Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@martina333 gynfiv Ba a ty?
@vierocka888 aj ja som dnes bola na KET 🙂
@babatkoo jeeej tak ti budem drzat prsty :-*
@vierocka888 dakujem 🙂 piseme, drzime palcee
@vierocka888 drziiiim silno
@adulka1989 dakujem zlaticko 😘
@babatkoo draha a do akeho centra chodis 🙂? Inak mne nenapadlo opytat sa ako je to s pohl.stykom po ket 🙄 nespominali ti naaahodou? 😇
@vierocka888 chodim do gyn fiv BA, nepytala som sa na sex lebo po popravde ma momentalne nezaujima 😂 ale myslim ze sa moze.
@babatkoo ja som uz viac ako mesiac bez, bo som mala OHSS po odbere vajicok tak uz ma ide porazit 😂 este manzel pride po mesiaci domov tak aj jeho to dost zaujima - a ja krava som sa zabudla spytat 😨 nevadiii pockam tyzden sak to uz bude chrumka malinka zakusnuta 😀 inak neskusali ste babyglue? My sme si dali, snad pomoze 🙂
@vierocka888 neviem co je babyglue?? Ja si ozaj myslim ze sex ak nie su ziadne komplikacie tak urcite mozete mat 😉
@babatkoo babyglue je taky roztok, donho namocia na 2 hodky embryo pred vkladom. Je to akoby lepidielko, ktorym sa embryo "prilepi" k vystelke. Sice to nejako uplne extremne nezvysi sancu ze to vyjde, ale za pokus to stalo 🙂
@vierocka888 wow, skoda ze mi to neponukli. Ani o tom nehovorili. Ja si picham fraxiparin na prekrvenie maternice. Aby sa do nej lahko zavrtali dufam ze to bude stacit 🙂
@babatkoo jo, fraxik mam aj ja, ale kvoli zlej krvi. Ten budem.pichat az do porodu, potom prejdem znova na riediace lieky... nie vsade to ponukaju, pocula som viac bab ze o tom ani nevedeli. Aaale ved ti to urcite vyjde aj bez lepidla 😉 verim tomu 🙂 a vkladali ti kolkodnove embryo?
@vierocka888 drzim palce nech sa drzi krasnych 9 mesiacov😊
@martina333 dakujem krasne 😍 zacinam citit take tahanie v podbrusku, mozno sa uz nasa "chrumka" zakusla a dlhooo sa nepusti 🙏 😀
@martina333 inak drzim ti palce v pondelok, az to ide bez komplikacii 😉 daj potom vediet ako pokracujete 🙂
A kolky mas vklad?Drzim palce a hlavne oddychuj😊😊😊
@martina333 poctivo lezim dmeska, zajtra si dam "lenivu" nedelu a potom uz budem fungovat normalne 🙂
Vklad som mala prvy, po odbere vajicok som mala hyperstimulak, tak sa vsetko muselo mrazit a prvy sme mali az teraz KET. Este ze sa embryo dobre rozmrazilo 🙂
Hmmm tak si to mala zaujimave.A mate vela mrazacikov?Naozaj odychuj,aj potom,nefunguj uplne normalne....ak sa fazulka zavrta tak telo si riadne uvedomi ze je tehotne az ked sa zacne vytvarat placenta,teraz je to poidporovane hlavne tabletkami.Juuuuj dufam ze september bude pre vsetky chcene tehulky uspesnyyyy😄😄😄😄mna caka 7.Ket
@vierocka888 vies ze ani neviem kolko dni malo. Bola to uz blastocysta. Mala som KET a dnes mi povedala pred transferom ze neboli po rozmrazeni v moc dobrej kvalite. Tak som smutna z toho. Ale verim ze sa podari 🙏😇👶
Stale citim maternicu ako slabucko pred mrchou. To asi z toho progesteronu a estrimaxu
@martina333 fuuu az siedmy? To mas teda riadne toho za sebou .... verim, ze 7 bude odteraz tvoje stastne cislo 😉
Nam ostalo este 7 blastocyst, malibsme obrovske stastie ze nase vajicka mali takmer 100% uspesnost. Stalo to aspon za ten hyperstimulak 😂
Dam si poradit a budem leniva, doma pod paplonom s nejakou dobrou knihou 😀
@babatkoo ano, taky slabucky divny pocit mam aj ja, vecer som citila take akoby tahanie ale to len chvilku. Embryologicka mi hovorila, ze do nejakych 36 hodin od vkladu by sa malo aj uhniezdit takze verim tomu, ze ak aj nebolo v 👍 kvalite, stale mas obrovsku sancu 😘
Dievcence, vcera som sa modlila za vas vsetky, aby sa vam vasa tuzba po dietatku splnila ❤ drzim vsetkym palce 😘
Krasne od teba aj ja sa podlim za teba a verim ze ti to teraz uz vyde
@vierocka888 dakujem 😘 bodaj by si mala pravdu a v maji 2018 nech praskaju porodnice vo svikoch 😂 👶
@vierocka888 tak uz mam za sebou 27 hodin 😉 est 10 hodin vrtania a uhniezdovania. Moji bubaci malicky velmi im drzim palce 🍀
@babatkoo a tebe vkladali dve? Mne len jednu... ako sa dnes citis? Ja som mala asi 10 minut take bolesti v podbrusku, inak celkom ok 🙂
@vierocka888 ano dve ale mensej kvality 😢 Ked sa mrazili pred 3 rokmi boli v super kvalite a teraz pri rozmrazovani ze v nich odumreli nejake bunky povedala embryologicka. Ale ze su schopne na transfer a byt z nich babatka. Tak verim ze sa stane zazrak. Ja som od vcera zacala mat taky priesvitny vytok, podbrusko ma pobolieva stale. Ale som hrozne unavena. Neviem sa ovladat ani kava nezabera. Isla som si lahnut teraz k synovi 😝 Och, mrzi ma ta kvalita a tak velmi chcem mysliet pozitivne. Lepsie by bolo keby mi tu spravu o ich stave nepovedala. Teraz mam iba strach zbytocne
@babatkoo no jasne to verim ze ta to teraz zbytocne trapi 😒 neboj, bude to dobre 🙂 u mna vytok ziadny, akurat len progesteron vyteka - ma to uz vytaca 😂 unavena som aj ja bo uz 2 noci som nespala, asi ten stres doznieva 😕

Tak, KET uspesne za mnou, krasna ukazkova hatchujuca blastocysta vlozena, teraz len cakat 🙂 drzte palce 😉