Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte takze je to negativne☹😢..idem ďalej bojovať ...😇
Ahojte zeny,velmi dlho som tu nebola...drzim vam palce moc☺️inak ostal mi Fostimon ak by mal niekto zaujem
Ahojte baby nechodím tu moc. Keďže som sa dala do pracovného nasadenia. Držím vám všetkým palce. Občas vás pozriem a moc vam prajem veľa síl. 🙏😘
Ajojte ostal mi Dipherelin 3 injekcie a progesterón 85 tabletiek ak by mal niekto záujem ip
My cakame na konzultaciu a poistovnu. Ja som v zahranici a ani neviem ci poistovna preplaca ivf alebo si to budeme hradit samy.
ahojte.sa my zvyšilo 4amp decapeptylu,2amp meriofert, 2amp cetrotide a cele balenie progesteronu-45kapsul-200mg.keby dakto mal zaujem napiste.cena dohodou
@ereska ženy tito sa rieši v inych skupinách poraďte sa s adminom👍
Ahojte.... Čo myslíte: EMBRYOGLUE, áno alebo nie? Veľmi málo diskusií a názorov som k tomu našla...
@nikushka8 aj ja som mala a nicč zbytočne vyhodené peniaze
@bobricek1979 my tiez nedame,mas pravdu,asi je to skoda penazi..ked sa ma ujat,ujme sa aj bez toho..dokonca vo vajickovode,kde nie je az take pohostinne prostredie..
Babulky, ďakujem....Ja som tomu dávala nádeje , ale tak sa mi zdá, že od toho to nezávisí... Asi, keď to má vyjsť, tak sa to podarí aj bez embryoglue. Chcem spraviť maximum, aby som si to potom nevyčítala..ale tiež sa mi to zdá trochu zbytočné...neviem.
@diva83 ahoj. Ja som mala lepidielko a mozno aj vdaka tomu sa nam podarilo hned prve IVF 🙂
Ahojte babule,jedna otazocka,myslite ze sa mozem teraz po vsetkom vratit zasa k cviceniu?jedna sa o jumping bojim sa aby to nemalo nejake nasledky na vajecniky ked sa tam hopsa a natriasa.
Daľšia kontrola za mnou, pokračujeme v stimulácii, v sobotu sa mám hlásiť v Ba v Gynfive-mi dnes sestrička dala vedieť...no nič moc... znova na kontrolu...hádam už začiatkom budúceho týždňa ten odber vajíčok absolvujeme....lebo 24.11 budú mať moje predoperačné vysledky 3 týždne...nejako sa to predlžuje-tento môj dlhý protokol. )-:
Ahojte baby....chcem sa spytat...picham menopur a diphereline a dnes som zakrvacala trocha a teraz trocha spinim. Dr. Volala som ale nevie preco by to mohlo byt...kontrolu mam zajtra tak ze na sone uvidi co a ako.... Nemali ste to niektora? Spinenie pocas stimulacie?

@skovarik uplne chapem ako sa citis 😢 prajem vela sil a rychle nabratie sil do dalsieho pokusu...ten dalsi je nas!🙏.davali ste embryoglue?