešiť ďalej....inak sme mali iné v poriadku. A tebe ešte čo chýba ako pokračuješ? papa, dúfam, že do konca roka sa nám pošťastí....lebo už mám dosť....☹
@lemkarasto ano vidim. Super ☺ len nech silnie.
@montblanc dakujem
@janulka232 ajoj no ako sa mi máte? Jani a aký progesterón berieš LUTINUS či niečo inšie?
@maculicek1977 Ahoj.Tak celkom v pohode až na to bruško.A to ešte,len od včera som doma a idem sa zblaznit z nudy.Ešte dnes som si musela u majstra vybavovat dovolenku,lebo nakoniec mam marodku až od dnes do konca mesiaca.Ja beriem progesteron LadeePharma kapsule.A potrebovala by som ešte par na vikend,lebo do centra som chcela ist až 5juna a kapsule mi vychadzaju iba do soboty aj to mi jedna chyba
@maculicek1977 jasné že áno neboj budeme tehulkovat a basta 😊💕
@janulka232 ahoj ☺
Prosím ťa ty si teraz podstúpila Native v novom centre v Za? Ak sa môžem spýtať koľko ta to celé stálo? Ďakujem
A veľmi držím palce aby si bola 🤰😊
Ahojte,
prinášam vám už 5. časť skutočného príbehu dvoch žien, ktoré podstúpili umelé oplodnenie, nech sa páči, začítajte sa...
https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/article/zazrak-zo-skumavky-v-cast-0lzdhl/
@cherrinka11 dakujem.Ano ja som postupila ten nativ.Dobru cenu si napisala platila som 370 plus 75eur🙂
@janulka232 v Brne by to stálo oveľa viac..
@cherrinka11 tak ja som velmi spokojna z Dr.Galom už som chodila k nemu do Martina.A Brno by som neriešila kvoli dialke.

@janulka232 no ja ešte neviem, najprv musím ísť ešte na kontrolný odber na repro-imuno 15.06 a potom sa čaká na výsledky mesiac a potom môžem uvidím či sa jej potvrdí čo našla....a potom hor sa....ale ja plánujem asi Reprofit Brno už????