Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@sevcikovaanna ta obdivujem ze to vydrzis...ja som uz 5.dpt podlahla😂😂
@desza17
Bojim sa sklamania
@sevcikovaanna chapem...
@desza17
Inak kedy ty vysiel testik
@sevcikovaanna na 5.dpt duch😉,a ten pomalinky silnel
@desza17
Dnes som skusila a bol cistucky iba jedna ciarka😢
Uz ma chyta panika som 9dpo ak nepocitam ten den co som mala vklad
Nemala som ho radsej robit😢
@sevcikovaanna hlavu hore a nemysli nato podla mna nie každému ukáže test..mysli pozitívne 😇🙏🏻..držím palčeky
@sevcikovaanna aky test mas?mozno sa len drobcek neskor uhniezdil,a bude to este dobre,drzim palce
@desza17
Tie co tu predava jedna baba s ovulacnimi ..vcera som mala woman a tam bol aspon slaby duch
@sevcikovaanna super,ak bol duch..kup dr max,tie su top,najlepsie ukazu.
@desza17
Nejdem nema to zmysel prestali ma boliet aj kozy takze test je zbytocny este boli chrbat ale to vzdy pred ms.
@sevcikovaanna ale lieky este nevysadzaj,mozno ta krvicka prekvapiiii
@desza17 ahoj, potisku gratulujem,, dufam ze tentokrat to vyjde do konca. 🙂 vidim ze uzivas aj medrol? Kolko pred vkladom si ho uzivala? Ja sa chystam na 3 ivf a tiez budu zvazovat medrol asi. Ale zatial neberiem. Brala si ho dlhsie pred vkladom?
@janula12345 ahoj,dakujem pekne💕😉.medrol berem od polky augusta,cize cca mesiac pred vkladom,mala som zvyseny cytokin.ty mas reproimunologiu vysetrenu?
@desza17 ano a zistili mi prave stredne tazku reakciu na manzelove spermie. Cize medrol by som mala brat ale vraj ked mam par kil navyse tak by bolo fajn najprv schudnut a az potom dat medrol kedze sa vraj z toho vela pribera. Ze aby som z toho nebola prilis... ale zas v car povedali ze mozno netreba medrol, kedze ho oplodnia mimo tela..tak sa vraj vyhneme mojmu problemu. Aj ked.. cele to nedava vyznam pretoze som 4x spontanne otehotnela..v 2 medoaci potratila vzdy. A ivf 2x nevysli. Takze si tie vysledky vlastne protirecia. Inak mi nenasli nic.

@desza17
V utorok 13den....testik nemam odvahu v cenre povedali az po 14 dni