Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vierocka888 no ešte neviem ja som po vklade teraz vo štvrtok idem na kontrolu . Len neviem akosi cítim že to nevyšlo.. neviem..mala si keď niekedy ?
@mimo101 aha tak to drzim palce snad je to len zly pocit a chrumka sa drzi z celej sily v brusku 🙂 ja som minuly mesiac bola na OPU, ale kedze som mala silny OHSS tak vsetko zmrazili a musela som sa dat dokopy aby som teraz mohla ist na KET. Cize toto bude moj uplne prvy vklad 🙂 tebe vkladali jedneho ci dvoch drobcov?
@vierocka888 iba jedného ja som to mala blastocystu a keď som sa pýtala oni moc dve nechcú dávať. Ja som chcela ale Koli rizikám dávajú iba jedno. Tak to budem aj ja tebe držať palce. 🙏
@mimo101 dakujem ti 🙂 to je zvlastne, ked to tu citam tak plno bab pise ze im vkladali dve.... tak neviem teda podla coho to hodnotia 🤔
@vierocka888 no to aj ja som nad tým rozmýšľala. Lebo ja som s tým prišla že by som chcela dať dve. Ale doktorka mi hovorí že úspešnosť nezávisi od počtu embrya.jq neviem tak nejak to bolo. Tak postupne dávame po jednom.
@mimo101 ževraj úspešnosť nezávisí od počtu vkladaných embryjok, ale od počtu vkladov.. ale tiež premýšľam, že najbližšie dáme dve.. a to posledné si ešte necháme... keď som si zisťovala veci okolo embryoglue, tak som zistila, že je jedno či ho dáš, ak to má vyjsť, tak to vyjde, či už s ním alebo bez neho.. my sme boli dve bez lepidla, nám nevyšlo, druhej kočke áno..
@mimo101 my sme tak uvazovali s muzom ze teraz dame jedno a ak to nevyjde, dame dve. Podla mna by sa malo s nimi dat dohodnut. Ide im o to ze s dvojickami je gravidita rizikova tak asi preto... tak potom daj vediet ked budes mat vysledky z krvi, ako ste dopadli 🙂
@vierocka888 jasne dám vedieť. Mám strach nechcem aby to bolo negatívne. Snažím sa na to nemyslieť myslím skôr pozitívne. No ja sama neviem nechcem ani testovať lebo potom plačem nad tým že to nevyšlo. Počkám do krvi uvidíme. Už čo má byť nech sa stane. 😒
@nikushka8 dakujem moc. kolko z tych 7 ti prezilo PK?
Ahojte..zacina niekto s PROVEROU od zajtra?🌹
@summer_103 4 nam ostali..je to individualne.. kamoska mala 18vajicok a tiez jej ostali 4.. dufam,ze v nich mame vitazov!
@nikushka8 4 su super pocet 🙂 Mne nakoniec odobrali 10 oocytov, tak som zvedava kolko bude dobrych vajicok.. lebo velkych folikulov som v piatok mala len 6. Predbezne budeme mat PK, ale uvidime zajtra kolko sa naozaj oplodni
Ahojte tak začala som špiniť. Už cítim že je to stratené. Vo štvrtok mám ísť na krv . Ach jaj. 😢
Ahpjte chodi niektora do heliosu kosice ??
Toto som nasla na stranke cz heliosu,co si o tom myslite?
Jak na sebe embrya vzájemně působí
Panuje mýtus, že embrya na sebe vzájemně pozitivně působí, pokud se jich najednou zavede více. Ale je to přesně naopak. Méně kvalitní, rozpadající se embryo může poškodit druhé, zdravé embryo. V dřívějších letech jsme při transferu dvou embryí zaznamenali zvýšené procento potratů.
Ahojte chcem sa opýtať ,vypadá to že KEt mi nevyšiel ( začala som krvácať ) deň pred krvným testom . Máte niektorá skúsenosti keď sa mi druhý vklad nepodaril či má oni sami pošlu na vyšetrenia alebo sa mám pýtať ja ? Ja už som zúfalá. Ja už neviem čo robiť. 😢
@minimoje ja chodim 🙂
@mimo101 to ma mrzi,mam to iste za sebou.ja uz nechcem ist do druheho ivf bez dalsich vysetreni..urcite sa pytaj na vysetrenia aj sama..ale este to ani teraz nemusi byt stratene..vela bab krvacalo a vyslo to..drzim palce 🙂
@lienocka1988 ahoj a ako si spokojna? S heliosom v ke? Riesili ste alebo riesis ivf?
@segab090 ahoj, ja som veľmi spokojná. Napr. mňa sami poslali ešte pred prvým ivf na hematológiu, genetiku a reprodukčnú imunológiu. Takže ja práve lietam po týchto vyšetreniach a ak to dopadne ok pôjdem na prvú stimuláciu v októbri. Ale OPU a vklad bude v Martine v Heliose. V KE tento samotný zákrok ešte nerobia.
@mimo101 to ma mrzí.. nám tak nevyšiel et a na ket pôjdem až po všetkých vyšetreniach, takže najskôr pôjdem oktoóber/november na ket.. isto sa na to pýtaj.. radšej vedieť, že je všetko ok a len to nevyšlo, ako riskovať, že ak niečo zistia, sa to bez liečby nepodarí.. držím palce..

@mimo101 nam povedali 90eur v Iscare. Inak sa plati myslim viac. Ale rataj tak do 150e 🙂 za pokus to stoji 🙂 kedy sa chystas na dalsi KET?