icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

calava
16. okt 2017

Ahojte dievčatá, čo si myslíte o tom, že som mala embryotransfer až na 23. Deň cyklu.. Nezdá sa vám to neskoro? Lebo ja som začala už na 28 deň krvácať, vlastne som dostala menzes normálne v termíne 5 dní po ET.. Nemáte s tým niektorá skisenosti? Ďakujem za názory..

desza17
16. okt 2017

@lmt dakujem si zlata.tebe drzim palceky

desza17
16. okt 2017

@leelloo zial moja,opat ten scenar😢😢😢

desza17
16. okt 2017

@janulka232 doktorvmi nic nepovedal,nijak to neriesia,dnes muz dostal taku odpoved od dr ze treba byt trpezlivi lebo niekomu sa to podari aj na 7.krat

desza17
16. okt 2017

@vrds skoda len ze tu genetiku nam nik neponukol,teraz je uz neskoro.mame este 4mrazacikov,tak verim ze je medzi nimi ten pravy.hemato mam urobenu,ale ci vsetko co treba,neviem...zaver bol ze hepariny k otehu nepotrebujem.

desza17
16. okt 2017

@vrds drzim palce.kedy ides na vklad?

janulka232
16. okt 2017

@desza17 no ďakujem pekne veď to je kopec prachov.Nam tiež sa nedarí.Určite je tam to pravé embryjko ktoré vydrží 9mesiacov silno držim palce

desza17
16. okt 2017

@janulka232 a ty mas vsetky vysetrenia?tebe sa nedari uhniexdit?

janulka232
16. okt 2017

@desza17 ja mám hematologiu imunologii tam tiež beriem medrol a robila som si v septembri genetiku,ale tam budú výsledky až tak o dva tri mesiace.U mňa je problém nízke amh mám za sebou tri softy a dva nativy a iba raz som mala vklad

martina333
16. okt 2017

@saxana15 Ahoj vkladali 1, toto bol moj 8. vklad, hned na prvý šup z IVF mam dcerku a teraz nie nie :(

nikushka8
16. okt 2017

@skovarik zajtra som si mala ist konecne po vysledky z reproimuno,no dr. Je pn,tak zas musim cakat kedy mailom posle vysledky..zase sa vsetko posuva 😢 a to som v stredu objednana na konzultaciu,ze hadam v dalsom cykle bude ket.. 😢 zase som sa tesila predcasne..drzim palce!daj vediet ako to vyzera

martina333
16. okt 2017

@desza17 To mi je velmi luto, presne viem čo prežívaš.....mne tiež doktor potom povedal že je to len medzi nebom a zemou, že su veci ktoré neovplyvniš. Mne v heliose ponukali predimplantačnu genetiku emb., zrejme to bude v tom.....držím palce. Ja sa idem do 3 IVF pustit až o mesiac, lebo by mi to všetko vyšlo zas okolo Vianoc a nechcem prežívať ten istý scenar ako minuly rok. Držkaj sa....riadne sa vyplač, pozbieraj všetky sily a skus to znovu...raz sa to musí podariť. 🙏

bobricek1979
16. okt 2017

@desza17 ahoj ja si myslím že dr by v tvojom prípade nemali riešiť otehotnenie, ake prečo to tak zavčasu skončí určite by som skúsila tu genetiku embrijok aby si nechodila na vklady a môže byť tam zadrhel. No môže to byť fajt aj tým ako ti dr povedal že sa to nepodarí hneď, neviem mrzí ma to držkaj sa ešte aj tá hysteroskopia maternice by nebola na škodu. Neboj dočkáš sa uvidíš 🙂

saxana15
17. okt 2017

@martina333 no viem ta pochopit.ja som mala teraz 10 vklad zo 7 mam synceka.vkladaju mi vzdy 2 embryjka a nedari sa ☹

desza17
17. okt 2017

@martina333
@bobricek1979 dievcata dakujem za rady,aj ja som rozmyslala nad pgd alebo pgs,zial mrazenym embryjkam sa to urobit neda,a mame este 4.neda mi srdce ich len tak odhodit.ked sme pofstupovali ivf,nikto nam tuto moznost neponukol,vtedy bolo vsetko premna nove,so vsetkym som sa zoznamovala,teraz by som uz bolo obozretnejsia.musim uz len dufat,ze medzi tymi 4,je to prave.buduci vklad si preto myslim,ze by bolo vhodne vlozit 2,co si myslite?

vrds
17. okt 2017

@desza17 ja som mala vklad 13 teho. tak cakam. a picham hepariny. mne tiez nehceli dat vobec nic, ale som nakricala na doktorku a ked videla moje odhodlanie tak mi ho predpisala. tiez mi povedali ze ten pai 1 je nic a ze na to nic nepotrebujem... ( v zahranici na to rovno davaju clexane alebo lovenox) ale tak ja som tvrdohlava, mam 1,9m a len tak ma nezastrasia😂 tak mam clexane 0,4. od dzurillovej mam info ze ten clexane podporuje okrem ineho rast placenty, tak som chcela rovno ten.
co sa tyka genetiky daj si stanovit tzv. mitochondrialny pomer, ten urcuje ktore embryo sa zahniezdi a ktore nie... a tu zrazanlivost by som si nechala vysetrit.. mthfr, leiden, pai a este je jedno len si uz nespomeniem teraz. ja som za to u geneticky platila 160€. robila to zo slin a na zaklade toho sa so mnou hematologicka vobec bavila. ale hladam teraz inu, nejaku co budem aj komunikovat s nou a co ma bude sledovat.. ak sa chces z tej genetiky nieco spytat tak pis.

desza17
17. okt 2017

@vrds poobede ked pridem domov,pozrem do papierov co mi robili na genetike a hemato.mam fraxik tak rozmyslam ze si ho nabuduce sama nasadim,co myslis?chcem sa ta opytat na ten mitochondrialny pomer...a samozrejme drzim palceky,13teho stastne cislo,pre mna,bolo vtedy mi volali hcg..az do nedele 15teho som sa tesila..necele 2dni😢😢

bobricek1979
17. okt 2017

@desza17 úplne ťa chápem ja som aj toho názoru, že niejedy je treba len skúšať ty predsa otehotnieť môžeš je x prípadov, ktorý fakt len dlho skúšali a bum. Čo sa týka dvoch ja by som dala teda skúsila no určite sa poraď v centre vraví sa, že jedno druhe popoženú no aj tak nemusí byť takže neviem je to hop aneb trop. Poraď sa určite s kompetentnými držím silno prsty verím ja verím že sa to podarí

bobricek1979
17. okt 2017

@desza17 ten fraxik si mala predpísaným?

vrds
17. okt 2017

@desza17 mne potvrdili tehotensto ten prvy raz utorok, piatok rano som mala kontrolny odber a sa to potcrdilo. poobede som uz krvacala a v nedelu to vypadlo. vedela som ze to je ono. presne ako ty! neboj prideme na to... co sa deje! dame to! dojdeme tomu na klb! ok kludne sa ozvi... rada poviem vsetko co viem zatial, lwn nevh to pomoze

diva83
17. okt 2017

@desza17 Ahoj ...je mi ľúto, že ti to takto dopadlo...Sledovala som, čo bude a už to tak nádejne vyzeralo!! 😔 Ešteže máte mrazáčikov...Musí to vyjsť...Skús sa ešte poradiť s nejakým odborníkom..aby sa embryjko uchytilo... Užívala si Inofolic? Ja ho užívam už pár mesiacov... Drž sa..nádej umiera posledná. 🙏❤

desza17
17. okt 2017

@diva83 dakujem,si zlata.inocolic neuzivam.mam femibion.neviem s akym odbornikom by som sa mala poradit este,vysetrenia su ok,tak neviem😢

desza17
17. okt 2017

@bobricek1979 ahoj,rada by som sa poradit s kompetentnymi avsak Helios je car ktore je zasadne proti vkladu 2embryi.maju teoriu,ze je to riziko,jednak kvoli viacpocetnemu tehu a jednak ze vraj slabsie embryjko stiahne so sebou silnejsie,tak neviem.potrebovala by som radu alebo skusenosti od takych co to nezavrhuju,ale neviem za kym ist.

desza17
17. okt 2017

@vrds pisem IP 😉

vrds
17. okt 2017

@desza17 dosli ti tie fotky moje?

bobricek1979
17. okt 2017

@desza17 jaj no tak to je iná vec hmm u nás v centre radia dve ale tak môže to mať fakt jojo efekt že jedno môže stiahnuť druhé no asi ti neporadím v každom prípade sa hádam k tomu dopátraš. Držím prsty🙂

haannka
17. okt 2017

@desza17 ja som bola v Heliose a davali mi 2 embryjka...jednu expandovanu blastocystu a jedno slabsie. A z tohto vkladu mam svojho Adama. Takze asi tak.
Myslim na teba....stale plati, ze verim v to, ze r.2018 je ten pravy...mysli na moje slova 😚

desza17
17. okt 2017

@haannka dakujeeeem💕💕💕,tak myslis ze ked budem chciet,tak mi vlozia 2?

desza17
17. okt 2017
bobricek1979
17. okt 2017

@desza17 no tak to sa pichá ešte predtym ako otehotnieš vraj najlepšie začať už hneď ak teda máš v správe pri tejotnosti pichať fraxiparin