Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@saxana15 super, ja si robim jak dilina uz od stvrteho dna testy..nastastie ma to nejak nerozhadzuje, doteraz som si vzdy povedala, ze je este skoro 🙂
No uvidime, drzim prsty 😉
@zuzicka666 mne vkladali 2 morulky.tebe? Tiez testujem,sama nevjem preco.je to moj 10 transfer a vzdy som vydrzala 12 az 14 dni netestovat
Fuu, tak to mas toho dost za sebou..ja som na prvom ivf, dali mi jednu blastocystu myslim, na piaty den. By som nevydrzala netestovat..😅
@zuzicka666 super.si jedna z tych stastnejsich pripadov 😊.nech nam to dobre dopadne
Kto bol na odbere vajicok?kolko ks sa podarilo?kolko ste platili?doktor poradi kolko treba oplodnit?
@radka159 ja som mala vzdy extremne vela vajicok a to mam za sebou 4 ivf.nad 20 az 30.oplodnili metodou isci vacsinou polovicu ktoru mrazili.niektore baby maju len zopar vajok a niekedy ani tie sa neoplodnia.zial.a platis ako samoplatca vsetko alebo ak cez poistovnu asi o 1000 menej
@radka159 mne napriklad odobrali sest, dve z toho boli zrele a len jedno sa podarilo oplodnit. Pri odbere je narkoza, pri vklade uz ne /to ani nevies, ze sa nieco deje/. A plati sa podla poctu, poistovna myslim preplaca oplodnenie osem ci sest vajicok, ale za mrazenie uz si platis podla cennika CAR.
@zuzicka666 ano.kazde car to ma ine.treba zistit
@radka159 pri odbere si k kratkodobej narkoze.vyberu vsetky vajicka ci uz 1 alebo 30.neplatila som od poctu.a ci sa oplodnia same v skumavke alebo ich das napichnut spermiou,to je uz doplatok,zalezi uz na nich.to ti nikto nepovie.zavolaju ti len kolko sa podarilo oplodnit.moze 1,aj vsetky alebo ziadne
ahojte.tento mesiac chystame aj my...akurat stimulujem od 13.10,pondelok kontrola porom odber. 🙂
V gyn five pri odmera vajicok maju svojho anesteziologa?
Caute kocky. Dnes mam 9ty den po ET. Vcera som zacala spinit, dnes poobede krvacat, bolest, vsetko jak pri MS. Volala som dnes rano do CAR, kvoli tomu spineniu, tam mi povedali ze pohoda, mam len zvysit Progesterone na 3x1 a v pondelok sa zastavit, ak zacne krvacanie. Je takyto postup ok?
Na fotke hore test zo vcera, dole test z dnesneho rana.
@zuzicka666 oni ani nemaju co ine robit. to je presne to co kazda od car cakame. ze to budu zachranovat. teraz treba lezat a hybat sa co najmenej. a pockat ako to skonci... zvyseny progesteron je bezny postup.
@zuzicka666 zajtra treba urobit test. ked bude pruzok silnejsi tak je to ok. ked slabsi je koniec.
@vrds viem, len som uz volaka osprostena tuto z toho kona..a hlavne ma znepokojili niektore diskusie, kde baby leteli na pohotovost...to by ma samu v tuto chvilu asik nenapadlo. Tak reku, neh volaco nezanedbam 😉
@zuzicka666 na pohotovost ano ale ked je plod vacsi. ked je to malicke vyplavi sa sam a neohrozi zivot... este nieje koniec. moze sa to zvrtnut. moja mama so mnou normalne menstruovala! 3 mesiace nevedela ze som tam. ziadne prsia ju neboleli, nic. az neskor si vsimla ze sa jej vylepsil cuch... 😀
takze je to o schopnosti zit a prezit. a hlavne o cakani co mne teda nejde 😣
@vrds ze vylepseny cuch 😀
No, toto cakanie a tie vsetky moznosti, co sa moze pokazit..celkom zahul na hlavu..
@zuzicka666 to veru ano. a ja som este psychicky velmi dobre obrnena a aj tak sa ma niektore veci dotykaju viac akoby som chcela alebo ako som cakala😌
to cakanie
@vrds ja to tiez zatial davam celkom v pohode..ale to su take okamihy, ze som skor nas#ana, ako sklamana..nerastli mi vajicka napriklad. Potom ich bolo malo. Potom oplodnili len jedno. Teraz tie kramy..a furt len cakas co zas bude. Ja obdivujem tie kocky, co toto dokazu absolvovat xkrat, a stale s nadejoua v pohode..ja som 1x a mam toho uz plne bryle 😝
@zuzicka666 jj presne som na tom tak isto. 😒
cakas stale co sa posere
Neviete preco mi nejde pridat fotku?
@vrds ciao. Tak dnes rano takto. Ne zeby sa nedalo vydrzat do pondelka 😉 Vcera vecer som sa este testla, volaky pozostatok tam je, este aj dnes rano..celkom sranda s tymi testami 🙄
@zuzicka666 ahoj tiez mam tsketo dusiky na yestoch.povazuje sa toto za pozitivny tehu test?
@saxana15 vraj ano
@zuzicka666 potom sa potichu tesim.som zvedava na hcg.inak uz sa mi stalo ze na 10 den dusik a na 12,13 velke nic

@zuzicka666 ahoj aj ja som mala 11 vklad a od vcera slaby dusik na teste 😀drzme si palce nech silneju