icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

vronni
19. dec 2015

@mery69 super. Drzme si vsetky navzajom palceky :D

julciatko1
20. dec 2015

@vronni vyborne, nech sa len pekne vyvija tak pekne aj u teba v brusku 😊 A ozaj aj ty si mala manzela pri sebe ked ti vkladali embryjko? My sme to sledovali na sone, videli sme tam ciarocku a tak ju od vtedy ani inak nenazveme, len ciarocka 😄 Mas uz nejake "stavy"? Mna bolia prsia neskutocne a je mi zima... Som zvedava, ci nas ciarocka este neopustila.

vronni
20. dec 2015

@julciatko1 nie nemala som. Ani mi nepovedali ze by tam mohol byt. Skoda...mne doki povedal .-vidite tu bublinku? To je vase dietatko. Chi takze pre mna je to moja bublinka 😃 a dufam aj ja ze sa drzi zubami nechtami, ale vela som teda neoddychovala..ja este "stavy" nemam to este priskoroo 😆

julciatko1
22. dec 2015

@vronni Ahoj, tak ako? Ja som vcera nevydrzala a spravila som si test, ale bol negativny 😞 uz si robit nebudem az kym nepojdem na krv... A dnes ma zacal pichat pravy vajecnik. Keby som len tak vedela, ci tu ciarka este je, alebo uz nie... Strasne toto cakanie. Inak... Vies co som zistila? Zevraj su priznaky tehotenstva dedicne po mame, takze ak tvoja mama nic necitila tak asi ani ty nebudes... Moju boleli len prsia a ostatne priznaky prisli az neskor. A este mala strasnu chut na ovocie. Akoze, toto by som jej velmi neverila kedze moja hnotnost pri narodeni bola 4290g 😄 Neviem ci len o ovoci nesnivala a v skutocnosti jedla klobasky 😄

chevalbleu
22. dec 2015

@julciatko1 To je inac pravda. Mojej mame vobec nebyvalo zle a ja som sa tomu tiez vyhla, dokonca s dvojickami! Aspon nejake dobre veci su dedicne 🙂

vronni
22. dec 2015

@julciatko1 ahoj 🙂 a vies ze aj mna to uz dnes tahalo urobit si test? 😝 ale ja mam len treti den takze skoda testu..chi. a vajecniky ma bolia tiez. take bodave bolesti. takto to mavam asi tri dni pred ms, ked kychnem alebo zakaslem, pride take bodnutie a viem ze ms pride..ale teraz dufam nieeeee!!! a mojej mame byvalo zle z chleba. nemohla ho ani citit, ani vonu. ale ja zatial luuuubim chlebik..juj moje oblubene jedlo - maslovy chlebik..jedine co tak na mne od ET sledujem, je ze ma strasne smädi..tak pijem ako duha 😀 😀

julciatko1
22. dec 2015

@vronni presneeeeeee aj ja vkuse pijem 😄 smädna som ako ťava 😄

janulka232
25. dec 2015

Ahojte baby 😉 .Prečitala som si celu Vašu diskusiu 🙂 .A tiež sa možem pridat k Vam,kedže nas to všetko čaka v januari 😉

vronni
26. dec 2015

@julciatko1 ahoj, tak ako?? A

vronni
26. dec 2015

@julciatko1 mas dake novoty?? Ja som to uz tiez nevydrzala a spravila si test, na stedry den ale nic..😞 ale tak bol to len 6 den takze dufam o oar dni uz budu dve //

julciatko1
27. dec 2015

@vronni ja mam stale len jednu / 😞 robila som si vcera, to bol 10 den...

lucianna1981
27. dec 2015

Caute zienky! Tak my to tiez mame za sebou. V aprili IUI a od augusta jeden ET a dvakrat KET. Teraz sme vkladali 23.12. tak snad to bude vianocny darcek. Je tu este nejaka zienka, co je tiez v ocakavani vysledku? Ja som dnes 4.den po KET.

lucianna1981
27. dec 2015

@vronni
@julciatko1
Nevzdavat sa,zienky. Kym to krv nevyvrati, tak nic nie je stratene. Drzim vam palce! 😉

hennka2
27. dec 2015

@lucianna1981 .. drzim place nam vsetkym snazilkam, ja mam zajtra krvny test a velke ocakavanie, velmi vesele, alebo velmi smutne... nechcela som testovat, bala som sa sklamania a nechcela som sa zbytocne stresovat, to telu nie je treba pri dlhociznom cakani. Niekedy treba byt aj realista a mysliet na obe moznosti, no nadej vzdy umiera posledna ...

lucia2505
27. dec 2015

@lucianna1981 ahoj my sme vkladali 22.12.

efkaelfka
27. dec 2015

@hennka2 drzim palce... Ono sa aj tak stane co sa ma stat 🙂

hennka2
27. dec 2015

@efkaelfka ... uplne suhlasim 🙂

linda10
27. dec 2015

@marculik Ahoj dakujem pekne.No veru nevyslo odvtedy mi je nanic uplne a stale placem sil uz ubuda ale tiez mam tu silu ist dalej je to tazke lebo aj clovek nema silu ale aj chce strasne.No to som mala KET uz .Cize teraz by som mala mat druhy KET ale mam uz len dve embrya ktore neviem v akom su stadiu tak som zvedava ako dopadnem ci sa vlozia.8meho mam ist zas k doktorke sa dohodnut .

hennka2
27. dec 2015

@linda10 .. obrovska podpora <3 ! treba sa dobre silno vyplakat a po case ist dalej, skusit ist dalej, skusit dalsie moznosti, ktore mas, rodina a dobri priatelia su tiez velka podpora <3

chevalbleu
27. dec 2015

@hennka2 Drzim palce velmi zajtra! Daj vediet, ked budu vysledky, verim, ze pozitivne! Ktory den po ET to bude?

lucianna1981
27. dec 2015

@hennka2
Spravny postoj! A gratulujem,ze si to vydrzala. Ja si tiez vzdy davam take predsavzatia, no nikdy to nedodrzim.

lucianna1981
27. dec 2015

@lucia2505
Tak to mame podobne cakanie... 😉 Tak ma priebezne informuj, ako to zvladas. Ja mam za sebou 1. Iui , 1 ET a 1 KET... teraz druhy.

lucia2505
27. dec 2015

@lucianna1981 ja mam za sebou 1 et a 1 ket po ktorom som mala biochemicke tehu a teraz dalsi ket,ale uz po liecbe na imunologii v Nitre. Vkladali sme 2 blastocysty a vy?

hennka2
27. dec 2015

@chevalbleu .. Dakujem velmi pekne ! Urcite dam vediet, nech je vysledok akykolvek. Zajtra budem 14 den po ET.

lucianna1981
28. dec 2015

@lucia2505
My sme vkladali 1 exp.blastocystu, lebo v MT viac vlozit nechcu. Ale nevadi, aspon mame viac moznosti. Tak uz len verim, ze do tretice vsetko dobre a tretie embryjko sa chytilo. Dnes 5.den a uz viem, ze budem nedockava. Keby uz bol aspon 10.den. Bola som velmi nadsena, ze caro Vianoc zasiahne, ale s pribudajucimi dnami pribudaju aj obavy a optimizmus ma obchadza.

lucia2505
28. dec 2015

@lucianna1981
Ja si myslim,ze kazda jedna takto stresujeme,alebo teda máme v sebe ten strach a obavy,to sa nedá ovplyvnit si myslim,ale budeme si drzat silno palce.

macicka52
28. dec 2015

@hennka2 Ahoj ako si dopadla, už máš výsledky?
Ja som bola v sobotu prvýkrát na odbere, HCG:842, a včera znovu, lebo som jednorázovo zakrvácala, to bol 14 deň po KETe, výsledok HCG: 1559, tak dúfam, že je to na dobrej ceste.

hennka2
28. dec 2015

@chevalbleu @lucianna1981 @efkaelfka @macicka52 @linda10 ... Tak dievcata, u mna je to dnes opat raz negativ :( :( :(

macicka52
28. dec 2015

@hennka2 To ma mrzí, máš ešte mraziačikov?

majka15majka
28. dec 2015

Baby ked klesne hcg musi ist hned o potrat? O 3 dni mam ist opat na krv (povodne hcg 43 terajsie 10) ☹ test vcera pozitivny