Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Kolko sa doplaca na injekcie ktore sa pichaju do brucha pred ivf?dakujem😊
@radka159 ahoj, nas napriklad IVF vyslo aj s cestovnym bezmala 2500eur... az si mas s cim porovnat udaje 🙂
My sme mali predlzenu kultivaciu, ICSI, embryoglue a platili sme aj lieky, injekcie, mrazenie a uskladnenie emryi 🙂
@vierocka888 aha,my mame ivf a dve zamrazenia.ja som ok a manzelovi chyba testosteron preto mu kolisu spetmie a ma ich malo preto ivf.zatial nas to stalo okolo 550e.ked vam schvalila poistovna ziadost hnet ste si dohodli termin?a ako dlho si si pichala tie injekcie a treba aj nejake kontrole?bola si pn?
@radka159 pichala som si asi 10 dni ak si dobre pamatam, aj ked fraxiparin uz mam 2 mesiace a budem mat az skoro do porodu... bola som PN od uzivania hormonov az vlastne doteraz a prechadzam na rizikove... kontroly boli, chodila som co 2 dni.
@radka159 ja som pichala tak zhruba mesiac. To bolo aj s prípravou. No áno keď som si pichala na vajíčka injekcie tam som chodila na kontrolu niekedy aj 2 x do týždňa. Ja som si dala PN. Mala som kľud . Už záleží aku mas prácu. Pri injekciach na vajíčka musíš byť v kludnom režime. Tam to aj oni dajú PN .
@vierocka888 a @mimo101 ako dlho trvalo nez vam poistovna schvalila ziadost?uz sa neviem dockat😊
@radka159 doma som si pichala injekcie a chodila na kontroly ku mojej gynekologicke...až do odberu a ivf..potom 5 dní na to vklad. Zobrala som si dovolenku cez leto po vklade...a keďže som začala krvácať a špiniť v cca 6-7 týždni tak zobrala na čas aj PN...potom som prešla na home Office a minulý týždeň bola v práci..Vyšlo nás to cca 1900 eur bez liekov a preplatili nám cca 1040 eur. Mali sme PICSI+PK+mrazenie 2 embryí..
@radka159 tyzden
@vierocka888 a @mimo101 babule aj ste o tom povedali v robote?neviem co mam spravit ak by som bola na pn ci je lepsie aby o tom vedeli alebo lepsie je tajit.som tam len ja ako zamestnankyna,keby nas bolo viac tak nikto neriesi preco budem pn.poradte
@radka159 ja som mam veducu na inej pobocke, tam je aj par kolegovcov a ja pracujem uplne sama. Takze oznamila som to, nakolko aj vysetrenia a vsetko ostatne som musela absolvovat, takisto museli za mna hladat nahradu. Vsetci su zlati, pytali sa ako sa mam, ako pokracujeme, ked uz som bola PN. Teraz sa vsetci tesia, ze nam to vyslo 🙂
@vierocka888 nie je zlý kolektív len niekedy tie otázky a nerada vysvetľujem ked sa mi to doteraz zatiaľ nepodarilo. ☹ je ťažké o Tom hovoriť. Tak to som rada že ti to vyšlo. Moc držím palce. Ja som po KET 5 deň a začínam byť hrozne nervózna. Je to môj posledný vklad embrya. 😕
@mimo101 neboj sa, ak sa to ma podarit, vyjde to 😉 budem drzat palce 🙂
A dakujem, zatial este mame strach ci to bude ok, zajtra idem na sono a krv, tak uvidime 🙂
@radka159 nie nepovedali. Ja už sama neviem čo môže byť za problém. Mozno je to aj nervami. Každý lekar ti povie musíte byť v kľude ale to nejde. Každým ranným vstavanim myslím na to či to vyšlo. Bola som na poslednom vklade a ak by sme šli do ďalšieho Ivf určite by som žiadala kompletné vyšetrenie.
@vierocka888 jeej, teba si pamätám ešte zo snažiliek 🙂. Tak Vám to konečne vyšlo! Srdečne gratulujem 😙.

@radka159 vseobecna zdravotna poistovna 🙂