Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 no neviem,zatial ma to nesklamalo,naposledy nic ma nebolelo a anic nebolo,2 x pred tym bolelo a boli dve ciarocky....no od poobedia ma uz kus pobnolieva podbrusko a som ako balon....tak budem verit😉ved ak nie,ideme dalej...neboj to bude v poriadku,asi sa ti poriadne chrustik zavrytal,to preto boli brusko,hlavne oddychuj.Drzkaj sa🌸🌸🌸🌸🌸
@segab090 blahozelam🌹🌹🌹🌹🌹
@martina333 presne tak,nalad sa pozitivne,urcite to vysloooo,neboj.budem ti drzat palceky✊✊✊💕
Ahojte dievcata, pozeram, ze nas je vela, co nas caka umele oplodnenie. Ja uz si picham.hormony. Citam tu, ze ste posielali ziadost do poistovne pred umelym vykonom o com som mala aj ja informaciu. Zarazilo ma, ked mi v gynfive povedali, ze musim podpisat suhlas, ze ak mi zamietne kvoli niecomu poistovna preplatit umele, tak to musime zaplatit my a ze uz sa neposiela ziadost pred vykonom, ale po vykone. Hovorila mi to pred 3 tyzdnami.Poculi ste uz o tom? Aj vy ste to podpisovali?
@wanda52 ja som ostala sokovana, ked mi to povedala Dr. Pride mi to nefer, lebo az po umelom oplodneni budes vediet, ci Ti to poistovna preplati, alebo nie a Dr. mi hovorila, ze uz sa stalo, ze to zamietla poistovna, lebo sa im nezdal az tak zly zdravotny stav.... neviem od coho to zavisi. Ale umele oplodnenie stoji vyse 3000 eur,ak by to nehradila poistovna :/
@lucia4412 ahoj ja mám dôveru a tam mi schválili žiadosť ešte aj SMS mi poslali že je to schválené a až potom ma začal lekár stimulovať..ale je to neake cudne za až potom ti dajú vedieť to aby si bola cely cas v strese že vlastne koľko ta to bude stať ..ako keby to bol len pár euro,ale toto je typické Slovensku..ja tiež už picham piatok idem na druhu kontrolu a už snáď budúci týždeň na odber😉👍🏻🙏🏻..tak ti držím palce 😇
Baby som po vklade 6 dni a od obeda ma boli vajecnik ...je to taka pychlava bolest nie stale ale obcas
@sevcikovaanna aj mna to boli od cca 5.dpt..take pichy,niekedy intenzivnejsie,niekedy len trochu..vacsinou napravo
@desza17
Presne mame to rovnake ..predtym to boli krize a teraz toto...kedy ides na krv
@sevcikovaanna a niekedy ked sa postavim,tak.take tlaky v podbrusku,ja som sa bala,predsa po tych dvoch MA,ale baby pisali ze je to.oki.piatok mam.krv
@desza17
Ja az v pondelok a test si neskusala?
@sevcikovaanna skusala,kazdy den skusam😉😉😉🙏🙏🙏
Ahoj zienky zajtra idem na Ket, najde sa kolegynka ? 🙄
@saxana15
Od kedy si mala 2 ciarky
@sevcikovaanna asi si mna myslela,lebo ona ide len zajtra na ket😉.ja som mala dušika od 5.dpt
@saxana15 ahoj ja som dnes 2 den po KET,tak cca budeme rovnake cakatelky🌼
Ahojte dievčatá, prosím vas, mali ste niektorá pocity ako na menzes ešte pred ET? Ja som mala v pondelok vklad, ale uz od nedele mam také pocity, robí to ten progesteron? Ďakujem.

@segab090 kraaaaaasny🙏🙏🙏