Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@martina333
@osky jedna baba tu na mk mi to poradila..miesto vyvolavacky-agolutinu..to je tiez progesteron.vacsia,davka jednorazovo
@desza17 tak len nech pomoze...a mozes ist zas na KET....a samizrejme pozitivny❤
Babule ako sa mame po KET??? 😍
@desha17 dufam ze coskoro pride "teta z ameriky" a budes sa moct tesit na vklad 😘
Ahojte, ja som mala v sobotu KET. Doteraz som mala mierne tlaky v podbrusku. Ale tie dnes prestali byt take intenzivne a miesto toho uz druhy vecer zaspavam s bolestami noh. Ako by som presla 20km. Nechapem co to moje telo stvara. Zajtra budem 5 den po vklade tak skusim spravit prvy testik (mam ich doma 10😂 😇 Vy ste ma tom ako? 👎).
Juuuj neviem ako my tam vletel ten 👎 ... 🙄 malo byt 👍 Drzim palceky zenusky
@babatkoo aj ja som bola v sobotu a test planujem v nedelu rano ked bude manzel doma ale tiez ma to laka 😅 napis potom a odfot ako ti vysiel,dobre? Budem drzat palceee 😘
@babatkoo ale tebe vkladali 2 tak mas vacsiu sancu 😉
@vierocka888 zatial este neprisla svina...a uz som skusila kadeco😖😢.tesim sa na testik,silno drzim palceky
@babatkoo ja som dnes 10DPT, prvy test som robila na 6 den a bol negativny, aj dalsi na 8 den, odvtedy sa uz bojim testovat ☹
Ahojte ja dnes 8 den po ET. Bolesťi vaječníkov a podbruška neustále. Trosku citlivé prsia. Netestovala som ešte. Dosť sa bojím ako to dopadne. Dúfam, že pozitívne. 🙏
Ahojte ja som 6 deň po ET (+ 5 PK ) a test snehovo biely 🙂
Viem je ešte asi skoro ale to sa nedá vydržať 🙂
Bolesti pŕs pretrvávajú a drobné kŕče v podbrušku od rána.
Uvidíme testujem zas ráno 🙂
@summer_103 urob si test nieje sa čo obávať výsledok to neovplyvní.
Treba len veriť 🙂
To mimčo raz príde my ešte nevieme kedy ale ono príde baby určite!
@gunhild
@bodkovanyhrncek baby drzim palceky. Ja idem v pondelok na krv... uvidim, mozno zajtra testnem... Ako dlho sa snazite ?
No my máme za sebou 1 ET a 2 mrazáčikov. Uvidíme aká dlhá cesta nás ešte čaká.
A ty ? @gunhild
@segab090 ahoj no nam vysiel ET na prvy sup,z neho mam dcerku,aj 6. Ket nam vysiel,len som potratila.No doktor mi povedal ze to je medzi nebom a zemou ci sa zadari,tak dufam ze sedmicka je uz stastne cislo.A ty mas kolky?
@summer_103 držím palce 🙂 na 10 den by ti už malo ukazať výsledok...verím že pozitívny 🙂
@summer_103 to testovanie a cakanie je najhorsie :( musime verit v zazrak 🙏 👶 kedy ides na krvne testy? A ako sa citis? Mas tlaky v podbrusku? Ja obcas nieco zacim ale inak inac. Dnes som testla na 6 den po KET a test snehobiely 😔
@babatkoo To sme na tom rovnako 6 snehobiely deň ...😕
Baby na 6 den je normalka ze je snehobiely....... otestujte tsk na 10 den po, to uz nieco urcite ukaze ;)
Moja reč, 6. den je ešte skoro...veru až na 10. sa ukážu dve krásne čiarky 🙂
Keď to človek hypnotizuje pod aj nemožnými uhlami že tam niečo vidí na tom teste 🙂
ale treba to brať s rezervou aby nebolo veľa sklamania potom treba veľa síl ísť ďalej 🙂!
@zuzankaa88 ahoj akurat som kukala tvoj profil 🙂 čakas dvojičky? Krasa...gratulujem :D a dala si si vložiť dve? či sa rozdvojili??? :D Mám pocit že sme sa tu už na nejakých forach stretli...aspon mi je taký povedomý tvoj nick
@bodkovanyhrncek Ved ja som taka istá :D človek by to najradcsej vedel už druhý deň, 🙂 Držím palce

@martina333 kolky ket mas? Zistili ti aj nejaku príčinu preco sa ti zatial nezadarilo otehotniet? Silno drzim palce aby ti to teraz uz vyslo. 😉