icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
9. okt 2017

@segab090 kraaaaaasny🙏🙏🙏

domca002
9. okt 2017

@segab090 super grstulujem ako vieš ,10 dpt aké máš hcg?kolky transfer do mala?

segab090
9. okt 2017

@domca002 toto je moje druhe ivf moj druhy ET. Rano som bola na krv a vyslo mi 207 hcg

skovarik
9. okt 2017

@segab090 gratulujem ..tak nech sa ti darí a opatruj sa..

martina333
9. okt 2017

@desza17 no neviem,zatial ma to nesklamalo,naposledy nic ma nebolelo a anic nebolo,2 x pred tym bolelo a boli dve ciarocky....no od poobedia ma uz kus pobnolieva podbrusko a som ako balon....tak budem verit😉ved ak nie,ideme dalej...neboj to bude v poriadku,asi sa ti poriadne chrustik zavrytal,to preto boli brusko,hlavne oddychuj.Drzkaj sa🌸🌸🌸🌸🌸

martina333
9. okt 2017

@segab090 blahozelam🌹🌹🌹🌹🌹

desza17
10. okt 2017

@martina333 presne tak,nalad sa pozitivne,urcite to vysloooo,neboj.budem ti drzat palceky✊✊✊💕

lucia4412
10. okt 2017

Ahojte dievcata, pozeram, ze nas je vela, co nas caka umele oplodnenie. Ja uz si picham.hormony. Citam tu, ze ste posielali ziadost do poistovne pred umelym vykonom o com som mala aj ja informaciu. Zarazilo ma, ked mi v gynfive povedali, ze musim podpisat suhlas, ze ak mi zamietne kvoli niecomu poistovna preplatit umele, tak to musime zaplatit my a ze uz sa neposiela ziadost pred vykonom, ale po vykone. Hovorila mi to pred 3 tyzdnami.Poculi ste uz o tom? Aj vy ste to podpisovali?

wanda52
10. okt 2017

@lucia4412 áno, robí sa to už po novom vo Všeobecnej zdravotnej poisťovni, ale nikto nám nevysvetlil, načo je ten súhlas...

lucia4412
10. okt 2017

@wanda52 ja som ostala sokovana, ked mi to povedala Dr. Pride mi to nefer, lebo az po umelom oplodneni budes vediet, ci Ti to poistovna preplati, alebo nie a Dr. mi hovorila, ze uz sa stalo, ze to zamietla poistovna, lebo sa im nezdal az tak zly zdravotny stav.... neviem od coho to zavisi. Ale umele oplodnenie stoji vyse 3000 eur,ak by to nehradila poistovna :/

skovarik
10. okt 2017

@lucia4412 ahoj ja mám dôveru a tam mi schválili žiadosť ešte aj SMS mi poslali že je to schválené a až potom ma začal lekár stimulovať..ale je to neake cudne za až potom ti dajú vedieť to aby si bola cely cas v strese že vlastne koľko ta to bude stať ..ako keby to bol len pár euro,ale toto je typické Slovensku..ja tiež už picham piatok idem na druhu kontrolu a už snáď budúci týždeň na odber😉👍🏻🙏🏻..tak ti držím palce 😇

skovarik
10. okt 2017

@lucia4412 a ináč keď to majú usúdiť podľa zdravotného stavu tak ja by som nemala šancu keďže nám nič nieje len to jednoducho nejde 😕..

lucia4412
10. okt 2017

@skovarik dakujem za info 🙂 Mna caka tiez kontrola v piatok. Vies mi prosim povedat kolko musime pred zakrokom abstinovat so stykom? Mne sa mari,ze 3 dni, ale tolko informacii mi dr. hovorila o umelom oplodneni, ze toto som si nezapamatala 🙂

radka159
10. okt 2017

@skovarik ako dlho si pichas injekcie?aj si nieco doplacala?

sevcikovaanna
10. okt 2017

Baby som po vklade 6 dni a od obeda ma boli vajecnik ...je to taka pychlava bolest nie stale ale obcas

desza17
10. okt 2017

@sevcikovaanna aj mna to boli od cca 5.dpt..take pichy,niekedy intenzivnejsie,niekedy len trochu..vacsinou napravo

sevcikovaanna
10. okt 2017

@desza17
Presne mame to rovnake ..predtym to boli krize a teraz toto...kedy ides na krv

desza17
10. okt 2017

@sevcikovaanna a niekedy ked sa postavim,tak.take tlaky v podbrusku,ja som sa bala,predsa po tych dvoch MA,ale baby pisali ze je to.oki.piatok mam.krv

sevcikovaanna
10. okt 2017

@desza17
Ja az v pondelok a test si neskusala?

desza17
10. okt 2017

@sevcikovaanna skusala,kazdy den skusam😉😉😉🙏🙏🙏

saxana15
10. okt 2017

Ahoj zienky zajtra idem na Ket, najde sa kolegynka ? 🙄

desza17
10. okt 2017

@saxana15 drzime ✊✊✊✊

sevcikovaanna
10. okt 2017

@saxana15
Od kedy si mala 2 ciarky

desza17
10. okt 2017

@sevcikovaanna asi si mna myslela,lebo ona ide len zajtra na ket😉.ja som mala dušika od 5.dpt

martina333
10. okt 2017

@saxana15 ahoj ja som dnes 2 den po KET,tak cca budeme rovnake cakatelky🌼

skovarik
10. okt 2017

@lucia4412 neviem toto mi nevravel dr ale snáď tri dni stačia..môj dr zas toho veľa nenahovori čo sa nespýtame to nevieme🤣..
@radka159 od 29.9 dlhy protokol a doplácala som cca 320 e za injekcie..ale predpokladám ,že to všetko neminiem..

radka159
11. okt 2017

@skovarik mas kludovy rezim pri injekciach si pn?

skovarik
11. okt 2017

@radka159 nie chodím do prace..dr mi povedal že nieje potrebné ostávať doma a ani by som nechcela ..až po vklade sa dam vypísať na pár dni..

calava
11. okt 2017

Ahojte dievčatá, prosím vas, mali ste niektorá pocity ako na menzes ešte pred ET? Ja som mala v pondelok vklad, ale uz od nedele mam také pocity, robí to ten progesteron? Ďakujem.

segab090
11. okt 2017

@calava ano moze to byť tym profesteronom co si vkladame. Hlavne klud. Ja mam pocit ako pred ms stale a to uz mam pozitivny test 😉 cize nestrachuj sa