Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Dievcata, uz ste poculi o brne? Ze vraj to je najlepsia klinika s uspesnym umelym oplodnenim. Preplaca aj v cechach umele slovenska poistovna? Neviete niekto nahodou?
@lucia4412 Prepláca,..ale v svýhradami. Nerobia to radi, lebo máme uprednostniť kliniku vo vlastnom štáte. My sme tam začali chodiť, ale bola to strašná kopa papierovačiek...hrozne dlho to trvalo. Potom mi domov prišla celá pošta so žiadosťou doložiť chýbajúce dokumenty. Už som z toho bola dosť chorá. Medzičasom mi zavolal môj gynekológ a povedal mi, že predsa tie isté postupy majú v ISCARE Martin. Nakoniec sme tam, lebo celé to s tým Brnom bolo veľmi komplikované. Niektorí lekári, ktorí sú v ICSARE Martin pracovali predtým v Brne. Školenia aj všetko majú rovnaké. Zatiaľ sme tam spokojní...tak uvidíme, ako to dopadne. Pekný dnik 🙂...snáď som trošku pomohla.
Ahojte zienky,tak sa pridám k vám som 8 deň po et a už od 5 dňa slabučke krvacanie😢tak neviem čo sa deje,,,a odvahu na testovanie nemám počkám čo sa bude diať,,ale vám všetkým držím palce 🙏
@calava pevne verím že nesputí a silno držím palce nech tam uvidíš //🙏už som aj chcela ale nejako mi to strach nedovolí☹ neviem či to neni začinajúca perioda keďže zajtra by som ju mala dostať☹ja som také nič nepociťovala,len ma strašne boleli prsia,ale od toho 5 dňa už nič postupne to všetko odznelo a teraz nič☹tvoj bojovník to určite nevzda 😉
Picha si niekto injekcie gonal F900?ako vsetko prebiehalo az po vklad?
Cakam na mrchu a zacnem pichat...chcem sa spytat mala by som uz vypustit cvicenie?bola som zvyknuta 2* do tyzdna si ist zacvicit
Sama si pichas?druhy tyzden od zaciatku pichania?
Kolko ste doplacali za gonal 900?
ahojte baby, ak by niekto potreboval Gonal tak s radostou darujem 450IU nakoľko naše prvé IVF nedospadlo podľa očakávaní a keďže na ďalšie sa nechystám a zostali mi injekcie, chcela by som spraviť radosť niekomu, kto to potrebuje. Ak by bol záujem , poprosím správu 🙂
Dobre ránko,tak ten môj bojovník to vzdal,prišla perioda😢ale nevzdavame to o mesiac ideme na ket,,pekný deň vám všetkým😘
@calava my máme ešte dve zmrzlinky,tak neviem čo mi povedia ale dúfam že to nebude problém,,my už máme druhé ivf to prvé bolo presne ako teraz,,tak už som vedela že sa to nepodarí a keďže mám presne 28 deň periodu a poznám svoje telo tak som len dúfala,ale mrcha prišla,,neboj všetko bude ok 😘🙏
@nadej34 jasne, človek najlepšie pozná svoje telo a vie ako reaguje, mňa tiež utesuje, že mame ešte dve blastocysty zmrazené, že nemusíme zatiaľ celý ten kolotoč absolvovať znova, lebo je to hlavne psychicky veľmi narocne a zo všetkého najhoršie je to čakanie.. Treba veriť ze ten ket vyjde, čo som tu čítala veľa kockam vysli práve tie kety.
@calava áno to čakanie je najhoršie a keď sa nám nepodarilo to prvé tak keď ti mám pravdu povedať tak som bola z toho dosť smutná,tam sa nám nepodaril ani ket to som bola na tom v decembri a nebola som schopná to riešiť skôr,ale túžba po mimi bola väčšia a teraz viem že by som do toho šla znova,ale verím zmrzlinkam❤

@segab090 ďakujem a gratulujem, snáď aj nám sa za darí