icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

dohna
13. nov 2015

@nisa_666 jeeee ja som na tom takisto🙂

coralee_wiley
13. nov 2015

@evipeti v pondelok🙂 a teraz si si co pichala? Lebo ja si ho picham teraz od druheho dna ms, potom mam v krabickach nakupene nejake dalsie dva druhy injekciii ... Ach jaj :(

nisa_666
14. nov 2015

@dohna a kam chodíš? ja IScare BA

tabithas
14. nov 2015

@nelly3 do kelu, ja som chcela zistit najma priechodnost vajcovodov.....tak to ma teda doktorka mala poslat na laparku.....cize ak sa na hysteroskopii nic nezisti, tak nas problem moze stale byt, ye mam nepriechodne vajcovody? cize po case ma aj tak poslu na laparoskopiu?

evipeti
14. nov 2015

@coralee_wiley ja si mám od 25dc diphereline pichať, a od zajtra k tomu pribudne aj puregon. to budem 4dc. mám dlhý protokol.

dohna
14. nov 2015

@nisa_666 ja chodim do brna reprofit

coralee_wiley
14. nov 2015

@evipeti no ja len dufam, ze vsetko toto nas dovedie do uspesneho konca🙂

nelly3
14. nov 2015

@tabithas
presne tak, mala ta poslat na laparku.

ria191
14. nov 2015

@tabithas nemusíš ísť na laparoskopiu kvôli priechodnosti vajickovodov robia to ambulantne a bez narkózy a nie je to ani drahé sestra na tom bola vstreknun ti tam kontrastnu latku a utz pozorujú ci prejde vajickovodmy pre istotu by som sa na to opýtala mozno to robia spolu s hysteriskopiou predsa len laparoskopia je vyšší level a podľa mna u teba zbytočný kedže sa to da zistiť jednoduchou cestou tak vela štastia

lonelia
15. nov 2015

@tabithas No mne hned po sestonedeli dosli kramy a ovulovala som normalne, ziadny prolaktin nebranil otehotneniu, takze teraz v oktobri to boli dva roky, s tym, ze od februara sme chodili do CAR a podstupili sme v priebehu piatich mesiacov IUI asi 7x. Takze dost dlho. A to som chcela mat deti rok po sebe 🙂 Inak, s pracou, vies, ono je to tak, ze odklada sa, odklada sa, ja som tiez vzdy myslela na pracu. Ale potom som sa poucila, ze praca az potom. Ale jasne, s volnom v skusobke je to blbe, ale potom naplno do toho 🙂 Este si mlada, tri mesiace si pouzivaj a skus sa skludnit a nemysliet na to, co planujes 🙂 Drzim palce, nech vysetrenia dopadnu dobre.

coralee_wiley
22. nov 2015

Baby ja sa tak bojim, zajtra idem na odber folikul ...

macicka52
22. nov 2015

@coralee_wiley Ahoj, neboj sa odber je bezbolestný. Dáš to, dala som ja, dáš aj ty!!!!! Hlavne nestresuj a pripravuj telo na vklad embrya ,t.j. žiadne stresy len pokoj, pohodička 🙂 🙂 🙂Držím palce aby ti to dobre dopadlo 🙂 🙂

coralee_wiley
22. nov 2015

@macicka52 dakujem velmi pekne za povzbudive slova, ja strasne stresujem vo vseobecnosti 🙂 ale snazim sa na tom pracovat🙂

evit81
22. nov 2015

@coralee_wiley ahoj. Viem, čo prežívaš, ja som sa prvý krát strašne bála, ale že strašne! Hlavne asi preto, lebo som mala problémy so zavedením kanily keď mi cca pol roka predtým robili hysteroskopiu (v inej nemocnici). Ale odber bol úplná malina. Trošku pobolievanie podbruška po odobratí (ako keby na menzes). Hlavne sa veľa šetri, oddychuj, keď cítiš, že si unavená a pi veľa vody - to je dobré.
.

evit81
22. nov 2015

@evit81 a hlavne mysli na cieľ - To dáš! Čo by sme už pre tie naše "potencionálne" detičky neurobili, však? Mamy vydržia všetko. ešte raz veľa šťastia. Eva

dohna
22. nov 2015

@coralee_wiley zajtra na teba myslim🙂 drzim palce dobre to dopadne cakam na infosky🙂

coralee_wiley
22. nov 2015

@dohna dakujem velmi pekne;)

mery69
23. nov 2015

baby zajtra odber vajicok o 7..drzte pace

nisa_666
23. nov 2015

Kočky moja bilancia je 8 oocytov z toho 7 sa oplodnilo prirodzene bez ICSI, 1 hatchovaná blastička vložená, 3 x expand. blasta mrazená každá zvlášť a 2 blasty spolu. Čiže spolu 5 mrazených blastičiek zostáva. Teším sa moc moc moc ♥♥♥

slniecko2311
23. nov 2015

čaute baby, ktoré este len začínate s hormonálnu liečbou pred oplodnenim hlavne z Ba a Ma, chcela by som Vám ponúknuť a ušetriť par peňazí co sa týka injekcii ak by ste mali záujem ozvite sa a este mi ostal aj utrogestan vsetko este v záruke nic nie je po expiracii. ja to uz nevyuzijem vyšlo nám to na prvy krát a práve sa nám narodil syn tak aj Vám všetkým držím palce.

slniecko2311
23. nov 2015

@slniecko2311 ide o fostimon, menopur, diphereline. v prípade záujmu by som napísala kolko mi z čoho zostalo.

coralee_wiley
23. nov 2015

Tak je to za mnou, odobrali 8 oocytov, zajtra uvidime kolko ich nakoniec ostane, dufam, ze co najviac, drzte palce;)

nisa_666
23. nov 2015

@coralee_wiley ver im, aj ja som mala naprv info, že z 8 oocytov mám 4 embryá, ale nakoniec ich bolo 7...prirodzene bez icsi. var, že ich bude veľa a bude, držím palec

dohna
23. nov 2015

@coralee_wiley no vidíš zvládla si to v pohode 🙂 či si im tam vyvádzala , xixi

coralee_wiley
23. nov 2015

@dohna @nisa_666 dakujem dievcata za podporu🙂 bola som nervozna, ale dalo sa to prezit🙂 tak som zvedava, ze co povedia zajtra ;) veeeelmi zvedavaaa

dohna
23. nov 2015

baby tak nakoniec máme zamrazených 6 embryjok 🙂 1x1,1x1, 2x1, 2x1 🙂 dúfam síce že IVF vyjde, ale ak by nie tak určite pôjdeme na KET 🙂

evit81
23. nov 2015

@coralee_wiley držím ti palčeky!!! Vidíš, zvládla si to 🙂

tabithas
23. nov 2015

ahojte, tak ja som mala v piatok HSK a pichli mi aj kontrastnu latku,takže zisťovali prechodnosť vajcovodov. A zistili mi,že pravy vajcovod je neprechodný a aj pravý vajecnik je nefunkcny :( takze sance na prirodzene oplodnenie sa mi o dost zmensili.... Som taka smutna
Doktorka mi povedala, ze mam vyckat 3 mesiace a skusat otehotniet a ze ak nic, tak ma posle na IVF

dohna
24. nov 2015

@coralee_wiley tak ako? Volala si dnes kolko ich je?

coralee_wiley
24. nov 2015

@dohna dakujem ze na mna myslis 🙂 oplodnilo sa ich nakoniec 5, do piatku ich posleduju a uvidime, kolko ich nakoniec zamrazia ... velmi som zvedava, chcela by som velmi aby ich ostalo co najviac, alebo teda aspon tolko, aby dobre bolo a buduci rok sme sa tesili z babatka 🙂